Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mesaj silinmesi hakkinda

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mesaj silinmesi hakkinda

Merhaba.

Arkadaşlar "kevser yayınları sitesi" bölümü altına yazdığım bazı mesajlarım silinmiştir. Forumda yeni olduğum için ve bununla ilgili bir uyarı görmediğim için oraya yazmıştım. Yazılırken vakit harcanan bu yazıların silinmesi yerine ilgili bölüme taşınsaydı daha iyi olmaz mıydı? Yazılanlar bir tık ile düşünmeden silinebilecek kadar değersiz ise boşuna yazmayalım

Ynt: Mesaj silinmesi hakkinda

Azizim bu konuyu yeni gördüm kusura bakmayın atlamışım.Derhal mesajlarınızı tarattım silinen konuları münazara bölümüne taşımaya başladım sanırım "ahirette arapça konuşulması" ve "reankarnasyon" konusu var sanırım silinen.

bir konuyu http://www.velayet.com/index.php?topic=10079.new#new
    bu başlığa taşıdım diğerinede bakacağım inşallah.

Buarada o bölümde tartışma yapılması istenmediği için silme işlemi yapılmış ama size mutlaka ikaz yapılması gerekiyordu.Yoksa elbette sizin ve tüm üyelerimizin yazdıkları bizim için çok değerlidir ben uyarı yapılmadan silindiği için özür diliyorum sizden

Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Yorum

http://www.velayet.com/index.php?topic=6972.new#new
      diğer konuda burada
      İmam Ali (a.s)

Yorum

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, Mesajların gerçekte tamamen silinmediğini görmek çok güven verici. Allah razı olsun.

Yorum

[quote author=Apollonius link=topic=10088.msg64770#msg64770 date=1260479391]
          ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, Mesajların gerçekte tamamen silinmediğini görmek çok güven verici. Allah razı olsun.
          [/quote]

ancak bu teknoloji bazen yanlışlıklara neden olabiliyor. benim bir arkadaşım veri kurtarma işiyle ilgileniyor. bu konuda dünya çapında biri. diyor bizim müşteriler hiç eksik olmaz çünkü yedekleme yapmıyorlar...

siz yine de ben site yöneticilerini tenzih ederek söylüyorum yedeğini alırsanız iyi olur. ben almıyordum ama yakın zamanda aldım yedeklerini. ne olur ne olmaz yönetici arkadaşlar bize bunu tavsiye ediyorlar..

gerçekten de alıntılar önemli değil de bazen insan vecde gelip güzel şeyler yazıyor bi dha da o ortam olmuyor işte onlar değerli yazılar...

Yorum

ehlibeytin izinde abim bize hosting hizmeti veren firma her gece saat 02'de otomatik yedek alıyor.Bu konuda inşallah bir sıkıntı yaşamayız.
            İmam Ali (a.s)

Yorum

o zaman bu çok güzel bir haber... Allah razı olsun... böylece endişemizin yersiz olduğu anlaşımış oldu..

Yorum

Arkadaslar benim gönderdigim siirler neden silindi,lütfen cevap veririmisiniz?

Yorum

[quote author=Adonya link=topic=10088.msg64819#msg64819 date=1260525843]
                  Arkadaslar benim gönderdigim siirler neden silindi,lütfen cevap veririmisiniz?
                  [/quote] Kardeş gönderdiğiniz şiirler silinmedi. Gadiri Hum bölümüne taşındı.

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X