Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yapraklı Ehl-i Beyt Takvimi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yapraklı Ehl-i Beyt Takvimi

Arkadaşlar 365 yapraklı Ehl-i Beyt takvimi hazırlamayı düşünüyorum. Bu konuda takvim formatı olan arkadaş var mı. bana bir taslak lazım. en başından takvim sayfasının çizimiyle zaman kaybetmemek için. Taslağı olan arkadaş varsa bilgisayarında yada link verebilirse çok makbule geçer. microsoft publisher programında bazı takvim formatları var ama 365 yapraklı değil. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim....

من لم يكن علويا حين تنسبه فما له في قديم الدهر مفتخر
    أبو النواس

Nesebini (inancını) sorduğunda Alevi değilse, o kişinin Ahiret günü övüneceği hiçbir şeyi yoktur.
    Ebu Nevves

Ynt: Yapraklı Ehl-i Beyt Takvimi

inşaAllah işinize yarar...

1. http://www.wincalendar.com/word-calendar-templates.htm

2. http://www.calendarlabs.com/calendar...-templates.php

3. http://www.calendarlabs.com/printable-calendar.php

4. http://www.smartdraw.com/specials/ca...FcZc3wodRDPH0Q

bunların tamamı ay ay düzenlenmiş...
    grafiker arkadaşlarla görüşmeliyim günlük tasarımları yok diye biliyorum ama konuşmadan kesin bir şey söylemeyeyim...
    Kolay gelsin,
    çalışmalarınızı merakla bekliyoruz...
    [color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

ilginize teşekkürler yalnız bana günlük takvim yaprağı lazım. ben biraz uğraştım ve kabaca bir taslak hazırladım. microsoft publisher programını kullandım. acaba matbaalar ne tür format kullanıyor. çünkü bu format onlara uygun olmayabilir....

أبو النواس

Nesebini (inancını) sorduğunda Alevi değilse, o kişinin Ahiret günü övüneceği hiçbir şeyi yoktur.
      Ebu Nevves

Yorum

corel ve freehand kullanırlar,
        fakat baskının türüne göre değişim gösterir.
        baskıyı yaptıracağınız kişilerle görüşüp ona göre hazırlık yapmanızı tavsiye ederim.

[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

haklısın. önce bu matbaalardan bilgi alıp sonra hazırlamak en doğrusu. yoksa emek boşuna gidecek.

أبو النواس

Ebu Nevves

Yorum

masaAllah
            Allah kolaylik versin

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

sağolun
              inşallah bize verilen görevi en iyi şekilde yaparız. ama bu yoğunlukta büyük ihtimalle sadece formatı hazırlayıp içini doldurma görevini başka bir arkadaşa vermek mecburiyetinde olacağım.

أبو النواس

Ebu Nevves

Yorum

olsun, böyle güzel bir hizmette kimin ne kadar rol aldigi önemli degil

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

istanbulda kevserdeki arkadaşlar her yıl aşura günü yapraklı ehlibeyt takvimi dağıtırlar binlerce.Hizmet olsun diye yaparlar bunu karacaahmette,seyit ahmet deresinde vs... bikaç noktada bunu yapıyorlar ellerinde yapraklı takvim varsa size ulaştırabilirler hudeyfe nikli üyemize özel mesaj atarsanız size yardımcı olacaktır.
                  Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                  İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=22970.msg146133#msg146133 date=1333434587]
                    istanbulda kevserdeki arkadaşlar her yıl aşura günü yapraklı ehlibeyt takvimi dağıtırlar binlerce.Hizmet olsun diye yaparlar bunu karacaahmette,seyit ahmet deresinde vs... bikaç noktada bunu yapıyorlar ellerinde yapraklı takvim varsa size ulaştırabilirler hudeyfe nikli üyemize özel mesaj atarsanız size yardımcı olacaktır.
                    [/quote]

bunları biliyorum elimde bir iki örnek var. Bizim yaşadığımız bölgeye özel ve kültüre uyumlu bir takvim hazırlamam istendi benden. şuanda kullandığımız takvimlerin geneli kevser den gelme....

أبو النواس

Ebu Nevves

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X