Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

bu kitabı net ortamında bana ulaştırabilirmisiniz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu kitabı net ortamında bana ulaştırabilirmisiniz?

selamlar arkadaşlar
    sizlerden bir ricam var ben doktor rıza nurun hayat ve hatırat adlı kitabını arıyorum.kitap 3 ciltmiş ve ikinci ve üçüncü cildinde cumhuriyet ve atatürk le ilgili bilinmeyen gerçekleri anlatıyormuş.net ortamında elinde olan varsa paylaşırsanız memnun olurum.
    word formatında paylaşırsanız memnun olacağım.
    selametle...
    "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Ynt: bu kitabı net ortamında bana ulaştırabilirmisiniz?

selamunaleyküm,

google da gelişmiş arama seçeneği altında istediğin formatta arama yaptırabilirsin,

kolay gelsin...

[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

bu biraz daha açıklayıcı olur inşaAllah....

[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

http://www.box.net/shared/meex59q4qy
        [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

http://www.pdfindir.com/rıza-nur-hayat-ve-hatıratım.-pdf-1.html
          [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X