Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şiilere hakaret eden Zulüm Sitesi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şiilere hakaret eden Zulüm Sitesi

Mumsema.com sitesine girip haklarınızı savunun. Size her türlü hakaret var.
    Misal "Şiiler Hz. Ömer'in yumurtalarına kurban olsunlar." diyor biri
    Ben ona cevaben edepsizlik yapma diye cevap veriyorum argo kelime ve hakaretten banı ben yiyorum. Ali'yi seven bu siteyle sözlü cihada girer, gerekirse de başka türlü.

Ynt: Şiilere hakaret eden Zulüm Sitesi

Bende o siteye üyeyim 4 yıldır.defalarca ban yedim ama hep yeni üyelik açtım hala ordayım .adamlar artık en küçük hatada banlıyorlar .bunlar gene iyi en fenası islam-tr.net selefilere ait

Yorum

Necef_ sen misin yoksa?

Yorum

Evet o benim hesab.sen kimdin senin hesabın adı ne ? seninkide Sorusoran olmalı ?

Yorum

islam-tr.net sitesi beni iyi bilir.Gerçi beni banlamasalardı kendileri banlanacaklardı. Kardeş bunlarda cesaretin c'si bile yok. İstiyorsan bir mesaj at şu formdaki arkadşlar size hodri meydan diyor istiyorsanız tartışmaya varlar deyin.Ve ismimizi de söyleyin.Bakalım bu korkaklar yanaşacaklar mı? Ben çeşitli isimlerle takiyye ederek bile bunlarla tartışmaya girmeye çalıştım ama nafile.Bunları yakından tanıyorum.
          " Söyledim... duydu anlamına gelmez
          Duydu... doğru anladı anlamına gelmez
          Anladı... hak verdi anlamına gelmez
          Hak verdi... inandı anlamına gelmez
          İnandı... uyguladı anlamına gelmez,
          Uyguladı... sürdürecek anlamına gelmez.”

Yorum

islam-tr.net sitesi kafaya aldıkları adamları Suriye'ye gönderiyorlar.O yüzden sitede en ufak muhalif sese izin vermezler.

Çocuğun birini bunların bağlantılı olduğu adamlar sınırda bir yere göndermişti.Çocuğun amcası ve babası kampta çocuğu arayıp buldular.Çocuklarını alıp gelmek istediklerinde orda bulunan kişiler kardeş biz bu çocuk için şu kadar para verdik demiş.Çocuğun babası da kime parayı vermişsen git ondan al demiş.Ve bunu gelip çevrede anlatınca bunların çevresi adamı derneğe çekip tehdit ettiler.
            Yine bunlar başka bir adamı Suriye'ye gönderdiler.Adam gitti ve sonra geri döndü.Niçin geri döndün dediklerinde adam beni gönderdiğiniz yerde ABD pasportlu komutan bizi eğitiyordu demiş.Ve bunlar çevremde gördüğüm olaylar.Ben bunlardan bahsedince adamlar tedirgin oldular.

Kardeş bu sitenin amacı farklı.Ve oyunlarını-tezgahlarını bozmaya çalışanları barındırmazlar.Tezgah ahmakları SURİYEYE GÖNDERMEK.
            " Söyledim... duydu anlamına gelmez
            Duydu... doğru anladı anlamına gelmez
            Anladı... hak verdi anlamına gelmez
            Hak verdi... inandı anlamına gelmez
            İnandı... uyguladı anlamına gelmez,
            Uyguladı... sürdürecek anlamına gelmez.”

Yorum

o site öyle.selefi vahhabi zihniyetli..şiileri müşrik kabul ediyorlar .hergün 1-2 tane şianın aleyhine haberler paylaşılar .hiç kimsede karşı çıkamaz kendi kendilerini ahkam keserler konuşurlar laf ederler.

Yorum

konu islam-tr sitesine gelmiş de bende o siteden nasibimi almıştım EhliBeyt Mektebini tanımaya başladıktan sonra yaw dur bi de sünni siteye soriym dedim. google'dan bilmeden o siteye girmişim. üye oldum konuyu açtım ama konunun yayınlanması için moderatör onayı gerekiyomuş. o kadar yoğunlarki daha konuya onay veremediler kaç zaman geçti burda bi soru sorduğumda en fazla bir gün sonra delilleriyle cevap geliyor amma daha o siteye soramadımki cevap alıym

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

[quote author=faramirofgondor link=topic=25030.msg169181#msg169181 date=1374164354]
                  Mumsema.com sitesine girip haklarınızı savunun. Size her türlü hakaret var.
                  Misal "Şiiler Hz. Ömer'in yumurtalarına kurban olsunlar." diyor biri
                  Ben ona cevaben edepsizlik yapma diye cevap veriyorum argo kelime ve hakaretten banı ben yiyorum. Ali'yi seven bu siteyle sözlü cihada girer, gerekirse de başka türlü.
                  [/quote]

bence bu cahillerle uğraşmak enerjimizi boşa harcamak anlamına gelir
                  ne demişler: " cahile kelam, nafile kelam"
                  bir de hadis var: "insanların en akıllısı cahillerden kaçandır"

Yorum

Gözünü kapamış, kulağını tıkamış, ağzından ateş püskürten sizi dinlemek dahi istemeyen birilerine sizler ne anlatsanız boş?
                    Hakk'ı arayan bulur, Hakk'ı isteyeni Allah yönlendirir. Bence de uğraşmayın derim..

