Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

...

Selamun aleyküm...

...

aleykum selam gül_güzeli. hoşgeldin. seni burda gördüğüme çok sevindim. foruma gelmen çok iyi oldu. üyeliğin hayırlı olsun.

Yorum

...

[quote author=gül_güzeli link=topic=18200.msg109618#msg109618 date=1289039693]
      Selamun aleyküm...
      [/quote]

Aleykum Selam
      “Hüseyin her müminin göz yaşıdır.”

Doğrusu ben Hür’üm
      Sizleri kılıçtan geçiririm.
      Ve bu toprakta inen en üstün kimseye yardım ederim.
      Sizleri öyle öldürürüm ve bu yolda asla şüphe etmem.

Yorum

...

[quote author=Elmeddin link=topic=18200.msg109619#msg109619 date=1289040433]
        aleykum selam gül_güzeli. hoşgeldin. seni burda gördüğüme çok sevindim. foruma gelmen çok iyi oldu. üyeliğin hayırlı olsun.
        [/quote]

Yorum

...

A Selam..

sizi tanıyor gibiyim.. yanılıyor muyum?

gelişinize çok sevinen kardeşlerimize katılıyorum.. Rabbim üyeliğinizden dolayı size de bize de hayırlar getirsin.. İnşaAllah güzel paylaşımlarda bulunursunuz..

sizi biraz tanıyabilir miyiz? neredensiniz? sitemizin nasıl (kalite içerik yönünden ve nereden) buldunuz?..

Yorum

...

aleykum selam verahmetullah hoş geldiniz
            "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
            "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

...

Değerli kardeşim Elmeddin'e ve Mufazzal abiye teşekkür ediyorum..

Sayın Qom_u_aşk; isminizi ilk defa burada gördüm.. Kullanıcı ismimi bir başka sitede de kullanıyorum, aşinalık oradan olabilir.. Lakin ben sizi çıkaramadım... Hayırlısı bakalım.. Teşekkür ediyorum..

Yaşım 22, mimarım.. Konyalıyım, Konya'da yaşıyorum...
              Siteyi tanımama Elmeddin kardeşim vesile oldu..
              Henüz çok yeniyim burada, çok fazla inceleme imkanım olmadı açıkçası, birşey diyemeyeceğim o sebeble, mazur görün lütfen...
              Lakin anasayfada gözüme çarpan ilk şey; ziyaretçi sayınızın hayli fazla olması..

Hayırlı olsun...
              En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 22:20.

Yorum

...

Hoşbuldum BEYZA kardeşim..

Yorum

...

Hoşgeldiniz gül_güzeli kardeş, benimde eşim Konya'lı.

Yorum

...

[quote author=gül_güzeli link=topic=18200.msg109643#msg109643 date=1289068072]
                    Değerli kardeşim Elmeddin'e ve Mufazzal abiye teşekkür ediyorum..

Sayın Qom_u_aşk; isminizi ilk defa burada gördüm.. Kullanıcı ismimi bir başka sitede de kullanıyorum, aşinalık oradan olabilir.. Lakin ben sizi çıkaramadım... Hayırlısı bakalım.. Teşekkür ediyorum..

Yaşım 22, mimarım.. Konyalıyım, Konya'da yaşıyorum...
                    Siteyi tanımama Elmeddin kardeşim vesile oldu..
                    Henüz çok yeniyim burada, çok fazla inceleme imkanım olmadı açıkçası, birşey diyemeyeceğim o sebeble, mazur görün lütfen...
                    Lakin anasayfada gözüme çarpan ilk şey; ziyaretçi sayınızın hayli fazla olması..

Hayırlı olsun...
                    [/quote]

Elhamdülillah ki ziyaretçimiz oldukça fazla olup site sürekli canlıdır. site şiayı tanıtan temel bilgilere sahiptir. Bu açıdan bir çok siteye de kaynaklık etmektedir..

benim adım diğer sitelerde Ehlibeytin_izinde dir. Burdaki adım da önceden o idi. Ama İran ziyaretimden sonra daha bir aşık olup aşkın merkezi olan Kum Şehrinin anısına adımı bu şekilde değiştirdim..

Sitede en hareketli alan münazara bölümü. Burada Ehlibeyt mektebinin çok güçlü olan delillerini itirazcılar karşısında savunmaktayız. Ve Elhamdülillah ki bunda oldukça da başarılı durumdayız.

Diğer alanlarda da şiayı anlatan temel yazı dizileri var. Özellikle Ehlibeytin 12 imamın hayatlarının bulunduğu Ehlibeyt bölümünün ve hassaten Ehlibeytin tek kadın üyesi Alem kadınların seyyidesi Hz. Fatıma s.a.'nın, O Peygamberin s.a.a. biricik kızı, onun etinden bir parça olan O kutsal Emanetin hayatının oldukça ilginizi çekeceğini düşünüyorum.

18-20 yaşında hiç bir hastalığı olmaksızın böyle cihanın aydınlanması için gönderilmiş bir alem kadınlarının seyyidesi neden vefat etti? Allah böylesine bereketli bir insanı neden gençliğinin başında bu zalim kahrolası dünyadan aldı katına? Bize ışık olacak şekilde uzun yıllar yaşasaydı olmaz mıydı? Bu konudaki ilahi hikmet nedir?

bunun gibi Sünnilikte asla cevaplanamayacak soruların yanıtlarını göreceğinizi umuyorum Fatıma s.a.'nın bölümünde. Özellikle F. Altan hocamızın yazılarının temel yazılar olarak ilginizi çekeceğini düşünüyorum..

bunun dışında aradığınız konu ya da cevabını merak ettiğiniz sorular varsa her zaman emrinizdeyiz inşaAllah.. Kardeşlerimizden her biri size yardımcı olmayı mutluluk vesilesi göreceklerdir...
                    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 22:20.

Yorum

...

ben de konyanın yunak ilçesinde 5 yıla yakın kaldım.. Konyada ise sünni iken ihl li yıllarda yazları özel arapça kurslarına katılmak için gelmiştim.. bu vesileyle kaldım bir süre.. Konya çok güzel şehirdir...

Mevlana ve Alaattin tepesi gözümde tütüyor...

Yorum

...

Sayın sebvizar, hoşbuldum inşallah, teşekkür ederim.

Hımm..Ehlibeytin izinde demek.. Aslında size cevaben yazdığım mesajı gönderdikten sonra biraz dolaştım siteyi, tahmin etmiştim sizin olduğunuzu. Uzun uzun yazılan mesajlar belli ediyor kimliğinizi..
                        Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..

bunun dışında aradığınız konu ya da cevabını merak ettiğiniz sorular varsa her zaman emrinizdeyiz inşaAllah..
                        Estağfirullah...

Kardeşlerimizden her biri size yardımcı olmayı mutluluk vesilesi göreceklerdir...
                        Hiç şüphesiz... Teşekkürler tekrardan...

Konya.. Güzeldir evet... Bekleriz inşallah yeniden...

Yorum

...

Hoşgeldin gül_güzeli kardeşim
                          Konyaya selamlar
                          Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

...

[quote author=gül_güzeli link=topic=18200.msg109618#msg109618 date=1289039693]
                            Selamun aleyküm...
                            [/quote]

Ve aleykum selam. Hoşgeldiniz.
                            "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

...

Aleyküm selam mirzehan kardeşim...

Kumeyl kardeşim hoşbuldum, sağolun...

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X