Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tekrardan Selamun Aleykum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Tekrardan Selamun Aleykum

[quote author=Elmeddin link=topic=16564.msg103796#msg103796 date=1284139764]
    [quote author=islam-devleti link=topic=16564.msg103793#msg103793 date=1284139499]
    Hz İmam Ali(a.s)'yi araştırıyordum hocam. Elhamdulillah Allah bana yardım etti ve pak Olan Ehl-i beyt'i gördüm. O Mübarek gemiye bindim. Artık tufanda kasırgada çıksa korkmuyorum. Çünkü yanımda Hz Peygamber Hz Fatıma Hz Ali Hz Hasan Hz Hüseyin ve 9 evladı var.

Cenabı Allah'ın yardımıyla Kuran ve Ehlibeyt'e sarıldım. Korkmuyorum yalnış yola sapacağım diye çünkü Resulullah sav Kuran ve Ehlibeytime sarılırsanız asla sapmazsınız buyuruyorlar.

Muhabbetimiz herdem daim olsun. Selamun ALeykum[/quote]

ALLAHU EKBER
    ALLAHU EKBER
    ALLAHU EKBER

hoşgeldin kardeşim, özlemiştik seni.
    [/quote]

Yorum

Selamun aleykum. Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun. Cenabı Allahın lütfuyla Şia oldum. Hz İmam Ali (a.s)'ın Nehcul Belagasıyla iyice yakınlaşıp sürekli o aleme dalınca Şia olmanın gerekliliğini anladım.

Şia bana göre Resulullah(s.a.v)'ın pak yoludur. Resulullah'tan sonra Hz Ali'nin velayetini rededemezdim, çünkü kendisi Nehcul Belagasında kendi hilafetiyle ilgili şimdi hak ehline döndü diyor.

Hz İmam Ali(a.s)'ın buyuruyor ki BU ÜMMETTEN HİÇ KİMSE MUHAMMED SALLALLAHU ALEYHİ VE ALİHİ VESELLEMİN SOYUYLA KIYASLANAMAZ

ehlibeytin_izinde abim, nikin hayırlı olsun Cenabı Allah bizide o mübarek yerleri ziyaret etmeyi nasip etsin. (amin)

Yorum

[quote author=islam-devleti link=topic=16564.msg104724#msg104724 date=1284724532]
        Selamun aleykum. Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun. Cenabı Allahın lütfuyla Şia oldum. Hz İmam Ali (a.s)'ın Nehcul Belagasıyla iyice yakınlaşıp sürekli o aleme dalınca Şia olmanın gerekliliğini anladım.

Şia bana göre Resulullah(s.a.v)'ın pak yoludur. Resulullah'tan sonra Hz Ali'nin velayetini rededemezdim, çünkü kendisi Nehcul Belagasında kendi hilafetiyle ilgili şimdi hak ehline döndü diyor.

Hz İmam Ali(a.s)'ın buyuruyor ki BU ÜMMETTEN HİÇ KİMSE MUHAMMED SALLALLAHU ALEYHİ VE ALİHİ VESELLEMİN SOYUYLA KIYASLANAMAZ

ehlibeytin_izinde abim, nikin hayırlı olsun Cenabı Allah bizide o mübarek yerleri ziyaret etmeyi nasip etsin. (amin)
        [/quote]

Maşaallah kardeş. Hayırlı uğurlu olsun. İnşaallah dönüş hikayenizi Nasıl Şii Olduk bölümünde açacağınız başlıkla anlatırsınız.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=16564.msg104726#msg104726 date=1284725527]
          [quote author=islam-devleti link=topic=16564.msg104724#msg104724 date=1284724532]

[/quote]

Maşaallah kardeş. Hayırlı uğurlu olsun. İnşaallah dönüş hikayenizi Nasıl Şii Olduk bölümünde açacağınız başlıkla anlatırsınız.
          [/quote]

Yorum

İMAM ALİ A.S IN ÇEKİCİLİĞİNE BURADAN BİR KEZ DAHA ŞAHİT OLUYORUZ.
            İMAMIN A.S AĞZINDAN DÖKÜLEN O SÖZLER O KELİMELER O CÜMLELER HER YÖNÜYLE İLİM İRFAN HİKMET İÇERİYOR.VE KENDİSİNE TEVESSÜL EDENLERİ KENDİSİNE HAYRAN EDİYOR VE VELAYETİN TARAFGİRLİĞİNE DÜÇAR EDİYOR.

İMAM HASAN A.S OLSUN İMAM HUSEYİN A.S OLSUN AĞZIDAN ÇIKAN O SEÇKİN KELİMELER,ONLARIN VAHİY EVİNİN ÇOCUKLARI OLDUĞUNA NASILDA DELALET EDİYOR.
            HELE İMAM SECCAD'IN O DUALARI YOKMU SAHİFEYİ SECCADİYE İNSANÜSTÜ BİR ÖZELLİKTE GÖNÜLLERİ MESTEDİYOR.
            YA HZ ZEYNEBE NE DEMELİ!
            ASİL RUHU ASİL KİŞİLİĞİ VE ZALİMLERİN KARŞISINDAKİ AZAMETLİ DURUŞU KİMLERLE KIYASLANABİLİRKİ?

