Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

KERBELAYI ANALİZ ETTİKTEN SONRA TEPKİSİZ KALAMAZDIM

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ESSELAAMU ALEYKUM WA RAHMETULLAAHİ WA BERAKAATUH

ŞİA'nın araştırması içerisinde geçen sekiz yıllık süreç sonunda Allahın inayetiyle beynimde mevcud olan yanlışların silinmesi ve çok değerli bir kardeşim olan Hüseyin B........N'ın fıkhi desteğiyle de Elhamdulillaah itikaden CAFERİYYE MEKTEBİNE dahil olmuş ve mü'min ayaklara turab olmakla şeref kazanmış biri olarak sitemize adım atıyorum.

BU BÜYÜK KARARIMIN GEREKÇESİ OLARAK DA WAK'A-İ KERBELA'YI İŞARET EDEBİLİR VE HAZRETİ HÜSEYİN ALEYHİSSELAAMIN ŞEHİD OLACAĞINI BİLE BİLE BU ULVİ VE KUDSİY MÜCAHEDEYE GİRİŞMESİNİ GÖSTEREBİLİRİM.BU DURUMU İDRAK ETMİŞ BİR MÜSLÜMAN OLARAK DA [shadow=red,left]TEPKİSİZ KALAMAZDIM.[/shadow]
    ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BU MESNETSİZ VE TUTARSIZ YOLDAN ÖLMEDEN ÖNCE KENDİ İRADEMLE VAZ GEÇME ŞANSI ALLAH (C.C.) TARAFINDAN BANA LAYIK GÖRÜLDÜ.
    ALLAHIM ; ZAMANIMIN İMAMINA BİAT ETMEDEN ÖLMEME İZİN VERMEDİĞİN İÇİN SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.

ALLAH HAYIR ETSIN.HOŞGELDIN ARKADAŞIM

Yorum

MaşAllah hoşgeldiniz sefalar getirdiniz bir şii olarak beni mektebimize yeni katılan kişilerin en çok da araştırıp hakkı gerçek anlamda sindirdikten sonra şiiliği kabul etmeleri mutlu ediyor Rabbime hamdolsunki her geçen gün İmam-ı Zaman Ağamızın askerleri artmakta onu beklediğini söyleyen ve zuhur için dua eden erler çoğalmakta Rabbim mübarek eylesin...
      "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
      "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=18693.msg112662#msg112662 date=1292608507]
        MaşAllah hoşgeldiniz sefalar getirdiniz bir şii olarak beni mektebimize yeni katılan kişilerin en çok da araştırıp hakkı gerçek anlamda sindirdikten sonra şiiliği kabul etmeleri mutlu ediyor Rabbime hamdolsunki her geçen gün İmam-ı Zaman Ağamızın askerleri artmakta onu beklediğini söyleyen ve zuhur için dua eden erler çoğalmakta Rabbim mübarek eylesin...
        [/quote]

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=18693.msg112662#msg112662 date=1292608507]
          [/quote]

Amin. Hoşgeldiniz
          "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

başlık bile ne çok şey söylüyor.
            Allah razı olsun...
            HER GÜN AŞURA
            HER YER KERBELA

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18693.msg112657#msg112657 date=1292608024]
              [/quote]

Yorum

Allah razı olsun ne güzel bir haber

her yeni şii olan birini duyduğumda sanki kendim yeniden şii olmuş gibi seviniyor mutlu oluyorum.. Bu ne mektep böyle ki daha önce şiilerin nasıl (batıl!) davalarında böyle çok samimi ve fanatik olduklarına şaşırırdım.. demek ki bu hakikate aşık olmak Hüseyncesine solmayan sönmeyen bir aşk ve cesaret bağlılığı taşımaktanmışş

hoş geldin kardeşim üyeliğin hayırlı mübarek paylaşımın bol bereketli olsun..

nasıl şii olduğunuzu nasıl şii oldum bölümüne bir başlık açıp uzun uzun anlatın inşaAllah.

bunun için o bölümdeki bir iki hikayeyi okumanız örnek olarak faydalı olur diye düşünüyorum..

ayrıntıları merak ediyoruz ve daha kararını vermemiş olan diğer ekolden kardeşlerimize faydalı olacağını düşünüyoruz...

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18693.msg112657#msg112657 date=1292608024]
                  [/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X