Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Selamun aleykum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Selamun aleykum

iki hafta once şia oldum arkadaşlar adım mustafa.iki haftada 15 civarı kitap bitirdim.Kitaplar beni tam olarak ikna etti ve velayeti kabul ettim.Allah beni bu cizgide devam ettirsin inşaallah.

Ehli sunnetin yanlıs noktalarını uzun zamandır gormustum dort mezhebın celıskılerı ve kader anlayısındakı celıskı cok barizdi.Onun icin 5 senedir zaten tam olarak sunni degildim.Şiayı tanıyınca Allahın lutfuyla onun hak oldugunu gordum bildim.

Ynt: Selamun aleykum

Aramıza hoş geldiniz kardeşim. Bilgi ve paylaşımlarınızdan yararlanmak ümidi ile...

Yorum

hoş geldiniz kardeşim
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

teşekkur ediyorum canlar.

Yorum

Allahu Ekber.... Rabbim sana ne kadar şükr etsek azdır...Musavi kardeşim aramıza hoşgeldiniz... Ayrıca mektebimizede hoşgeldiniz Rabbim bu yoldan siz ayırmasın inş....Mübarek olsun inş.....Bu haberleri alınca çok seviniyorum...Bu haberler Kerbelanın zaferi.. Bunlar İslam inklabının bereketi....
          De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
          (Tevbe Suresi 105)

Yorum

ve aleykum selam Musavi kardesimiz, hosgeldiniz

Rabbim kevser havzinda bulusanlardan eylesin insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

EHLİ-BEYT' İN GERÇEK DOSTLARININ GERÇEK AŞIKLARININ FORUMUNA HOŞ GELDİNİZ.HAYIRLARA VESİLE OLMANIZ DİLEKLERİMLE.

Yorum

Allah hepinizden razı olsun.Cok tesekkur ederim hepinize.Dualarınıza da amin ecmain diyorum.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=14081.msg84499#msg84499 date=1274939176]
                  Aramıza hoş geldiniz kardeşim. Bilgi ve paylaşımlarınızdan yararlanmak ümidi ile...
                  [/quote]

Yorum

Musavi kardeş hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Yorum

hoşbulduk dostum.

Yorum

[quote author=bintülhüda link=topic=14081.msg84559#msg84559 date=1274957425]
                        EHLİ-BEYT' İN GERÇEK DOSTLARININ GERÇEK AŞIKLARININ FORUMUNA HOŞ GELDİNİZ.HAYIRLARA VESİLE OLMANIZ DİLEKLERİMLE.
                        [/quote]

Yorum

[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=14081.msg84554#msg84554 date=1274955869]
                          Allahu Ekber.... Rabbim sana ne kadar şükr etsek azdır...Musavi kardeşim aramıza hoşgeldiniz... Ayrıca mektebimizede hoşgeldiniz Rabbim bu yoldan siz ayırmasın inş....Mübarek olsun inş.....Bu haberleri alınca çok seviniyorum...Bu haberler Kerbelanın zaferi.. Bunlar İslam inklabının bereketi....
                          [/quote]

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=14081.msg84509#msg84509 date=1274941315]
                            hoş geldiniz kardeşim
                            [/quote]
                            QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
                            WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

Aleykum selam hosgeldiniz ins.Rabbim sizi hakikatten ayirmasin insAllah c.c
                              [center]

[center][center]

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X