İMAMET ZİNCİRİNİN DİĞER HALKALARI;
            HER BİR İMAM BÜTÜN ÖMRÜNÜ RESULULLAHIN A.S VASİSİ OLMA VAZİFESİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRME VE İLAHİ ADALETİN TECELLİSİNİ TESİS ETMEK İÇİN GEÇİRMİŞLEDİR

İSLAM DEVLETİ KARDEŞİM;İŞTE SEN RESULULLAH'DAN S.A.A SONRA ONUN PAK EHLİBEYTİNE TABİ OLMAYI SEÇMEKLE NE KADAR İSABETLİ BİR İŞ YAPTIĞININ FARKINA VARACAKSIN İNŞAALLAH.

EHLİBEYTİN GEMİSİNE BİNEREK KURTULUŞA ERENLERDEN OLMAĞA HAK KAZANDIĞIN İÇİN SENİ TEBRİK EDİYORUM.

Yorum

Kardeşim hayırlı olsun tekrar...

sitede görüşmeyeli baya zaman oldu. şii oluş sürecinizi bir başlık olarak açıp anlatmaya başladınz mı bilmiyorum ama benim merak ettiğim bazı şeyler var.

şii oluş sürecinizde bir alimimizle ya da şii bir kardeşimizle görüştünüz mü? nerede ikamet ediyordunuz? bulunduğunuz yerde şii bir toplum mescid cami vs. var mı? yani şii oluşunuz zihinsel ve kalbidir ve bir insan araştırarak şii olduktan sonra asla bu Ehlibeyt yolunu bırakamaz. Allah'ın saptırdıkları başka... ancak şii olduktan sonra değiştirilmesi gereken bazı farklılıklar var. bunları size anlatacak yakınlarınız var mı? çünkü örneğin şahsımdan biliyorum tamamen sünni bir toplumda yaşıyorum çevremde hiç yok. ancak sohbet ya da cuma için başka ilçeye gittiğimde şii cemaatle görüşebiliyorum. böyle olunca aradan uzun süre geçmiş olmasına rağmen hala daha pratik olarak şianın bazı güzelliklerinden habersizmişim. Örneğin bu sene sabaha kadar kadir gece ihyalarını öğrendim. hem de son gecesinde..

bu vesileyle şunu söylemek gerekir ki, eninde sonunda herkes şii olacak. bu yüce mektepten hiç kimse uzak kalamayacak, ama biz istiyoruz ki sesimizin ulaştığı kardeşlerimiz bu dünyada kendi istekleriyle şii olsunlar. yoksa öteki dünyadaki pişmanlıklarla dolu mecburi şii oluş kendilerine bir yarar sağlamayacaktır...

yine bir not daha; bir iki kardeşimiz nasıl şii olduk bölümünden düzenleme yapıp bu ibret dolu hikayeleri kitaplaştıracaktı.. bunlar kimlerdi acaba özel mesajlar silindiği için ben de kardeşlerimizi şu an hatırlamıyorum. çünkü bir kardeşimiz de bu kitap için sponsor olacağını ve başka sponsorlar bulacağını ifade etti. bu kitap çok mükemmel olmalı ve her eve ücretsiz olarak dağıtılacak şekilde bol miktarda basılmalı diye düşündük..

Yorum

Abi ben en kısa zamanda başlık açıp Şia oluş sürecimi anlatacağım. Alimlerle olan diyaloğumu ve bu diyalogların hepisini yazacağım.Selamun aleykum

Yorum

[quote author=islam-devleti link=topic=16564.msg103793#msg103793 date=1284139499]
                  [quote author=Velayet_Nuru link=topic=16564.msg103708#msg103708 date=1284071597]
                  aleyküm selam vr vb
                  hoş geldiniz kardeş
                  arkadaş nere gitti, acaba Zeydiliği mi araştırıyor diye merak etmiştik))
                  [/quote]

Hz İmam Ali(a.s)'yi araştırıyordum hocam. Elhamdulillah Allah bana yardım etti ve pak Olan Ehl-i beyt'i gördüm. O Mübarek gemiye bindim. Artık tufanda kasırgada çıksa korkmuyorum. Çünkü yanımda Hz Peygamber Hz Fatıma Hz Ali Hz Hasan Hz Hüseyin ve 9 evladı var.

Cenabı Allah'ın yardımıyla Kuran ve Ehlibeyt'e sarıldım. Korkmuyorum yalnış yola sapacağım diye çünkü Resulullah sav Kuran ve Ehlibeytime sarılırsanız asla sapmazsınız buyuruyorlar.

Muhabbetimiz herdem daim olsun. Selamun ALeykum
                  [/quote]

aleyküm selma vr vb
                  el-hamdulillahi Rabbil alemin.
                  Bu yazınızı gördüğümde ne kadar mutlu olduğumu sadece Allah bilir.
                  Rabbim sizi 14 masuma komşu eylesin, Kuran ve Ehl-i Beyt şefaatçiniz ve Şialığınız hayırlı mübarek olsun. Ne mutlu sizin gibi hakkı arayarak bulanlara. Allah'ın kendilerini bütün çirkefliklerden arındırdığı ve tertemiz kıldığı Ehl-i Beyt'e sarılmaktan daha güzel ne olabilir ki.
                  Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
                  selam ve sevgilerimle..
                  عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

[quote author=islam-devleti link=topic=16564.msg105062#msg105062 date=1285060231]
                    Abi ben en kısa zamanda başlık açıp Şia oluş sürecimi anlatacağım. Alimlerle olan diyaloğumu ve bu diyalogların hepisini yazacağım.Selamun aleykum
                    [/quote]

a.s. inşaAllah..

en kısa zamanda olacağını umuyor sabırsızlıkla bekliyoruz. çünkü bu tecrübe ve geçiş yollar yeni bir sürü kardeşimizin aynı izleyeceği yollar olacağı için ibretli ve faydalı olacaktır..

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X