Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dualarınıza muhtacım. Maksadım rızai lillaha uygun hareket edebilmektir.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Dualarınıza muhtacım. Maksadım rızai lillaha uygun hareket edebilmektir.

Senin ve senin ve şahsında , kendim ve belki farklı durumlarda ama benzer içindne çıkılması zor sıkıntılar çeken bütün müslümanların
    sıkıntılarının giderilmesi , zorluklar karşısında kolaylıklarla karşılaşması , gönlünün genişleyip ferahlaması , Rabbine ve onun hüccetlerine yakınlaşması , bu yakınlıktan islam adına bereket doğması için
    500 salavat okuyacağım inşAllah

Allahumme Salli Ala Muhammed ve Al'i Muhammed. ve accil ferecehum.

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=aykut111 link=topic=22975.msg146647#msg146647 date=1333952251]
      Allah(CC) yardımcınız olsun. Samimiyetiniz yol arkadaşınız olsun. Bir an önce firasetinizle sıkıntılarınızı aşarsınız umarım..

Allahumme salli ala Muhammed'in ve âl-i Muhammed ve accil ferecehum
      [/quote]

Allah razı olsun kardeşim. Bilmukabele dua ile.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=22975.msg146646#msg146646 date=1333951181]
        imam Humeyni ve rahber hamaney (canım onlara feda olsun) said nursinin gaybdan haber verebildiğine inanıyorlar mı?
        [/quote]

Bilmediğin şeyin ardına düşme.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=22975.msg146648#msg146648 date=1333955508]
          Senin ve senin ve şahsında , kendim ve belki farklı durumlarda ama benzer içindne çıkılması zor sıkıntılar çeken bütün müslümanların
          sıkıntılarının giderilmesi , zorluklar karşısında kolaylıklarla karşılaşması , gönlünün genişleyip ferahlaması , Rabbine ve onun hüccetlerine yakınlaşması , bu yakınlıktan islam adına bereket doğması için
          500 salavat okuyacağım inşAllah

Allahumme Salli Ala Muhammed ve Al'i Muhammed. ve accil ferecehum.

[/quote]

Değerli kardeşim ne diyebilirim ki, Allah razı olsun. Bana dua eden kardeşlerimle birlikte, bu gün İslam İnkılabı cephesini destekleyen bütün insanlara dua ediyorum.

Yorum

[quote author=huge link=topic=22975.msg146190#msg146190 date=1333486878]
            Fıkıh derslerini dinlemekten zevk aldığım bir alimin dediklerini yazayım sana.
            İnsanlar hep birşeyi arar,hep bir boşluk hisseder.parası olsa da yetmez.istediği kişiyede sahip olsa yetmez.hep arar,ama neyi aradığını bilemez,bazısı bulur bazısı bulamadan bu dünyadan göç eder gider.işte eksik hissetdiği şey 14 masumdur.ne zamanki onlara ulaşır,artık ne mal,ne mülk para nede başka birşey.soğan ekmek yer ama artık ne yaptığının farkındadır.İmamı vardır çünkü.......
            [/quote]

katılıyorum. benimde aradığım boşluk hissi ve boşluk dolduktan sonra hissettiklerim bu cümlelerde gizlidir..
            "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=huge link=topic=22975.msg146190#msg146190 date=1333486878]
              Fıkıh derslerini dinlemekten zevk aldığım bir alimin dediklerini yazayım sana.
              İnsanlar hep birşeyi arar,hep bir boşluk hisseder.parası olsa da yetmez.istediği kişiyede sahip olsa yetmez.hep arar,ama neyi aradığını bilemez,bazısı bulur bazısı bulamadan bu dünyadan göç eder gider.işte eksik hissetdiği şey 14 masumdur.ne zamanki onlara ulaşır,artık ne mal,ne mülk para nede başka birşey.soğan ekmek yer ama artık ne yaptığının farkındadır.İmamı vardır çünkü.......
              [/quote]

Sen şimdi 14 masumu bulduğunu bizim ise bulamadığımızı mı sanıyorsun. Kaşınıyorsun biliyor musun? Bizimle polemiğe girmeye çalışıyorsun, sonra da bizden ne istiyorsun, git ehlibeyt düşmanları ile uğraş diyorsun.

Sizin gibiler var ya, Herodun zamanındaki yahudi alimlere ne kadar benziyor. Herod diyordu ya, siz bir hazinenin üstüne çöreklenen yılan gibisiniz. Ne hazinenin değerine dair bir bilginiz var ve ne de o hazineye kimseyi yaklaştırıyorsunuz.

Sen daha İslam İnkılabı ve İmam Humeyninin mektebinden haberin yok. Kalkmışsın 14 masumu bildiğinden bahsediyorsun. Eğer 14 masum ile ilgili bildiklerin buraya yazdığın hezeyanlarınla ibaret ise 14 masumdan ne kadar uzak olduğunu gösterir bu. Size yazıklar olsun demekten başka bir şey diyemeyeceğim maalesef. Lütfen bu sevimsiz halinizle ehlibeyt mektebinin önünde gölge etmeyin kimse sizden başka bir şey beklemez. Allah ıslah etsin sizin gibi lafta 14 masuma uyduğunu söyleyipte özde ondan uzaklaşanları.

Yorum

mehmet ufukalp kardeşim merakımı mazur görün, sizin ilk üç halife hakkındaki görüşünüz nedir acaba ,onlar hak halifemidir yoksa gaspi halifemi?
                Benim görüşümüde bilmek isterseniz açık yüreklilikle açıklırım.

