Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetimi kınıyorum!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yönetimi kınıyorum!

Sayın Mufazzal ve diğer velayet.com yetkilileri;

Bu sizin form kurallarınız değil mi?

4- Üyelerimizin herhangi bir parti, kurum, kuruluş, örgüt, din, mezhep, ırk veya şahıslara veya bunların savunduğu, kabul ettiği değerlere hakaret etmesi veya aşağılaması yasaktır. Aksini yapanların yazma yetkileri ellerinden alınacaktır.

Ve bu da sizin form kurallarınız değil mi?

6- Üyelerimiz beyan ettikleri görüşleri delillendirmekle sorumludurlar. Aksi halde yazılar silinir.

On yıldır mahkemeleri süren ve suçluluğu ispatlanamayan t.c kanunları önünde dahi suçları bir türlü delilendirilemeyen insanlara ve bir camiaya çamur atmak ne demek oluyor bumu sizin yönetim anlayışınız? Neden silinir dediğiniz yazılar silinmiyor?

Ve bir şahsa hakaret ettiği gerekçesi ile bir ay uzaklaştırma cezası verilen esedullaha daha da ağır hakaret eden mehmet ufukalp adlı üye neden ceza almıyor
    ?

Bu da sizin bir ricanız...

16-Yöneticiler kural dışı mesajları göremeyebilirler. Bu yüzden üyelerimizden sakıncalı gördükleri mesajları yöneticilere bildirmelerini rica ederiz.

Ve ricanıza binaen yazıyorum gereği inşallah yerine getirilir ve inş objektif olunur...

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18913.msg114435#msg114435 date=1294751898]
    Bu küstah hani bir ay ceza almıştı, neler zırvalıyor.
    [/quote]

http://www.velayet.com/index.php/top...tml#quickreply

Bu linkteki paylaşım bir kural ihlali ve derhal silinmesi gereken bir yazı değilde nedir? Gerçi güneş balçıkla sıvanmaz elh. Bizim hüznümüz çamur değil. Bu çamur o insanlara değil yönetime ve velayet. com çizgisine atılmıştır. Tepkimiz bu anlayışa mani olunmamasınadır. Yoksa her kes laf söyler bu kervan yol alır bizinillah...Fiemanillah...
    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 01:03.

Yönetimi kınıyorum!

sevgili Kardeşim eleştiride bulunduğunuz durumu daha önce yöneticilere bildirdiniz mi ki böyle set tepki veriyorsunuz

Sözylediklerinizi ben ilk defa görüyorum tabiki yanlışı yapan kim olursa olsun yanlış önlenmelidir ama dikkat etmemiz gereken eleştirilerimizin kul hakkına girmeden ve kırıcı bir durum yaratmadan ortaya konulmasıdır

Gereken müdehale muhakkak yapılacaktır

"İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Tepki verirm muhterem beyza kardeşim. BAKINIZ İLGİLİ LİNKTEKİ MEHMET UFUKALPİN AGIR HAKERET İÇEREN MESAJLARININ İZLERİ ANINDA YOK EDİLDİ?

Neden? Neden ?

Neden esedullah sadece başlarım ha deidği için agır hakeret diye bir ay ceza aldı? Onunda konu ile alakasız diye slinip yok edilseydi?

Kumi aşk hadi bu mesajımıda ilgisiz bulup silin kardeşim?

Beyza kardeşim bu ilk değil! And olsun velayet. com sayfalarını seccad_ diye başlayan şahsıma hakaretle doldursunlar "selam" der geçerim. Ama uğruna canımızı feda ettiğimiz davamıza ve aziz arkadaşlarımıza pervasızca hakaret ediliyorsa ve burda taraf tutuluyorsa tepkisiz kalmam ne mümkün...

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Gereken gerektiği anda yapılmıştır. Bizleri taraf tutmakla suçlamanız insaf dışıdır. Allah rızası için azıcık sözlerinizi tartın. Bu sitede bu güne kadar kimseyi kollamadık. Karşı karşıya durduğunuz insanıda, en az sizi sevdiğimiz kadar severiz. Fakat yeri geldi o kardeşimizide bu siteden 1 ay uzak tuttuk. Bu durum ise bizim takım tutar gibi yazar veya adam tutmadığımızın aynasıdır. Gereken anında yapılmıştır. Bundan öte teferruata girmenin anlamı yok.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Konu kitlendi dellilerde silindi ne güzel...

Peki mehmet ufukalpin hakareti ne olacak Mufazzal? formda silinen mesajları siz görüyorsunuz admn olarak silindi diye ceza da gitti mi?

Ha şunuda söyliyeyim ben esadullahı tanımam bile... SADECE HAKSIZLIĞA TAHAMMÜLÜM ASLA OLMAZ!

Birine "başlarım ha..." ceza getirecek bir aylık ceza ile bir karşılık buluyor küstah zırvalıyorsun ifadeleri silinerek temizleniliyor?

Kumi aşk gardaş; eğer şia adaleti ve ehlibeyt şiarı bu ise bir ömür sünni kalmayı yeğlerim...

