Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Siteye girememe

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Siteye girememe

Selamunaleykum,

Sevgili site yöneticisi kardeşlerim son 1 haftadır sitemize girişte sık sık "Sayfa görüntülenemiyor uyarısı" alıyorum.Acaba benden mi kaynaklanan bir sorun yoksa genel bir problem mi? merak ettim.

Saygılar,sevgiler...

Ynt: Siteye girememe

Aynı sorun bendede var.Siteye sabahtan beri girmeye çalıştım ancak şimdi girebildim.Bazı zamanlar girmiyor siteye

Yorum

Bende saatlerce giremedim.

Yorum

Özellikle gece geç saatlerde daha sık oluyor, aynı sorunla biz de karşılaşıyoruz.

Yorum

Değerli welayet.com üyesi kardeşlerim,Sitemizin bağlı olduğu hosting firması serverlerini telekominikasyon kurumu AŞ. den - TELLCOM AŞ'ye taşımaktadır.Bu taşıma işlemi yaklaşık 10 gündür devam etmektedir. Sitelerin üç-beş gün aralıksız kesilmemesi için firma bu işlemi 2 haftalık bir süreye yaydığından ara ara kesilmeler yaşanmaktadır.Bu durumdan inanın bizde çok rahatsız ve rahatsızlığımızı hosta ilettik,ve birkaç gün içinde bu işlemin biteceği ve kesintisiz bir dönemin bir kaç gün içinde başlayacağı sözünü bize verdiler.
          Bizde sizlerden bu yaşanan kesintiler için özür diliyoruz
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=6906.msg45690#msg45690 date=1249220048]
            Değerli welayet.com üyesi kardeşlerim,Sitemizin bağlı olduğu hosting firması serverlerini telekominikasyon kurumu AŞ. den - TELLCOM AŞ'ye taşımaktadır.Bu taşıma işlemi yaklaşık 10 gündür devam etmektedir. Sitelerin üç-beş gün aralıksız kesilmemesi için firma bu işlemi 2 haftalık bir süreye yaydığından ara ara kesilmeler yaşanmaktadır.Bu durumdan inanın bizde çok rahatsız ve rahatsızlığımızı hosta ilettik,ve birkaç gün içinde bu işlemin biteceği ve kesintisiz bir dönemin bir kaç gün içinde başlayacağı sözünü bize verdiler.
            [/quote]

Teşekkürler...

[quote author=mikdat link=topic=6906.msg45690#msg45690 date=1249220048]
            Bizde sizlerden bu yaşanan kesintiler için özür diliyoruz
            [/quote]

Estagfirullah.

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X