Yorum

[quote author=kerrar11 link=topic=22975.msg146698#msg146698 date=1333994839]
                  mehmet ufukalp kardeşim merakımı mazur görün, sizin ilk üç halife hakkındaki görüşünüz nedir acaba ,onlar hak halifemidir yoksa gaspi halifemi?
                  Benim görüşümüde bilmek isterseniz açık yüreklilikle açıklırım.
                  [/quote]

Ayet ve hadis naslarla İmam Ali ümmetin imamı ve yöneticisidir. Beni Saide Sakifesinde bu ihlal edilmiştir. 3 halife imamet kurumunun hilafet şubesini işgal etmiştir. Ama o zaman mevcudun en iyisi yine onlar olduğu için İmam Ali onların samimi şibirliği arzularına olumlu cevap vermiş onlara önderlik yapmıştır.

Bu gün bu meseleyi şii bildiği gibi, sünni de bildiği gibi bilmeye devam etse bile, bunu İslam İnkılabın aleyhine kullanılacak, islamı vahdeti ortadan kaldıracak şekle sokmamak gerekmektedir.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=22975.msg146699#msg146699 date=1333999697]
                    Ayet ve hadis naslarla İmam Ali ümmetin imamı ve yöneticisidir. Beni Saide Sakifesinde bu ihlal edilmiştir. 3 halife imamet kurumunun hilafet şubesini işgal etmiştir. Ama o zaman mevcudun en iyisi yine onlar olduğu için İmam Ali onların samimi şibirliği arzularına olumlu cevap vermiş onlara önderlik yapmıştır.

Bu gün bu meseleyi şii bildiği gibi, sünni de bildiği gibi bilmeye devam etse bile, bunu İslam İnkılabın aleyhine kullanılacak, islamı vahdeti ortadan kaldıracak şekle sokmamak gerekmektedir.
                    [/quote]
                    MEVCUDUN en iyisi demişsiniz. samimi işbiriiği demişsiniz,neye göre ,kime göre? Allahın c.c emrini çiğnemişitr, iyilikmi kaldı artık.mevcudun en iyisi imam Ali a.s yerini gasp ettiyse eğer ,bilerek ve isteyerek, o zaman o ashabın vay halineki, lütfen yani biemiyorum ne diyim size. neyse boş verin sizi bir kez daha anladım.

beni saide sakifesinde kerbelanın temelleri atılmadımı. yani anladığım kadarıyla yıllardır burdasınız ama gerçekten bazı şeyleri anlayamamışsınız.

yani siz ilk üç halifeyi müslüman olarak görüyorsunzu değilmi. bırakalım takiyyeyi falan içinizdekini söyleyin.

Yorum

Böyle tartışmaların bir faydası yoktur, zararı faydasından daha çok olur, onun için bu konu kapatılırsa iyi olur.. Rabbim Mehmet UFUKALP gibi kardeşlerin sayısını çoğaltsın, herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.. Mehmet UFUKALP kardeş bu sitede İmam Humayni ve rehberin sözlerine diyebilirim ki herkesten daha çok uyuyorlar, keşke sizler de onlar kadar İmamların ve veliyyi fakihin sözlerine itaat etmiş olsaydınız, konuyu fazla uzatmaya gerek yok. Biri iltiması dua etmiş, madem dua etmek istemiyorsunuz, en azından insanların midesini bulundırmayın. Emin olun ki biz Ehlibeyt mektebine sizden daha çok bağlıyız ve sizden daha çok hizmet etmişiz, siz değil birilerini mektebe çekmek, mektebe gelenleri bile bu tavırlarınızla soğutabilirsiniz. Velayet-i fakih, Ehlibeyt mektebinin kaçınılmaz esaslarından biridir, bunu kabul etmeyen biri her ne söylese boştur, batıldır, siz bugün bu halinizle veliyi fakihin karşısında yer almışsınız, ümmet hatta şiiler arasında ihtilaf çıkarıyorsunuz, dil uzatmadığınız müçtehit kalmamıştır, ne yaptığınızı herkes biliyor, hadis yazdığınızda bile adres vermekten çekiniyorsunuz..
                      neyse Allah yardımcınız olsun..
                      عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

Sayın Mehmet Ufuklap Kardeşim,
                        Rabbim daralan gönlünüzü genişletsin, Sıkıntılarınızı ferahlığa, meşakatlerinizi kolaylığa çevirsin...

Siz olgun ve çok okumuş değerli bir Müslümansınız, bir kardeşiniz olarak polemiklere fazla girmemenizi istirham ederim.
                        Haklı bile olsanız, mesajınızın olduğu her konuya iyi niyetle yazılmış mesajlarınız, agresif cevaplarla konu dışına çıkıyor.

Sürekli aynı şeyi söylüyorum : Lütfen ilgili başlık ve konu ile ilgili mesaj yazalım.
                        Allah aşkına, derdi ve sıkıntısını dile getirip;
                        Müslüman Kardeşlerinden yardım isteyen bir İnsanla bu başlık altında tartışmanın gayesi nedir?
                        Şahsen ben böyle bir şey yapmaktan utanır, Allah'a sığınırım.

Lütfen biraz hoşgörülü olalım...
                        http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

Yorum

[img width=958 height=600]http://b1204.hizliresim.com/w/b/48qd4.jpg[/img]

Yorum

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X