Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşkın Kervanı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Aşkın Kervanı

Allah sizi muvaffak etsin. Blogu bedava servislerin birinde'mi açmak istiyorsunuz, yoksa parayla hall etmeyi'mi düşünüyorsunuz?
    [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

Kanal 14 'de çalışan arkadaşları görüyorum çoğu zaman organizasyonlarda,işleri zor Allah kolaylık versin.

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=23840.msg159270#msg159270 date=1345691103]
        Sağol Kardeşim, İnşaallah bu kanallara da dikkat ederim.
        Ancak özellikle Güzel, İlgi çekici bir Program olduğunda Matemkar Kardeş gibi Ad ve Zamanını bildirirseniz kayıt imkanımız olur.

[/quote]şia alimlerimizden Mehdi Aksu ve Prof. Haydar Baş bu kanallarda programlara katılıyorlar. inşaallah bilgi veririm.
        [center]
        ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
        [center]
        Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
        Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

inşallah böyle durumlarda programdan önceden haberdar olursam size bildireceğim.
          Yüksek kaliteye gelince ben onları genelde torrent olarak gönderiyorum. Ama, youtube da paylaşacaksanız, 780p bile fazlasıyla iyidir kanaatindeyim. Ayrıca parçaları MKVmerge ile birleştirebilirsiniz de. teşekkürler

--
          Meşedi; Haydar Baş şii miydi?

Yorum

[color=rgb(192, 96, 2)]Aşk Kervanı kardeşim gece saat 10:00 gibi bana ulaşabilirmisin?[/color]

Yorum

[quote author=FLSTNLi link=topic=23840.msg159273#msg159273 date=1345692635]
              Allah sizi muvaffak etsin.
              [/quote]
              Allah Bize Yeter!
              O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=Matemkar link=topic=23840.msg159399#msg159399 date=1345757329]
                inşallah böyle durumlarda programdan önceden haberdar olursam size bildireceğim.
                Yüksek kaliteye gelince ben onları genelde torrent olarak gönderiyorum. Ama, youtube da paylaşacaksanız, 780p bile fazlasıyla iyidir kanaatindeyim. Ayrıca parçaları MKVmerge ile birleştirebilirsiniz de. teşekkürler[/quote]

Mecid Mecidi'nin BARAN Adlı filmini çok beğeniyorum. İnanılmaz bir film.
                Ancak nette çok düşük çözünürlükte mevcut. İnşaallah TRT1 HD yayınlarsa onu da kaydederim.
                Kardeş Torrent ile hiç ilgilenmedim. Youtube'de kanalım var, şimdilik ordan idare ediyorum.
                Hem 15 Dakikalık Video sınırımı da kaldırmışlar.

MKVmerge'yi hiç denemedim.
                Video programı olarak da Adobe PREMİERE PRO CS 6 kullanıyorum.
                Profesyonel bir program, zaten ulusal TVler de bu program ile montaj yapıyorlar.
                İlgi ve yardımlarınız için ben teşekkür ederim...
                http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=23840.msg159605#msg159605 date=1346017974]

Mecid Mecidi'nin BARAN Adlı filmini çok beğeniyorum. İnanılmaz bir film.
                  Ancak nette çok düşük çözünürlükte mevcut. İnşaallah TRT1 HD yayınlarsa onu da kaydederim.
                  Kardeş Torrent ile hiç ilgilenmedim. Youtube'de kanalım var, şimdilik ordan idare ediyorum.
                  Hem 15 Dakikalık Video sınırımı da kaldırmışlar.

MKVmerge'yi hiç denemedim.
                  Video programı olarak da Adobe PREMİERE PRO CS 6 kullanıyorum.
                  Profesyonel bir program, zaten ulusal TVler de bu program ile montaj yapıyorlar.
                  İlgi ve yardımlarınız için ben teşekkür ederim...
                  [/quote]

Torrent ben hallederim bir aksilik olmazsa hemde kendi sunucumuzda olur yüksek hızla iner dosyalar. En kısa zamanda bitirmeye çalışacagım

Yorum

Ağa, adobe premierin setupunu bana yollar'mısın, bir zahmet?

