Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Üye Olmak Sıkıntılıymış

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Üye Olmak Sıkıntılıymış

bende üye olurken çok zorlandım. arkadaş sınıntı şu : 5 - 3 - 1 ben burda 5'ten 3'ü ve 1'i çıkartacağımızı anlamamıştım. bi sürü şey denemiştim bi türlü olmamıştı.onu olduğu gibi aşağı geçirmiştim,ordaki rakamları harfle yazmıştım vs bi sürü şey yapmıştım bi türlü olmamıştı. 'eksi' ye benzemiyo ki o. abim geldi üye olamadığımı gördü 5-6 kez de o denedi sonra 'sakın bunları birbirinden çıkarıcak olmayasın' dedi. yazdık cevabı kayıt oldu. anlayamamıştım öyle yapacağımızı üye olurken 1 keresinde 5 dk denemiştim yapamamıştım bi türlü 'bununla mı uğraşcam' deyip çıktım siteden. 2 hafta sonra da yukarıda anlattığım olay oldu işte.
    O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

Qum u aşk haklı bence ne olduğu anlaşılmıyo onun.
      O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

bu konuda gerekli kolaylık sağlanacaktır
        Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
        İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=22841.msg144635#msg144635 date=1331409727]
          bu konuda gerekli kolaylık sağlanacaktır
          [/quote] eyvallah saolasın

Yorum

gerekli ayarlama yapıldı
            Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
            İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X