Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esselamu Aleykum...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Esselamu Aleykum...

Bismillahirrahmanirrahim!

Besmeleyle kapiyi açtik ve devam edelim insaAllah...

ypa nickli üye sayesinde,(bilgininefendisi.net'te) dedikodusu,iftirasindan ötürü siteyi tanidim...Günlerce siteyi takipcisi,ziyaretcisi olarak katilimda bulundum ama üye olmak bugüne nasip oldu...Kendilerinin yasaklandigi,uyari aldigini gördügüm,okudugumda sevinmedim dersem,yalanci olurum...

Kendilerine yine sizlerin araciligiyla sukranlarimi sunarim ki,bu siteyle tanismama vesile olmustur...

Ismim,FIRAT ve 28 yasinda bir kardesinizim...

Ümmetin birligine inanan bir günahkâr müslümanim...Bazi admin,yönetici niteligindeki kardeslerimin sicak mesajlari beni çok etkiledi ve üye olmama bir sebebte o güzel VAHDETÎ mesajlardir...

Elemeddin kardesimi bir baslik münasebetiyle bilgininefendisi.net'te tanidim...Saygi deger kardesime verdigim mesaj dolayisiyla kendileri konuyu uzatmadan,incelikle birakti...Bu inceliginden ötürü tesekkürler ederim...

Bu duyarliligi hepimizin birlikte göstermemizin gerektigine inaniyorum...

Bu duygular içerisinde,bu fakirede aranizda,safinizda yer verirmisiniz?...

SAYGILARIMLA...

Ynt: Esselamu Aleykum...

Aleykumselam kardeş
    hoşgeldin safa getirdin.
    Hayırlara vesile olsun üyeliğiniz
    hep beraber güzel , hayırlı paylaşımlarda bulunmak temennisi ile inşAllah.

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=18071.msg108904#msg108904 date=1288217672]
      Aleykumselam kardeş
      hoşgeldin safa getirdin.

[/quote]

Efendim,bu fakir elinden geleni yapar insaAllah...

Hosgördük,Mevla(c.c) razi olsun...

(Kabul gördümmü?.. )

SAYGILARIMLA...

Yorum

sana selam olsun dostum....hoşgeldin.

Yorum

kabul götmek ne demek kardeş
          siz tabiki latife amaçlı yazmışsınız ama (kabul gördümmü diye)
          kabul etmemek haddimize değil.
          herkesin sitesi burası. Kurallar dahilinde bütün insanlığa ait
          hoşgeldin tekrar
          Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=18071.msg108909#msg108909 date=1288218933]
            kabul götmek ne demek kardeş
            siz tabiki latife amaçlı yazmışsınız ama (kabul gördümmü diye)
            kabul etmemek haddimize değil.
            herkesin sitesi burası. Kurallar dahilinde bütün insanlığa ait
            hoşgeldin tekrar

[/quote]

Basim,gözüm üstüne!...

SAYGILARIMLA...

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18071.msg108907#msg108907 date=1288218860]
              [/quote]

Vealeykumselam verahmetullahi veberekatuhu ebeden daimen efendim...

Özür dilerim,sizin mesajinizi geç gördüm...son mesaj olarak mirzehan kardesimizi gördügüm için bu durum olustu,affedin...

SAYGILARIMLA!

Yorum

[quote author=Firat28 link=topic=18071.msg108911#msg108911 date=1288219211]
                [quote author=Musavi link=topic=18071.msg108907#msg108907 date=1288218860]
                [/quote]

Vealeykumselam verahmetullahi veberekatuhu ebeden daimen efendim...

Özür dilerim,sizin mesajinizi geç gördüm...son mesaj olarak mirzehan kardesimizi gördügüm için bu durum olustu,affedin...

SAYGILARIMLA!
                [/quote]

radıyallahu anke

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18071.msg108912#msg108912 date=1288220295]

radıyallahu anke
                  [/quote]

Arapca fazla bilmedigim için yine özür dilerim kardesim...Sizin güzelliginiz kesin vardir...

SAYGILARIMLA...

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=18071.msg108904#msg108904 date=1288217672]
                    Aleykumselam kardeş
                    hoşgeldin safa getirdin.

[/quote]

Yorum

Hosgeldin kardesim...
                      Allah Bize Yeter!
                      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Allah razi olsun HiLaLNuR kardesim,hos buldum...

SAYGILARIMLA...

