Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sitemiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yeni Sitemiz

Üstadlarım Yeni sitemiz hakkında görüşlerinizi paylaşırmısınız.

Not: Gereksiz konuşmalar silinecektir.

Ynt: Yeni Sitemiz

fena olmamış ama full top 10 ve bazı modüller silinmiş bide kategori başlarındaki ikonlarda yok onlar gelecek mi?
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Yorum

ayrıca hızlı mesaj kutusundaki yazmayı kolaylaştıran modülde gitmiş
      İmam Ali (a.s)

Yorum

alt kategorilerde çok iç içe olmuş sanki
        İmam Ali (a.s)

Yorum

renkler çok silik, sanki bir çaba sonucu değil de hazır forum programı kullanılmış gibi duruyor.. eski renkler çok daha canlı çok daha iyiydi.

ben düzeltilecek sanıyordum..

ayrıca "Not: Gereksiz konuşmalar silinecektir." cümlesinden bir şey anlamadım?..

Yorum

ve ek olarak ben yazı menüsünün eskisi gibi olmasını daha çok isterim. resimleri eklediğimde eskiden site kendisinden düzeltir, bir boyutta gösterirdi. ama şimdi öyle değil, ek olarak resmin linkini yapıştırdığımda link görünmüyor, direk resim çıkıyor eğer bunu da eskisi gbi yapa bilirsek güzel olur.

ve son olarak eğer mümkünse ben yazı yazma menüsüne birde başka bir seçeneğin de eklenmesini istiyorum. çoğu zaman bir kitaptan alıntı yaptığımızda alıntı kendi sözlerimizden seçilmiyor. acaba yazının bir kısmını biraz ireli çeke bilme seçeneği ekleye bilirmiyiz? mesela benim blogda yaptığım gibi: http://velayet.wordpress.com/2011/10...acik-delildir/

Yorum

Selamün Aleyküm

Sitenin eski hali daha güzel etkileyici idi . Yalnız yeni tasarım biraz karışık olmuş . Yukarıdada belirtildiği gibi özellikle alt katagoride epey karışıklık söz konusu . Sitenin tekrar eski haline dönmesi tahminimce daha iyi olur , eski tasarıma alışmıştık ..

Vesselam...
              La Şii , La Sunni , İlla Vahdeta İslami..!!

Yorum

böyle sade olması daha iyi,önemli olan içeriktir fazla gösterişe gerek yok diye düşünüyorum.. ve'esselam
                الــلــهـــم صـــل عــلــى مــحــمــد و آل مــحــمــد وعجل فرجهم

İBRET ALINMAYAN HER BAKIŞ BOŞ,FİKİRLE BİRLİKTE OLMAYAN HER SUSMA GAFLET,İÇERİSİNDE ZİKİR OLMAYAN HER KONUŞMA BOŞTUR.

İMAM ALİ(as)

Yorum

siteye çok zaman girilmiyor neden acaba?

Yorum

bende genel olarak incelediğimde eski halinin güzel olduğu kanatine vardım.
                    İmam Ali (a.s)

Yorum

Sitenin teması bence şimdi daha iyi olmuş, ama son iletiler katagorisi yani en aşağıdaki katagori biraz karışık olmuş, önceki hali daha güzeldi, o eskisi gibi ayarlanırsa daha iyi olur. Rabbim zahmet çekenlerden razı olsun, emeklerinin karşılığını Ehlibeytin eliyle versin.
                      عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

Zaman içerisinde herşey yapılacak üstadım

Yorum

Bence temanın böyle sıklikla yenilenmesi gereksiz bir şey ve zaman israfı.
                          [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

önceki hali bence de daha güzeldi, cok düzgün görünüyordu, ne fazla abarti, ne de fazla basitti, kullanimi daha rahatti....
                            Allah ecrini bol eylesin serkan kardesim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=21900.msg133414#msg133414 date=1318630120]
                              önceki hali bence de daha güzeldi, cok düzgün görünüyordu, ne fazla abarti, ne de fazla basitti, kullanimi daha rahatti....
                              Allah ecrini bol eylesin serkan kardesim
                              [/quote]

allah razı olsun üstadım sana özel hesaplarda temanı eski hali ile görünmesini sağlıyorum bilgin olsun

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X