Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

bence bu şekilde yapılmalı: [ Beklemede ]

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bence bu şekilde yapılmalı: [ Beklemede ]

selamunaleykum
    değerli forum yönetimi üye duyuruları ve dua isteklerinin tüm üyelere mesaj olarak gönderilmesini talep ediyorum
    bazı zamanlarda bir kardeşimizin haceti,şifa bulması yada zulüm altında olan kardeşlerimiz için yada mubarek günlerde dua salavat yasin zikir kampanyaları başlatılıyor fakat neyazık ki bu konulara ilgi çok az oluyor
    bu içerikli konuların özel mesajla üyelere gönderilmesi kardeşlerimizin ilgilerinin uyanmasına sebep olacaktır
    duanın etkisi edilene olduğu kadar edene ve sbep olanada çoktur
    inşaallah bu şekilde yürekten sayıca çok olan dualarımızın kabulü daha çabuk ve daha etkili olur
    vesselamualeykum
    "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Ynt: bence bu şekilde yapılmalı:

güzel fikir Allah razi olsun

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=12421.msg75273#msg75273 date=1268569728]

amin inşaallah ablacığım uygulamayada geçer[/quote]
      "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=12421.msg75275#msg75275 date=1268569869]
        [quote author=gulistan_2 link=topic=12421.msg75273#msg75273 date=1268569728]

amin inşaallah ablacığım uygulamayada geçer[/quote]
        [/quote]

Abla sen yollanacak metni hazırla benim özele yolla herkese ben yollarım bu konuda sıkıntı olmaz

Yorum

mevlüt kardeşim sadece benim açtıklarımla ilgili değilki
          sitede bazen dua isteniyor bazen etkinlik haberi oluyor bazen kampanya duyuruları vs. oluyor fakat katılım az
          otomatik bir sistem ile bu konuların linki bütün üyelere gönderilse bence çok iyi olur
          sen yaparsın eminim kardeşim

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=12421.msg82752#msg82752 date=1273914721]
            sitede bazen dua isteniyor bazen etkinlik haberi oluyor bazen kampanya duyuruları vs. oluyor fakat katılım az
            otomatik bir sistem ile bu konuların linki bütün üyelere gönderilse bence çok iyi olur
            [/quote]

bu isteğine cevap vermem mümkün ama abla 2 problem var
            1.) Yönetimin İzin Vermesi Gerekir ( Bunu Yönetime Taşıyacağım )

2.) Bir müddet site ile ilgili işlemleri bekletmek zorundayım bir müddet çok yoğun olacağım önümüzdeki ayın ilk haftası rahatyacağım inşAllah o zaman cevap veririm buna kesin olarak

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=12421.msg82752#msg82752 date=1273914721]
              [/quote]

ablacağım bu konuda bişey yapamıyorum denedim ama sitede sorun çıktı bu modülü uyğulayamıyorum dediğim gibi özelime yollanırsa herkese mesaj yollarabilirim yapabileceğim suanlık bu ama ileride imkanlarımız daha iyi olursa bu modülü yüklerebilirim siteye İnşAllah

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X