Biraz duygusal karar vermiş durumdayım ama sizlerden ricam üyeliğimi lütfen silin, kendim silmeye çalıştım ama silemedim, bu sadece benim fikri görüşümdür, dileyen katılır dilemeyen katılmaz. Umduğum bir kardeşlik ortamı maalesef göremedik, Bir kaç kişiye elinde olma imkanı olduğu halinde, duyarsız, ilgisiz davrandı ve minnet duygusu da oluşturdu ve açıkcası kırdı. Kitaplarım kendim başbaşa olmak istiyorum. Buraya da yazmamın sebebi eğer anlayabilirlerse neden ayrıldığımızı anlayabilsin ki başkaları da kırılmasına sebebiyet vermesin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Üyeliğimin Silinmesini Rica Ediyorum
Daraltma
X
-
Ynt: Üyeliğimin Silinmesini Rica Ediyorum
Foruma üye olan kardeşlerimizin, isteğine göre üye silme veya isteğe göre banlama olayını gerçekleştirmiyoruz. Forum kurulduğu anda aldığımız bir karardır bu. Bundan dolayı bizleri mazur görünüz. Eğer rahatsızlık duyuyorsanız durumu bize anlatın inşaallah elimizden geleni yapıp çözmeye çalışalım. Aksi takdirde foruma girmezsiniz olur biter. Ben buna ek olarak şunuda eklemek istiyorum. Forumdan rahatsız olanlar üyeliğimi silin diyeceklerine internet ayarlarında ufak bir ayarlama ile foruma asla giriş yapamazlar. Bunu yapabilirler...ves selam...
Yorum
Yorum