Mufazzal ben sizin koyduğunuz kuralları ve silinerek temizlenmeye çalışılanları göz önüne serdim. Bazılarının silgisi büyük olabilir. Ama reelde yada sanalda yazılan her harfin bir nüshası Levhi Mahvuz'ada yazılır. ONLARI SİLMEYE KİMSE MUKTEDİR OLAMAZ...

Bir üyeye ceza diğerinin hakareti benim tepkim ile anında silinerek yok ediliyor?
          En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 01:04.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Konu hakkında gereken ilgili başlıkta yapılmıştır.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

evet bende bişiler yazacaktım ama kilitli konu tartışmaya girmemek için samimiyetine güvendiğim kumu aşka özel mesajdan yazacağı. ama bir şey demeden edemeyeceğim bu sanıkların iddianamelerinde bu insanların iranda yani sizin ayetullahlarınızdan (bizimde rehberlerimizdirler) ders aldıkları ordaki inkilaptan etkilenerek bu cemaati kurdukları vardır. Bilmem birşeyler anlatabildim mi?

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Kural gereği o konuyu tümü ile silmeniz gerekirdi... Bu sizin koyduğunuz bir kural!

Ha, kurallarımızı biz koyarız gerektiğinde de kendi kurallarımızı çiğneyecek kadar da esnek davranırız diyorsanız gayri bize sukût düşer...

*** Ayrıca elh bizler edebimizi Ehlibeyt'ten almaya gayret edenleriz, sözlerimizi tartmadan söylemekten beriyiz inş ve de elh...

Rabbe havalesiniz...

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114512#msg114512 date=1294771326]
                  *** Ayrıca elh bizler edebimizi Ehlibeyt'ten almaya gayret edenleriz, sözlerimizi tartmadan söylemekten beriyiz inş ve de elh...

Rabbe havalesiniz...
                  [/quote]

İnşaallah hepimiz için öyledir. vesselam

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=hatt-ı imam link=topic=18937.msg114568#msg114568 date=1294819513]
                    [quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18937.msg114564#msg114564 date=1294817747]
                    [quote author=Qom_u_aşk link=topic=18937.msg114458#msg114458 date=1294755264]
                    merak ediyorum:

bu dedikleri hizbullahın vahhabi, selefi, el kaide gibi yapılardan fikir ve inanç bakımından bir farkları var mı varsa nedir?..
                    [/quote]

Bunlar evrensel istikbarın türkiye coğrafyası için kurguladığı ve yönlendirdikleri yapılardandır. Cezayirde GIA, Afganistanda Taliban, Irakta İslamdevleti ve dünya genelinde EL KAİDE şeklinde organize olmuşlardır. Hepsinin dizgini amerika israil ve uşak rejimlerin elindedir,
                    [/quote]

bu uşaklara uşak olan örgütlerin halka uyguladığı şiddet ve terörü güneydoğuda yaşamayan bilemez. bizler güneydoğuda "Hizbullah" lafzını yani zaten övülmüş olan bu temiz lafzı temizlemeye, halkın gönlünde oluşan düşmanlık, korku, ve kini gidermeye çalışıyoruz. buralarda olup onların cinayetlerine tanık olmayan, onlardan etkilenmemiş olan bir müslüman yoktur.

yukarıda ki yazıda bile caniliklerini nasıl savunduklarını kendileri yazıyor. o domuz bağlarını bulan domuzlar bu işkenceyi kaç müslümana uyguladılar. kaç müslümanı yere gömdüler güneydoğu halkı zaten biliyor. satırlarla davet metodunu icad eden canilerin, sistemin ellerine verdiği satırları bırakıp aynı dercede şiddet tehdit içeren satırları sayfalara yazmaları çok manidar doğrusu.
                    [/quote]

Sayım Mufazzal, mikdat bin esved,mirzehan ve diğer yönetimdekiler...

velayet.com en büyük şia sitesi hakkındaki hüsnü zanımı muhafaza edebilmem için bana yardım ediniz inş!

Bu sözlerin dayanağı ne delilleri varmı? Varsa burda sanal mücahid olunacağına vatandaş görevlerini yerine getirsinler gitsinler suçluları ihbar etsinler. Bizde rahat uyku uyuruz caniler dışarda kalmaz hak ettikleri yerde olur.hA ELLERİNDE DELİL YOKSA Kİ DEVLETİN ELİNDE DE YOK. O ZAMAN FORM KURALLARINI DAHA FAZLA İHLAL EDİLMESİNE MUSAMMA GÖSTERİLMESİN....

Mufazzal siz gerçekleri öğrenmek çabasındasınız tlfnunuzu dahi verdiniz. Bende size zamanında dedim açın bir başlık sadece sizle muhattap olmak şartı ile çekincesiz konuşurum. Ama ben seviye bilmez, kaleminden hakaret ve küfürden başka harf çıkmaz insanların müdahil olduğu bir başlığa yazmam dedim. Ehlibeyt ahlakından yoksun şahsiyetlerle aynı başlıkta yer almayacağımı söyledim size!

Lütfen kendi form kurallarınıza sahip çıkınız ve delilsiz ispatsız iftira atanlara gereken işlemleri yapınız

Fiemanillah....

