Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kevser-i Zehra'nın forumdan uzaklaştırılması

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Kevser-i Zehra'nın forumdan uzaklaştırılması

Hem de çok tehlikelidir, yanlış anlaşılmaya sebep olur.
    Dediğiniz gibi vezir yardımcı demektir, İmam Ali (a.s) İslam'ın yanlış anlaşılmaması ve doğru uygulanması için onlara yardımda bulunuyordu ama onlara yardımda bulunması onları itaati farz olan emirler olarak gördüğünden değildi, Sünnilere göre Ebubekir'e altı ay sonra bize göre asla biat etmemesi bunun açık delilidir..
    Hassasiyetinizden dolayı teşekkürler.
    عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

kitap kapağı
      [img width=450 height=600]http://n1308.hizliresim.com/1d/g/rgs0k.jpg[/img]

Yorum

sayfası
        [img width=450 height=600]http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgs2j.jpg[/img]

Yorum

[img width=450 height=600]http://n1308.hizliresim.com/1d/g/rgs4r.jpg[/img]

Yorum

yani ne demek istiyorsunuz halkalı? kitaptaki bu ibareyi ben yalanlamadım ki? bunu da bir kaç kez söyledim... bu zahmetinin nedenini merak ettim?

Yorum

[quote author=kevserizehra link=topic=25006.msg168905#msg168905 date=1373835002]
              İnsanlar İmam Ali’ye biat etmek istediklerinde şöyle diyor:
              ‘’Beni kendi hâlime bırakın;şimdilik emir olmaktansa daha önce OLDUĞUM GİBİ VEZİR OLMAM DAHA İYİDİR.’’(Nehcu’l Belağa,92.Hutbe) ya da Elibeyt İmamları’nın Siyasi Tutumları,Murtaza Mutahhari,Kevser yay. ,s.24’de de bu hutbeye bakabilirsiniz.

Ömer hep şöyle derdi:
              “Ali’nin çözmek için hazır bulunmadığı bir sorunla karşılaşmaktan Allah’a sığınırım.”
              (Hakim Nişaburi, el-Müstedrek, 1. baskı, Beyrut, Darü'l-Marifet 1406 H. C.3, S.14)

ONLARDAN RAZI DEĞİLDİYSE PEKİ NİÇİN VEZİRLİĞİ KABUL ETMİŞ.Bu tuhaf bir durum değil mi?
              [/quote]
              bizim itirazımız vurguladığım kaynağın gösterilmesine. Mutahhari kitabında bunun bulunduğunu daha orada hemen söyledim. mesajımı okumadınız mı?

Yorum

Amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek vesselam...

Yorum

[quote author=halkalı link=topic=25107.msg170290#msg170290 date=1376481752]
                  Amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek vesselam...
                  [/quote]

bu itirafı bekliyordum ben de..

buna gücün yetmez... elindeki üzümden de olursun

Yorum

selmancan; senin Amacın üzümü yemek değil bağcıyı dövmek
                    vesselam...

Yorum

[quote author=halkalı link=topic=25107.msg170292#msg170292 date=1376482423]
                      selmancan; senin Amacın üzümü yemek değil bağcıyı dövmek
                      vesselam...
                      [/quote]

ben de şaşırmıştım nasıl böyle açık yazabiliyor diye. şeytan bana amacın kelimesini amacım diye okutmuş. lanet olsun ona. özür dilerim. Rabbim beni affetsin. ama benim amacım bağcıyı dövmek falan değil bilene...

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=25107.msg170194#msg170194 date=1376352598]
                        Her şeye rağmen KEVSERİZEHRA ve onun gibi düşünen kardeşler Velayet-i fakihi ve İran İSlam cumhiriyetini bazı şiilerden daha çok savunmaktalar.. İmam Humeyni ve İmam Hamaneî'nin sözlerine baktığımızda bu arkadaşlar onların sözlerini birçoğumuzdan daha çok önemsemekte ve onlara göre hareket etmekteler.. Halifelere açıkta lanet etmek, onları tekfir etmeye çalışmak rehbere ve İmama göre fitne çıkarmaktır, bu da haramdır ama bazı arkadaşlar bu konuda onları dinlemezler..

Bütün bunlara rağmen böyle arkadaşların forumdan kovulması çok ayıptır, yıllarca bizimle birlikte İran cumhuriyetini ve velayeti fakihi, rehberi ,İmam Humeyniyi savunmuşlar, onların siyasetini desteklemişler, onları küstürmek ve siteden dışarı atmak ahlaken doğru değildir..
                        Adamın saygı duyduğu halifelere, kendisine hakaret etmişler, o da buna tepki göstermiş ve bazılarına hakaret etmiştir. Ama admine yaptığı hakaret cezayı hakkediyor. Onu da bir haftalığına veya bir ay siteye yasaklıyabilirlerdi ama bunu yapmadılar, en iyisi ondan kurtulalım demişler..
                        Allah sonumuzu hayır eylesin..
                        [/quote]

Hocam Ben de Sizin gibi düşünüyorum.
                        Masum İmamları dillerinden düşürmeyen ancak Velayeti Fakih'i önemsemeyen,
                        İslam İnkılabına uzak Ahbari Üyelerden daha faydalıdır KevseriZehra...