Yorum

[quote author=_Ehli Beyt_ link=topic=25030.msg169198#msg169198 date=1374185095]
                      Evet o benim hesab.sen kimdin senin hesabın adı ne ? seninkide Sorusoran olmalı ?
                      [/quote]

Evet Sorusoran, daha önceki hesaplarım ugurdogan, ugurd vs. Ne çektik onlardan ya kardeş. Hayır adamın Hz. Ömer'e de saygısı yok ki "onun.." diye bir tabir kullanmış. Lanetlik çoğu onların. Ama ben onlarla muhattab olma anlamında değil artık o siteye girmem, inşallah ülkeyi yönetenlere birileri ulaşır böyle Şia'ya hakaret falan kalmaz. Ben Alevi'yim neden rahatsız olduğumu söyliyeyim. Şiilerle 12 İmam ve Halifelik görüşüm aynı ve bu tür adamlarının kalbindeki asıl düşmanın İmam Ali olduğuna kesin eminim. Yoksa Hz. Ali'yi sevse ya tamam bunlar bizim Ömer'i sevmiyor ama Ali'ye müthiş saygıları var diyip ılımlı bakarlardı. Hem zaten sünni kaynaklarda da Hz. EBu bekir ve Ömer'in Peygamberin defnini bırakıp halifeliğe gitmelerinden herşey açık. Birde Necef_ kardeş ben o sıralarda 7-8 aylık bir zarfta sünni mezhebini seçtiğim için ilk 2 halife Hz. Ali'den üstündür tabirini kullanmıştım ve kendime öyle kabul ettirdim. Ama kalbim bunu kabul edemiyordu bir türlü en son Mevlana'nın Nat-ı Ali yi yazdığından iyice emin olunca, sünniliğe(büyük çoğunluk olmaları ve bildiğim evliyaullahın hemen hepsinin sünni olması) bir mecburiyet hissetmedim artık.

Yorum

[quote author=faramirofgondor link=topic=25030.msg169265#msg169265 date=1374246937]
                        Mevlana'nın Nat-ı Ali yi yazdığından iyice emin olunca, sünniliğe(büyük çoğunluk olmaları ve bildiğim evliyaullahın hemen hepsinin sünni olması) bir mecburiyet hissetmedim artık.
                        [/quote]
                        şu kısmı anlamadım ? nasıl yani ?

Yorum

Yani.. Ehl-Sünnet OLMANIN ŞARTI Ebu bekir ve Ömer i Hz. Ali'den üstün saymaktır. Ehl-i Sünnet olup ta bu görüşün dışına çıkan biri yok. Mevlana ise Nat-ı Ali'de Hz. Ali'nin makamını, hallerini anlatır ki Bu makam Şia Ve Alevilerin kabul ettiği bir makamdır. Mevlana'yı bir akşam/yatsı namazının sonunda odama girerken gönül gözüyle gördüm, o açıdan benim için güvenilir biridir. Ki bu olayı yaşamasaydım bile günümüzde Türkiye'de evliya denilince ilk akla gelen kişi olması hatta İslam aleminin dışarda en bilinen büyüğü olması hasebiyle de güvenilir bir insandır. Yoksa Allah doğru yolda olmasa Mevlana'ya bu faziletleri nasip etmezdi. Nasıl ki Allah'a inanıp Hz. Muhammed'e inanmayan birine: "Muhammed Allah'ın Peygamberi olmasaydı 1400 küsür senedir bu kadar ülkelerde geniş coğrafyalarda günde 5 vakit Muhammed Allah'ın rasuludur denmesine izin verir miydi hiç? " diye delil getirilebiliyorsa, aynı Mantık Mevlana'nın büyük Veli olduğunda kullanılabilir.

Yorum

Natı Alide gulat şeyler görüyorum.şianında öyle düşündüğünü sanmıyorum.mevlananın şii olduğunumu düşünüyorsun ?

Yorum

[quote author=_Ehli Beyt_ link=topic=25030.msg169323#msg169323 date=1374347963]
                              Natı Alide gulat şeyler görüyorum.şianında öyle düşündüğünü sanmıyorum.mevlananın şii olduğunumu düşünüyorsun ?
                              [/quote]

1. Mevlana şii değil zira bir yerde "bu ömeri şiilere anlatmaya benzer" der ama sünni de değil yine bir yerde "bu konuya sünniler böyle falanlar şöyle bakar der" sünni olsa mesnevinin tamamında olduğu gibi o bahsettiği konu budur der. misal. anladın umarım.
                              2. Yazık sana gerçekten gulat ha? Vallahi Hz. Ali'nin yüzüne bakamazsın bu inançla mahşerde. o mumsema zımbırtısına da koyduğum da nat-ı ali yi küfür dolu sözler diyerek beni banlamışlardı. Hz. Mevlana Mesnevi'nin sonunda der "küfür olan bu söz değildir benimle tartışmaya girme" küfür olan hangi sözdür bilir misin? hak söze küfür sözdür demek. Şimdi getir bakalım bir gulat örneği, yoksa iftira attın demektir.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X