Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

DİLEKÇE

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

DİLEKÇE

Bismillahirrahmanirrahim

Selamun aleykum

Değerli Ehlibeyt dostları, bilindiği gibi Antalya'daki bir şirket ürettiği bir içkiye ABBAS ismini kullanmaktadır. Bu konuda ilgili bakanlığa ismin değiştirilmesiyle ilgili dilekçe verilecektir. Ekte bu dilekçenin metni mevcuttur. Çeşitli şehirlerde bulunan Ehlibeyt dostları dilekçenin çıktısını alarak altında bulunan imza yerlerini kendileri ve çevrelerinde bulunan ehlibeyt dostlarına imzalatıp aşağıdaki adrese göndersinler ki dilekçe bir an önce teslim edilsin.
    Not: İmza ne kadar fazla olursa, o kadar kaale alınma şansı daha yüksek olur inşaallah. Allah hepinizden razı olsun.

Adres: 2. İzmir Cad. 36 /144. kat Bab-ı Ali İlim Vakfı, Kızılay / ANKARA

MUSA AYDIN

Ynt: DİLEKÇE

ANKARA

Antalya Alkollü içecek Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilen veTopkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş. tarafından dağıtım ve pazarlaması yapılan bir rakıya “Abbas” ismi verilmiştir.

Söz konusu isim, İslam Dünyası’nın Peygamberi Hz. Muhammed’in amcasının ve Hz. Ali’nin Kerbela’da katledilen oğlunun ismini taşımaktadır. Alkollü bir içeceğe bu ismin rastgele veya kasıt olmaksızın verilmiş olabileceği düşüncesi inandırıcı değildir.
    islam’a, bu inancın peygamberine, bu inancın mensuplarının mukaddes gördüğü bazı isim ve değerlere farklı yollarla saldırıldığına, hakaret edildiğine defalarca şahit olunmuştur.

Bu ülkede hiç kimsenin, halkın inançlarını ayaklar altına alma, inananların inançlarıyla alay etme, o inancın manevi değerlerini küçük düşürme ve saldırma hakkı yoktur. Bu ülkede özgürlük bahanesiyle kimsenin, başka inançların mukaddesatına hakaret etme hakkı yoktur, olamaz. Bu durum, büyük çoğunluğu Müslüman olan bu ülkede halkın önemli bir kesimini üzmekte ve çeşitli kesimlerde telafisi zor sosyal yaralar açacak bir infial yaratmaya başlamaktadır. Halkı, gençleri alkol gibi kötü alışkanlıklardan koruma görevi olan Sosyal Devlet olgusunun gereklerinden biri de halk arasına düşmanlık tohumları eken anlayış ve gelişmelerin önünü almaktır.

Sayın Bakanlığınızın, halkın hassasiyetlerini de dikkate alarak kendisine bağlı kurumlar vasıtasıyla durumu incelemesini;

Antalya Alkollü içecek Sanayi ve Ticaret A.Ş.tarafından üretilen ve Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş. tarafından dağıtım ve pazarlaması yapılan “Abbas” isimli alkollü içecek markasının bu isimle yapılan üretiminin durdurulmasını, patentinin (isim hakkının) iptal etmesini, aşağıda imzası bulunanlar olarak saygıyla arz ve talep eder.

Yorum

YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X