Yorum

Günün Hadisi: Emir'el-Müminin İmam Ali (a.s) şöyle buyurmuştur: (Hata yapan) Müslüman kardeşinin özrünü kabul et, eğer özrü yoksa da sen onun için özür bul. (İnsanların hatalarını mazur görmeye çalış!) (Bihar'ul-Envar, c. 74, s. 165)

Tevafuk denen sey bu olsa gerek!

Sitemizin en altinda bulunuyordu ve alintiladim ve yapistirdim...

Yorum

ilginç... gerçekten de müthiş bir rastlantı..

ben böyle şeyleri çok yaşadım Ehlibeyt mektebini seçeliden beri..

bu ayet ve hadisleri, hadis bölümünde yorumladık.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18071.msg109051#msg109051 date=1288304320]
                              ilginç... gerçekten de müthiş bir rastlantı..

ben böyle şeyleri çok yaşadım Ehlibeyt mektebini seçeliden beri..

bu ayet ve hadisleri, hadis bölümünde yorumladık.
                              [/quote]

Sevgili abim;

Bir baska baslikta verdiginiz linki okudum ama hepsine ömrümüz yetermi bilemiyorum... :utangac Lakin gerekli vakti ayirdim,mesajimi görürsünüz...

Abi,su an sinirden aglamakliyim,inanin ama size verdigim söz geregi sabir gösteriyorum,gösterecegim...

Buradan kendimi ifade etmeye çalisayim ve gereken nasil olacaksa kardeslerimiz anlasinlar...

Bu fakir kardesiniz bir Caferî anne ve babadan dünyaya gözlerini açti...Îlkokul ve sonrasinda diyanet islerinin Kur'an Kurslarinda bir sene okudu...Çünkü gittigimiz ilde kaçak durumundaydik ve orada rahmetli babam onu uygun gördü...Sonrasinda ÎHL'ye gönderildim ve daha sonra yurtdisina çikmam gerekti...Sünni kaynaklarla büyüdüm ve Caferî hiç bir ögreti verilmedi bana...Kaçak olarak almanya ve sonrasinda hollandada ikamet hakkimi aldim...Rahmetli annecigim beni nisanladi ve aynen sizin "internette ask" basliginda olan hikayeniz misali ama nisanlim istemedigi için bozuldu...Sonra yine simdi yaninda çalistigim patronum kizini benimle nisanlamisti...Kizi bir izine gitti ve gelince nisani bozdu,iyikide bozdu...

Înternetten hiç anlamazdim...Böylesi güzel ortamlarin oldugundan haberdar degildim...

Bir müzik dinleme amaçli googleden arastirma yaparken bir siteyi bulduk ve orada cübbeli ahmet ünlü denen ...EDİT... sevenleriyle karsilastim...O ...EDİT... iftira ettigi kisilerle tanistim..."Tanistim" derken bire bir degil,yazi ve sohbetlerinden...

Ve o sitede yapilan yanlislari dile getiren fakir bu kardesiniz oldu,dolayisiyla yasaklanan üye de ben oldum,digerleri duruyorlar!

Yasaklanmadan biraz öncesi kardelen_ce ablam bana mesaj atmis ve bu fakiri bilgininefendisi.net'e davet etmislerdi...Bu kardesinizde okuduktan sonra üye oldu...

"Bizi üzme cübbeli" basligim ses getirdi ve eli öpülesi Satug Bugra nickli bir kardesimin verdigi destekle ypa nickli kardesimizle tartismaya basladik...

Abicigim;

cübbeliyi severdim ama simdi bu ümmet'i parcalamaya çalistigi,isbirlikcilik yaptigi için sevmiyorum...Sevgim,kilik ve kiyafetineydi...Ve birazda mizahî konusmalarindan dolayiydi...

Bir sohbetini dinledim ve o sohbetten sonra eger simdi görsem ...EDİT...

Ehl-i sünnet tutturmus gidenlere sözüm olsun diye,üye olduggum sitelerde bu gibi cirkinliklere parmak basmak isteyen bir kardesinizim...

Allah askina;

"Ehl-i sünnet" diye cigliklar atanlarin kilik ve kiyafetini goren oldumu?

Aynaya hiç baktilarmi?..

Kusuruma bakmayin ama "YUHH" demekten kendimi alamiyorum...

(Abim,sürc-ü lisan etsimse affet!)

SAYGILARIMLA...

SN ÜYEMİZ, DUYGULARINIZI HİÇ BİR CEMAATİN BÜYÜKLERİNE HAKARETLE İFADE ETMEYİNİZ. BU SİTE KURALLARINA GÖRE YASAKTIR. BUNU YAPAN ÜYELER CEZALANDIRILMAKTADIR.. YÖNETİM

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X