Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Giderken...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Giderken...

Elif olmak zordur
    Çünkü elif olmak
    Yuvarlak bir dünyada dik durmanın
    Dik ve önde
    Belki acıyla
    Ama vazgeçmeden durmanın
    Dünya ne kadar dönerse dönsün
    Olduğu yerde kalmanın adıdır elif olmak
    Kaç silah varsa elife çevrilir
    Elif hep olduğu yerdedir
    Silahlar patladığında ilk vurulan eliftir
    Zordur elif olmak
    Elif olmak hep vurulmaktır
    Elif olmak yalnızca elif olmaktır
    Ne B, ne T, ne S
    Elif
    Yalnızca elif
    Elif demeden hiçbir şey denilemez
    Ben elif dedim
    Artık her şeyi söyleyebilirim

Mevlana İdris

Demiş Mevlana İdris...

Doğru bildiklerimi doğrudan söyledim...

Dostlarımı doğru söylüyorlar diye dinledim...

Hiç bir ön yargı olmadan sohbet ettim...

Asla kırmak , tahkir etmek istemedim...

Sadece gönlümü açtım ve gönülden yazılanlara değer verdim...

Amacım sizlere tanışmaktı , geldim , tanıdım , sevgiyle birlikte saydım...

Artık kitaplarıma gömülme zamanı geldi...

Tavsiye ettiğiniz kaynaklar bundan sonraki siparişimde yer alacak...

Sözlerim ikna etmek için söylenmiş spontan sözler değil , inandığım gerçeklerdi...

Hepinizi Allah'a emanet ederim...

Yüksek müsaadelerinizle , son mesajımdır... Hoşça kalın... (yasgülü ve mevlüte özel selamlar.. )

Ynt: Giderken...

Kaç, kaç, zaten sıkıştın ve pek verecek cevabın da kalmadı, en güzelini yapıyorsun selametle

Hadisçilerinizin neye sebep olduğunu idrak edebilmiş olman bile benim açımdan umut verici, Allah'ın inayetiyledir her iş, inayeti yoksa ümitlenmek boş iştir,

Allah'a emanet

Eğer İmamet yoksa eğer rehberlik ve önderlik yoksa eğer hedef yoksa ve eğer Hüseyin yok ve onun yerine eğer Yezid varsa, işte o zaman; Allah evi etrafında dönmekle puthane etrafında dönmek arasında hiçbir fark yoktur.”

Ali Şeriati

Yorum

Elif olmak zordur
      Çünkü elif olmak
      Yuvarlak bir dünyada dik durmanın
      Dik ve önde
      Belki acıyla
      Ama vazgeçmeden durmanın
      Dünya ne kadar dönerse dönsün
      Olduğu yerde kalmanın adıdır elif olmak
      Kaç silah varsa elife çevrilir
      Elif hep olduğu yerdedir
      Silahlar patladığında ilk vurulan eliftir
      Zordur elif olmak
      Elif olmak hep vurulmaktır
      Elif olmak yalnızca elif olmaktır
      Ne B, ne T, ne S
      Elif
      Yalnızca elif
      Elif demeden hiçbir şey denilemez
      Ben elif dedim
      Artık her şeyi söyleyebilirim

çok hoş giderken bile güzellikleri paylaştığın için saol bacım

İnsaallah doğru olana ulaşırsın

vesselamu aleykum verahmetullah
      "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
      "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

ve aleykum selam
        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=AliekberBabacan link=topic=9424.msg60280#msg60280 date=1257434348]
          Kaç, kaç, zaten sıkıştın ve pek verecek cevabın da kalmadı, en güzelini yapıyorsun selametle

Hadisçilerinizin neye sebep olduğunu idrak edebilmiş olman bile benim açımdan umut verici, Allah'ın inayetiyledir her iş, inayeti yoksa ümitlenmek boş iştir,

Allah'a emanet

[/quote]
          Hiçte hoş bir tabir kullanmamışsın aliekber kardeş..herkesin yanlış yada doğu verecek bir cevabı vardır mutlaka ama kaçmak diye bir şey söz konusu olmaz..

gidenede güle güle denilir yada kalması için ısrar edilir..ben elif hanımın kalmasından yanayım vede kendisinden rica ediyorum gitmemesi için..
          ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

Saygı Değer Elif kardeşim! Allah salim ve selamet etsin sizi. Yolunuz, bahtınız açık olsun inş. araştırmalarınızda, okumalarınızda, analiz ve tahlillerinizde Allah yardımcınız olsun inş. Biz sizden memnun kaldık. Umarım sizde bizlerden memnun ayrılmışsınızdır. Boş vakitlerinizde sizi tekrar aramızda görmek isteriz. Selametle.

Yorum

[quote author=AliekberBabacan link=topic=9424.msg60280#msg60280 date=1257434348]

Allah'a emanet

[/quote]

aliekberbabacan bu tavrınızı asla tasvip etmiyorum bunu söyleyeyim.
              Çok yakışıksız bir cevap olmuş.
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

Elif kardeşim sizi tanımak zevkti ama sohbetinize doyamadan ayrılma kararı almışsınız.kalmanızı gönlüm arzu ederdi: ben kararınızı yeniden gözden geçirmenizi istirham edicem.Ama Kararınız kat'i ise yolunuz açık olsun.Allaha emanet olun.
                Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                İmam Ali (a.s)

Yorum

elif kardeşim gidiyor musunuz nereye niye
                  tüm yazılarınızı takip edemedim
                  ve hiç bir şey anlamadım...
                  siteyi beğenmediniz mi?

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=9424.msg60324#msg60324 date=1257443580]

Allah'a emanet

[/quote]

aliekberbabacan bu tavrınızı asla tasvip etmiyorum bunu söyleyeyim.
                    Çok yakışıksız bir cevap olmuş.
                    [/quote]

Sayın can benim sözlerim elbette ki acı gelir ama ben her bir işi olduğu gibi söyleyenlerdenim

Gider ayak elbette ki son sözümü söylemeliydim, cevap veremeyceği işi zaten apaçık ama umut verici işe de işaret ettim

Allah'a emanet
                    Allaha da emanet ettim, yoksa elbette ki gönlüm kalmasından yanadır, ama gititkten sonra bile sözümüzün tesir edip de onu bu doğrultuda düşünmeye sevketmek doğru bir iştir, yoksa elif cana sevgimiz baki, bunu kendisi biliyor

Allah'ın inayetiyledir her iş, inayeti yoksa ümitlenmek boş iştir,

Allah'ın ayetini de anımsatmışım, her işe Kadir olan Allah'tır ancak ben ayet tastik ettim

Kalacağı olsa kovsan gitmez, gideceği olsa bağlasan durmaz,bazı işler Allah'ın taktiriyledir, iman etmek gerek, bize doğruları bildirmek yazılmış, doğrularımızı bildirdik can, yoksa Elif can bizi bilir ona sevgi beslediğimize dair

Eğer İmamet yoksa eğer rehberlik ve önderlik yoksa eğer hedef yoksa ve eğer Hüseyin yok ve onun yerine eğer Yezid varsa, işte o zaman; Allah evi etrafında dönmekle puthane etrafında dönmek arasında hiçbir fark yoktur.”

Ali Şeriati

Yorum

selametle Elif bacı, yolun açık olsun

Yorum

YUKARI ÇIK
                      Çalışıyor...
                      X