Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dualarınıza muhtacım. Maksadım rızai lillaha uygun hareket edebilmektir.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Dualarınıza muhtacım. Maksadım rızai lillaha uygun hareket edebilmektir.

[quote author=Mufaddal link=topic=22975.msg146411#msg146411 date=1333636845]
    Allah yardımcın olsun kardeş.
    [/quote]

Allah razı olsun Mufaddal kardeş.
    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 23:12.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Allah yardımcın olsun İmam Zaman a.f. elinden tutsun zorla seni Velayeti Fakih sevginle doğruya sürüklesin. ve seni bağnaz bir şii yapsın bu arada

Allahümme Salli Ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil Ferecehum..

Mehmet abi ve tüm onun durumunda olanların doğruya ilhakı yanlıştan uzak durması ve sıkıntılarının gitmesi için ben 500 salavat alıyorum inşaAllah...

Yorum

Mehmet kardesimiz ve forumda cümle dar'i zor'u olan kardeslerimiz icin
        sayisini belirtmek istemdigim özel zikir ve dualarimi bir hafta süreyle özel niyetle anarak bagisliyorum insaAllah

gönüller hos olsun

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=Zümer_ link=topic=22975.msg146374#msg146374 date=1333626278]
          Allah razı olsun bekliyorum
          [/quote]

Kardeş kusura bakmayın, dün gece sitede sorun vardı galiba siteye giremedim, sorunuzu özelden cevapladım, yine sorunuz olursa özelden sorun biz de bildiimiz kadar cevaplarız inşaAllah.
          fi emanillah
          عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=22975.msg146440#msg146440 date=1333661451]
            Mehmet kardesimiz ve forumda cümle dar'i zor'u olan kardeslerimiz icin
            sayisini belirtmek istemdigim özel zikir ve dualarimi bir hafta süreyle özel niyetle anarak bagisliyorum insaAllah

gönüller hos olsun
            [/quote]

Allah dua ve zikirlerinizi en güzel bir şekilde kabul eylesin..

Rabbim saygı değer Mehmet UFUKALP kardeşimizin de sıkıntılarını Hz. Peygamber ve Ehlibeyti hörmetine bertaraf eylesin, sadrını genişletsin, keder ve üzüntülerini neşe ve sürura tebdil eylesin.. Amin.
            Allahumme salli ala Muhammed'in ve âl-i Muhammed ve accil ferecehum ve ferecena bihim..

Yorum

amin insaAllah
              Allah razi olsun hocam

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=22975.msg146443#msg146443 date=1333664510]
                Allah dua ve zikirlerinizi en güzel bir şekilde kabul eylesin..

Rabbim saygı değer Mehmet UFUKALP kardeşimizin de sıkıntılarını Hz. Peygamber ve Ehlibeyti hörmetine bertaraf eylesin, sadrını genişletsin, keder ve üzüntülerini neşe ve sürura tebdil eylesin.. Amin.
                Allahumme salli ala Muhammed'in ve âl-i Muhammed ve accil ferecehum ve ferecena bihim..
                [/quote]

Allah razı olsun Üstadım. Bu arada forumda çeşitli paylaşımlarımız olmaktadır. Maksadımız en güzele en iyiye ulaşmaktır Üstadım. Eğer varsa veya olacaksa yanlışlarımız bizi uyarabilir, gerekli müdahaleyi yapabilirsiniz. İnkılabi şii ulemaya saygımız sonsuzdur Üstadım.
                Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Allah Teala sizden de razı olsun muhterem kardeş, forumda yazılan yazıları genelde takip ediyorum, yazılarınız, tavırlarınız, çıkışlarınız takdire şayandır, bazı konularda örneğin "Halifelere Bakış Açımız" bölümünde kevserizehra bir şeyler yazmış, -gerçi yazıları çok da yabancı gelmiyor bana- bir şeyler yazmak istedim ama vakit olmadığından yazamadım. Bugünler "eyyam-i Fatimiyye" olduğu için tv.de İmam Humeyni'nin Hz. Fatıma (s.a) hakkındaki bir konuşmasını koymuşlardı, İmam (r.a) konuşmasının başında, "İki alem hanım efendisinin şahadetini sizlere tesliyet arzederim.." buyurdular. İmamın bu sözünde bizim için dersler vardır.. Daha fazla açmak ve burada yazmak istemiyorum, fırsat bulursam "halifelere bakış açımız"da insanları şüpheye sokabilecek yazılara cevap yazacağım inş..
                  sağlıcakla kalın..