[quote author=Murtazaali link=topic=25107.msg170201#msg170201 date=1376376941]
                        Hocam Hattı İmam Kardeşimizi yakinen tanıyorum. Kendisini, Memleketinde Ziyaret ettim. Kendisi bir Şii'dir.
                        Allah çalışmalarında kendisini muvaffak etsin. Çok güzel çalışma ve emekleri mevcuttur.
                        [/quote]

KevseriZehra'nın günümüz dünyası ve Alimleri ile ilgili yazıları HATTI İMAM adlı üye ile birbirine çok benzemektedir. Bu üyeler Mehmet Ufuklap gibi İslam İnkılabı ve gelişmeleri hakkında en çok paylaşımda bulunan üyelerdir.
                        Dolayısıyla hataları mazur görülmeli, hizmetleri ve niyetleri gözardı edilmemelidir.

Sayın KevseriZehra'nın Adı, Cinsiyeti, Avatarı vb birçok konu eleştiri konusu oldu.
                        Oysa bu konularda hiç kabahati yoktu.
                        Tarihi konularda KevseriZehra'nın yanlışları oldu. Örneğin Nehcül Belağa hakkında.
                        Ancak bunlar kovulma gerekçesi değildir.
                        Değerlerine ve Alimlerine hakaret edilmedikçe kendisi hakaret etmedi.
                        Ettiği hakaretlerden daha çok hakarete de uğradı.

Farkında mısınız bilmiyorum ama, zamanında müdahale edilmediği için, Elmeddin'in cezası sınıra kadar geldi. Hiç yoksa Elmeddin'in hatırı için her 2 üyenin de cezaları silinsin.
                        Hem KevseriZehra'nın hem de Değerli ve Araştırmacı Elmeddin Kardeşimin cezalarının düşürülmesini istirham ediyorum.
                        http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

katılıyorum.

ceza, kovulma değil de kural dışı yazıların silinmesi şeklinde olmalı. eğer bu zor oluyorsa kısa süreli, kızgınlıkları geçinceye kadar uzaklaştırılmalı üyeler...

Yorum

verilen bir kararı bozmak istiyorsanız anket bölümünde bir anket başlatın imza kampanyası gibi. cezanın kalkmasını isteyenler oy kullansınlar isterlerse nedenini de paylaşsınlar. eğer ciddiye alınacak bir oylama olursa adminlerde anketi ciddiye alacaklardır.

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

[quote author=ŞehiD link=topic=25107.msg170310#msg170310 date=1376493304]
                              verilen bir kararı bozmak istiyorsanız anket bölümünde bir anket başlatın imza kampanyası gibi. cezanın kalkmasını isteyenler oy kullansınlar isterlerse nedenini de paylaşsınlar. eğer ciddiye alınacak bir oylama olursa adminlerde anketi ciddiye alacaklardır.
                              [/quote]
                              bu olabilir +1
                              [center]
                              ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                              [center]
                              Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                              Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=25107.msg170307#msg170307 date=1376491005]
                                Masum İmamları dillerinden düşürmeyen ancak Velayeti Fakih'i önemsemeyen,
                                İslam İnkılabına uzak Ahbari Üyelerden daha faydalıdır KevseriZehra...

KevseriZehra'nın günümüz dünyası ve Alimleri ile ilgili yazıları HATTI İMAM adlı üye ile birbirine çok benzemektedir. Bu üyeler Mehmet Ufuklap gibi İslam İnkılabı ve gelişmeleri hakkında en çok paylaşımda bulunan üyelerdir.
                                Dolayısıyla hataları mazur görülmeli, hizmetleri ve niyetleri gözardı edilmemelidir.

Sayın KevseriZehra'nın Adı, Cinsiyeti, Avatarı vb birçok konu eleştiri konusu oldu.
                                Oysa bu konularda hiç kabahati yoktu.
                                Tarihi konularda KevseriZehra'nın yanlışları oldu. Örneğin Nehcül Belağa hakkında.
                                Ancak bunlar kovulma gerekçesi değildir.
                                Değerlerine ve Alimlerine hakaret edilmedikçe kendisi hakaret etmedi.
                                Ettiği hakaretlerden daha çok hakarete de uğradı.

Farkında mısınız bilmiyorum ama, zamanında müdahale edilmediği için, Elmeddin'in cezası sınıra kadar geldi. Hiç yoksa Elmeddin'in hatırı için her 2 üyenin de cezaları silinsin.
                                Hem KevseriZehra'nın hem de Değerli ve Araştırmacı Elmeddin Kardeşimin cezalarının düşürülmesini istirham ediyorum.
                                [/quote]

Aynen katılıyorum..
                                عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X