Yorum

[quote author=FLSTNLi link=topic=23840.msg159273#msg159273 date=1345692635]
                      Allah sizi muvaffak etsin. Blogu bedava servislerin birinde'mi açmak istiyorsunuz, yoksa parayla hall etmeyi'mi düşünüyorsunuz?
                      [/quote]
                      Teşekkür ederim Kardeşim,
                      Önce Bedava bir serviste açmayı düşünüyorum, tabii reklamlar şimdiden beni düşündürüyor.
                      İleride başarılı olursam, ücretli ve rahat bir ortama geçecem tabi.
                      Ancak daha acemiyim, çalışmaya bile henüz başlamadım.

[quote author=HiLaLNuR link=topic=23840.msg159523#msg159523 date=1345879923]

Allah sizi muvaffak etsin.[/quote]
                      Ehli Sünnet Kardeşlerimizin hayır duasını almak, azmimizi artırıyor.
                      Teşekkür ederim, Olgun Kardeşim...
                      http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

Ağa, adobe premierin setupunu bana yollar'mısın, bir zahmet?

Yorum

FLSTNLi Kardeşim,
                          Zahmet olmaz da, Size nasıl göndereceğim? Zip'li hali 1,27 GB. Açınca 1,71 GB oluyor.
                          Nereden indirdiğimi de hatırlamıyorum, ancak Sizin için Download linkini araştırıp gönderirim.

Yorum

Allah razı olsun, kardeşim. Hakkını şimdiden helal et.

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=23840.msg159269#msg159269 date=1345690810]
                              Teşekkür Ederim Kardeşim, Sizin yolunuz da açık olsun.
                              Blog'da ne tür konuları işlemeyi düşünüyorsunuz ?
                              Forumda paylaştığınız ilginç ve sıradışı konularla, Foruma ayrı bir renk katıyorsunuz. Başarılı olacağınıza inanıyorum.
                              Verdiğiniz adres çok makbule geçti. Tam amatörlere göre : Türkçe, Kolay ve Görsel
                              Size minnettarım...
                              [/quote]

Amin Allah razı olsun
                              Birbirinden değerli ve faydalı paylaşımlarla sitenin zenginliğine zenginlik katan Aşk Kervanı'ndan paylaşımlarım hakkında bu güzel sözleri duymak/okumak açıkçası beni hem şaşırttı hem de mutlu etti. Teşekkür ederim
                              Blog açma konusunda plan yaptım ama kesin değil önce iyi bir araştırma yapmalıyım eğer yapabileceğime inanırsam blogu açmadan önce burada bir konu açarak üyelerin görüş ve önerilerini almayı düşünmüştüm
                              Çünkü blogun içeriği bu sitede gözüme kestirdiğim bir bölümde ki konulardan oluşacak.(şimdi söylemiyim ama ipucu verebilirim en duygu yüklü bölüm)
                              Amacım konunun farklı platformlarda ele alınmış olmasına vesile olmak çünkü birçok kişinin hayatını etkileyebileceğini düşünüyorum kaynak olarak sitenin adresini ekleyeceğim ve bir kaç eklemeyle(başlık, görsel öğeler,işitsel öğeler gibi ) daha dikkat çekici hale gelmesini sağlamayı planladım ama bakalım inşallah yapmak nasip olur
                              Bu arada bir yazı bulmuştum onun da linkini bırakıyorum belki işinize yarar

http://www.msxlabs.org/forum/interne...r-gerekir.html

Rabbim Aşkın Kervanını hakettiği yerlere ulaştırsın.
                              Allah'a emanet olun

Yorum

[quote author=Matemkar link=topic=23840.msg159399#msg159399 date=1345757329]
                                Yüksek kaliteye gelince ben onları genelde torrent olarak gönderiyorum. Ama, youtube da paylaşacaksanız, 780p bile fazlasıyla iyidir kanaatindeyim. Ayrıca parçaları MKVmerge ile birleştirebilirsiniz de. teşekkürler

--
                                Meşedi; Haydar Baş şii miydi?
                                [/quote]
                                bilbiğim kadarıyla prof. Haydar Baş şiidir. yanlışım varsa bilgisi olanlar düzeltsin inşaallah
                                [center]
                                ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                                [center]
                                Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                                Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X