yüce bir misyonda, amacladigimiz proje icin, animasyon yapabilen kardeslerimizi bizimle hizmet etmeye davet ediyoruz !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Animasyon yapmasini bilen varmi???
Daraltma
X
-
Ynt: Animasyon yapmasini bilen varmi???
konu EhliBeyt aleyhisselam mektebine hizmet ise elimden geleni yaparım[center]..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین[center]
Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)
Yorum
-
ben bir çalışma yapıyorum. yapabilsem animasyon şeklinde yapmak isterdim ama nasıl yapıldığı konusun da bilgim yok.
benim yapmaya çalıştığım bir nevi karikatür şeklinde olacak. bir sohpet içince gençler sorular soruyor birisi onlara bilgi veriyor. aslında bu türden tiyatro oyunları yapılsa çok faydalı olacağına eminim....
yaptırabilirsem bir tiyatro gurubuna da bir senaryo vermeyi düşünüyorum oynasınlar....
من لم يكن علويا حين تنسبه فما له في قديم الدهر مفتخر
أبو النواس
Nesebini (inancını) sorduğunda Alevi değilse, o kişinin Ahiret günü övüneceği hiçbir şeyi yoktur.
Ebu Nevves
Yorum
-
Animasyon ve Flash yapmasını bilen arkadaşlara ihtiyacımız vardır. Bilen kişiler lütfen gulistan_2 veya Banaulassın.
sveydi kardeşim ilgin için teşekkür ederiz ama bilen kişi yok şuan.
Yorum
-
SAYIN KARDEŞLERİM NE GİBİ BİR YARDIM İSTİYORSUNUZ.
ELİMDEN GELDİĞİ KADARIYLA HİZMETİNİZDEYİM.[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)
[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya
Yorum
-
İstediğiniz bu gibi şeyler mi yoksa tam olarak çizgi film tarzında mı
hazırladığım resim.
şiir yesrib nickli kardeşime ait.
bakmak isteyenler için..
http://forum.huseyndivaneleri.com/ha...t18643.10.html
[center]..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین[center]
Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)
Yorum
-
Allah'ın izniyle yaparız,
ne istediğinizi bilmiyorum fakat seslendirme olcak mı?
nasıl bir animasyona ihtiyacınız var?
2D(2 Boyutlu), 3D(3 boyutlu)?
Ayrıca biraz zaman alan bir iş,
eğer kalite bir iş olsun istiyorsak bayaa uğraştırır!
[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)
[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya
Yorum
-
kardeşlerim ders almak isteyenler var size yardımcı olmak isterim ancak zaman sıkıntım oldukça fazla öğretmenim, Temmuz ve Ağustos aylarında inşaAllah bu konuda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.
tüm PC uygulamaları ve çözümlemeleriyle ilgili sizlere belge,metin,grafik,doküman... kaynaklarımı paylaşırım kardeşlerimle...
Tabii ki bizimde bir çok eksiğimiz var, BT öğretmeniyim ve Bilişim dünyası ile ilgili her şeyi bilmem mümkün değil, yalnız çözümleri nasıl bulacağımızı biliyoruz hamdolsun!
Kalbi muhabbetlerim ve selam ve dua ile...[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)
Yorum
Yorum