Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Selamunaleyküm

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Selamunaleyküm

selamun aleyküm arkadaşlar.bu güzel forma cok sevdiyim bir kardeşimin daveti üzerine katıldım rabbimden isteyim burada birbirimize yararlı güzel paylaşımlarımızla güzel dostluklara imza atmak.Ben Ankaradan katılıyorum buradaki tüm dostlara saygı ve selam sunuyorum.Güzel bir başlangıç olması dileğiyle merhaba diyorum herkese

Ynt: Selamunaleyküm

[quote author=canparçası link=topic=15957.msg98777#msg98777 date=1281206191]
    selamun aleyküm arkadaşlar.bu güzel forma cok sevdiyim bir kardeşimin daveti üzerine katıldım rabbimden isteyim burada birbirimize yararlı güzel paylaşımlarımızla güzel dostluklara imza atmak.Ben Ankaradan katılıyorum buradaki tüm dostlara saygı ve selam sunuyorum.Güzel bir başlangıç olması dileğiyle merhaba diyorum herkese
    [/quote]

Aleyküme selam

beni krmadığın için teşekkür ederim şirine

Hoş Geldin Umarım yararlı olur kaydın

Yorum

aleykum selam. hoşgeldiniz

Yorum

Hoş geldiniz sizin için hayırlı olması dileğiyle..

Yorum

[quote author=Divane-i HÜSEYİN link=topic=15957.msg98784#msg98784 date=1281208263]
          [/quote]

a slm kardeşim

umarız faydalı paylaşımlarda bulunursunuz.. gelişiniz bizi sevindirdi.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=15957.msg98791#msg98791 date=1281210509]
            [quote author=Divane-i HÜSEYİN link=topic=15957.msg98784#msg98784 date=1281208263]
            [/quote]

a slm kardeşim

umarız faydalı paylaşımlarda bulunursunuz.. gelişiniz bizi sevindirdi.
            [/quote]

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=15957.msg98779#msg98779 date=1281206277]
              [/quote] :hosgeldiniz
              QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
              WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

[quote author=kevseri_resul_76 link=topic=15957.msg98935#msg98935 date=1281293630]
                [quote author=Elmeddin link=topic=15957.msg98779#msg98779 date=1281206277]
                [/quote] :hosgeldiniz
                [/quote]

Yorum

A.s. Hoşgeldiniz.

hem okuyarak hemde yazarak faydalanıp ve faydalalı olmanız temennisi ile.

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X