Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

tanışma

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tanışma

selam aleykum

Ynt: tanışma

ve aleykum selam
    "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

aleykum selam verahmetullah bacıcan hoşgeldin
      acemilik bele bişeydi
      "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
      "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATUH

Hos geldiniz kardes üyeliğiniz hayırlı olsun.

Yorum

ve aleykum selam ve rahmetullah
          beyza bacimiz "bacican" diye hitap ettigine göre yabanci degilsiniz
          tekrar hosgeldiniz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=20510.msg124814#msg124814 date=1304970916]
            ve aleykum selam ve rahmetullah
            beyza bacimiz "bacican" diye hitap ettigine göre yabanci degilsiniz
            tekrar hosgeldiniz
            [/quote]

evet ablacan yabancı değil kendisi ile dün tanıştık Elhamdulillah

velayeti önerdim kendine eminim ki şuan cevap yazmamaısının nedeni siteye dalmış olmasındandır başını kaldırsa ve siteyi çözmeyi başarsa (hiç kuşkum yok) cevap verecektir

Yorum

aleykum selam hoşgeldiniz inş.
              De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
              (Tevbe Suresi 105)

Yorum

hoşbulduk arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, yeniyim siteyi çözmeye çalışıyorum beni mazur görün, yazılara daldım.. Çok faydalanacağımı gördüm ve sevindim. Allah hepinizden razı olsun

Yorum

Allah senden de razı olsun bacı can... acele et yalnızca yazıları okumakla kalma yazılarını paylaş inş bizde senin yazılarını okuyup istifade edelim

Yorum

inş. bacım ama ben kimim ki size faydalı olabileyim, sizden öğreneceklerim var.

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=20510.msg124812#msg124812 date=1304970651]
                      ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATUH

Hos geldiniz kardes üyeliğiniz hayırlı olsun.
                      [/quote]

Ehlibeyt mektebinin inanç ve yaşam şekillerini Türkçe olarak Türkçe konuşan insanlara iletmeyi bir görev edinen velayet.com günden güne daha da gelişmekte yeni dostlarla daha da büyümektedir Elhamdulillah.. Bu mektep büyüktür. Ve bu mektebe büyüklüğü oranında ciddi site gerekir. Velayet.com üyeleri yönetimi ziyaretçileri, yayın çizgisi ve misyonuyla bu sorumluluğu kaldıracak güçtedir diye umuyoruz.

Rabbim bu birlikteliğimizi hiç bozmasın ve daha da geniş kitlelere ulaşmak için bizlere fırsat versin..

Yorum

tamam beyzacan ins. aramiza kiymetli bir fikir sahibi kardesimizi daha getirdin Allah razi olsun

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Ve aleykum selam. Üyeliğiniz hepimize hayırlı- uğurlu olsun.
                          [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=20510.msg124842#msg124842 date=1304978414]
                            tamam beyzacan ins. aramiza kiymetli bir fikir sahibi kardesimizi daha getirdin Allah razi olsun
                            [/quote]

Rabbim ecmain razı olsun inş ablacan... kişisel bir faydam yok bu mektebe maalesef bari faydalı yerlerin varlığını insanlara ileteyim ki en azından kurtuluşum için referans olsun bana ... inş daha fazla kişiye yayabilir ve ehlibeyt a.s mın mesajını iletmekte pay sahibi olabilirz..

Yorum

hoş geldin sefalar getirdin fecrnuru bacım eminimki güzel şeyler paylaşacaksın allah muvaffak etsin iltimasu dua
                              İNNA LİLLAH VE İNNA İLEYHİ RACİUN....

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X