Yorum

Mehmet Ufukalp abimize Allahtan sıkıntıdan kurtulmasını niyaz ediyorum.Rabbim Mehmet abimizi hataya düşmekten koru.Abimize karşı kırıcı konuşanlara da(üstelik gereksiz yere)Allah akıl fikir versin.

Yorum

Ey İlahi Mehmet UFUKALP kardeşimizin kalbindeki ve yüreğindeki tüm sıkıntıları yok et, gönlünü gönlümüzü Ehli Beyt aşkıyla doldur. Çok istediği ve istediğimiz Şii-Sinni vahdetinin sağlanmasında iman edenlere yardım. et. Amin. Ve ilahi Huge kardeşimizide "öfkesini yenenler"den eyle.Amin.

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=22975.msg146597#msg146597 date=1333832413]
                        Allah Teala sizden de razı olsun muhterem kardeş, forumda yazılan yazıları genelde takip ediyorum, yazılarınız, tavırlarınız, çıkışlarınız takdire şayandır, bazı konularda örneğin "Halifelere Bakış Açımız" bölümünde kevserizehra bir şeyler yazmış, -gerçi yazıları çok da yabancı gelmiyor bana- bir şeyler yazmak istedim ama vakit olmadığından yazamadım. Bugünler "eyyam-i Fatimiyye" olduğu için tv.de İmam Humeyni'nin Hz. Fatıma (s.a) hakkındaki bir konuşmasını koymuşlardı, İmam (r.a) konuşmasının başında, "İki alem hanım efendisinin şahadetini sizlere tesliyet arzederim.." buyurdular. İmamın bu sözünde bizim için dersler vardır.. Daha fazla açmak ve burada yazmak istemiyorum, fırsat bulursam "halifelere bakış açımız"da insanları şüpheye sokabilecek yazılara cevap yazacağım inş..
                        sağlıcakla kalın..
                        [/quote]

Allah razı olsun üstadım.

Yorum

[quote author=Elif235 link=topic=22975.msg146603#msg146603 date=1333862513]
                          Mehmet Ufukalp abimize Allahtan sıkıntıdan kurtulmasını niyaz ediyorum.Rabbim Mehmet abimizi hataya düşmekten koru.Abimize karşı kırıcı konuşanlara da(üstelik gereksiz yere)Allah akıl fikir versin.
                          [/quote]

Allah razı olsun. Rabbimiz bizi dualarınıza layık kılsın inşallah.

Yorum

[quote author=Sebzivar link=topic=22975.msg146604#msg146604 date=1333866693]
                            Ey İlahi Mehmet UFUKALP kardeşimizin kalbindeki ve yüreğindeki tüm sıkıntıları yok et, gönlünü gönlümüzü Ehli Beyt aşkıyla doldur. Çok istediği ve istediğimiz Şii-Sinni vahdetinin sağlanmasında iman edenlere yardım. et. Amin. Ve ilahi Huge kardeşimizide "öfkesini yenenler"den eyle.Amin.
                            [/quote]

Allah razı olsun. Bütün çırpınışlarımız İmam Humeyni, İmam Hamanei ve onların izindeki ulemanın yüreğindeki İslamın cihana hakim olması arzusundan başka bir şey değildir.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=22975.msg146608#msg146608 date=1333874246]
                              Allah razı olsun. Bütün çırpınışlarımız İmam Humeyni, İmam Hamanei ve onların izindeki ulemanın yüreğindeki İslamın cihana hakim olması arzusundan başka bir şey değildir.
                              [/quote]
                              imam Humeyni ve rahber hamaney (canım onlara feda olsun) said nursinin gaybdan haber verebildiğine inanıyorlar mı?
                              [center]
                              ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                              [center]
                              Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                              Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Allah(CC) yardımcınız olsun. Samimiyetiniz yol arkadaşınız olsun. Bir an önce firasetinizle sıkıntılarınızı aşarsınız umarım..

Allahumme salli ala Muhammed'in ve âl-i Muhammed ve accil ferecehum
                                Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X