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18942.msg114555#msg114555 date=1294814302]
                    [quote author=Qom_u_aşk link=topic=18942.msg114476#msg114476 date=1294760044]
                    Anlamayanlar arasında acaba Şianın seçkin alimleri hatta velayeti fakih ve diğer taklit merciileri de var mı acaba?
                    [/quote]

Var tabi olmaz mı? Bu adamlar inkılabı seven gençlerin üzerinde cemaat oluşturdu, ondan sonra o gençleri inkılaba düşman ettiler. Onları önce inkılaba dost sanıyorduk, ancak dillerindeki baklayı bir iki yıl sonra çıkardılar. Yüryüzünde müslümanların bir tek veliyyi emri vardır. O da İmam Hamaneidir dediğimizde bize verdikleri cevap, Ali Hamanein türkiyeyi bilmez türkiyeyi biz biliriz diyerek inkılaptan ne kadar uzak olduklarını yüzümüze çarptılar.
                    [/quote]

Tüm iftiralar ya delillndirilsin yada silinsin ve kural ihlali yapanlara gerekenler yapılsın inş...
                    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 01:04.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Tüm admnler gelip burayı okuyor ve bu duruma seyirci kalıyor! Anlamış değilim!

Sessiz kalan admnler kendi yazdıkları form kurallarını bir gözden geçirsinler inş.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

mehmet abinin bu sitede güneydoğuda yaşananlarla ilgili yeterli genişlikte ve delilleriyle yazdığı uzunca bir yazı vardı. siteye üye olmadan önce okumuştum. delil isteyenler oraya baksın.

ayrıca bizler atıp tutmuyor, iftiraya başvurmuyoruz. yapılanların bizzatihi şahidi olmuş insanlarız. o dönemleri ve buralarda yaşanaları çok iyi biliyoruz. tekrar aynı oyunun oynanması ihtimaline karşı sadece uyarılarımızı yapıyoruz.
                        KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

Bu başlığı sayın yönetim mensuplarına açtım. Muhattabım onlardır. Yönetimdekiler dışındakileri muhattap olarak kabul edip ağyarın yazdıklarına söz hakkımı kullanma gereği duymayacağım....

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

ahımız yarede ağyarede kalmaz
                            ah-ı dil-i bülbül güle de harede kalmaz

inşaallah.
                            KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

Yönetimi kınıyorum!

[quote author=Seccâd_ link=topic=18945.msg114572#msg114572 date=1294822189]
                              Murtaali siz gerçekleri öğrenmek çabasındasınız tlfnunuzu dahi verdiniz. Bende size zamanında dedim açın bir başlık sadece sizle muhattap olmak şartı ile çekincesiz konuşurum. [/quote]

Diğer sözlerinize ve zan dolu hitaplarınıza cevap vermeyeceğim. Nitekim fazlası ile cevap verdiğime inanıyorum. Bu duruma halen Taraf tuttuğumuza inanıyorsanız bir şey diyemem. O zaman bu durumdan beni sorumlu tutun ve beni taraf tuttuğum için Allah'a şikayet edin. Allah ahirette hesabımı versin inş. Ben hamdolsun tarafsız bir şekilde yönetici arkadaşlarımla beraber elimizden geleni yaptığıma inanıyorum. Mehmet Ufukalp veya diğerleri her kim kuralları ihlal ederse biz gerekeni yaparız. Nitekim yaptıkda. Dileyen Uyarı ve ceza bölümünde ki isimlere dikkat edebilir. Geçeyim bunu...

Yukarıdaki sözünüze gelince. Benden başlık açmamı istediniz bu doğru. Fakat bunu isterken çekincelerinizi ve sır misali cevap veremeyeceğiniz ve açıkça konuşulamayacak tarzda sözleriniz olduğunuda beyan ettiniz. Her şey burada konuşulmaz tarzında. Aynı telefonda konuşulmaz tarzında olduğu gibi. Ama hayır ben bu örneği sadece sizde görmedim. Son bir haftadır görüştüğüm dava arkadaşlarınızda da gördüm. Kalktım Doğubeyazıt Mustazaf Der'e mail attım. Tam Bu günle galiba 4.cü gün oldu. Halen cevap gelecek. Size defalarca dedim. Olumlu cevap alamadım. Telefonumu sizin davanızı bilen bir Erkeğe verin dedim o da nasip olmadı onuda yapmadınız. Eşinize verin dedim onuda yapmadınız. Her şey telefonda olmaz dediniz. E ne yapayım söyler misiniz?

Şahsen bu konuda sürülerce sorum mevcut. Ama soramayacağıma kanaat getirdim. Bu forumdada hele size özel başlık açmam. Açarsam sonunun ne olacağını az çok tahmin ediyorum. Siz sorularıma cevap vermeyeceğiniz gibi sır tarzında her şey konuşulmaz tarzında cevapsız kalacaktır. Gerçi ben özel soru sormam. Ama sizin davanız galiba çok özel. Ve çok özel olduğu içinde her söz değil davanızla ilgili karşılıklı konuşmak mümkün değil. Aslında...

Ves selam...

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X