Sitenin başlığına "Şii Mezhebi | Şia Mezhebi | Şii Mektebi | Caferilik | İran | Nedir" yazılmış, ya kardeşim iyi güzelde araya bi de EhliBeyt Mektebi yazsaydınız daha güzel olmazmıydı acep?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sitenin Başlığı
Daraltma
X
-
Sitenin Başlığı
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ
Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.
Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!
Etiketler: Yok
-
Ynt: Sitenin Başlığı
bi de gelen haberdar edilme e-postalarının en altında "The Velayet.Com Ekibi" yazıyor. ordaki "the" kalksa ya
Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.
-
Serkan Kardeş, Ehli Beyt isminin yanısıra en başa İSLAM kelimesi yazılırsa daha güzel olmaz mı?
Neticede Şia, İslam'ın özüdür.
Yorum
-
[quote author=ŞehiD link=topic=24964.msg168337#msg168337 date=1372097004]
Sitenin başlığına "Şii Mezhebi | Şia Mezhebi | Şii Mektebi | Caferilik | İran | Nedir" yazılmış, ya kardeşim iyi güzelde araya bi de EhliBeyt Mektebi yazsaydınız daha güzel olmazmıydı acep?
[/quote][quote author=Aşk Kervanı link=topic=24964.msg168441#msg168441 date=1372272364]
Serkan Kardeş, Ehli Beyt isminin yanısıra en başa İSLAM kelimesi yazılırsa daha güzel olmaz mı?
Neticede Şia, İslam'ın özüdür.
[/quote]
yönetime hatırlatmak istedim...
bir de sorum olacaktı bazı üyelerin kişisel ileti kısmında bu sitenin başlığı var ben de yapmak istedim ama yapamadım nasıl yapılıyor acaba?
ayrıca google dan şia şii caferilik vs yazınca ilk sayfada bu site çıkmıyor bu başlık bunun için yapılmamışmıydı
yada bu aramalarda sitemizin görünmesi için bizim (üyelerin) yapabileceğimiz birşey varmı?
Yorum
-
[quote author=vahidetun link=topic=24964.msg169210#msg169210 date=1374206612]
bu aramalarda sitemizin görünmesi için bizim (üyelerin) yapabileceğimiz birşey varmı?
[/quote]
en iyi çözüm google'a para vermekücret ödediğin zaman sponsorlu olarak ilk sırada çıkıyorsun
Yorum
-
Konu 24 haziranda açılmış, siz 26 haziranda "en kısa zamanda halledecem" demişsiniz, 28 temmuzda hala "en kısa zamanda halledecem" diyorsunuz, Hakk'tan hayırlısı olsun..
Yorum
Yorum