İletilerimi kim okunmaz hale sokuyor? Bu ne demek oluyor, ne anlama geliyor?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İletilerimi kim okunmaz hale soktu
Daraltma
X
-
İletilerimi kim okunmaz hale soktu
sitede sorun var, tukce karakterler olan ç ü ı ğ İ ş tanınmıyor. tabi bu yazdiklarimin hepsi turkce oldugu icin bunlari da goremediniz. simdi soyle yaziyorum. yukarda gorunmeyenlerden oncekileri yaziyorum. yani ornegin ben "o" yazinca "o"dan sonraki harfi anlayacaksiniz :
c u h g H S
digerleri yerine bunlari kullanirsaniz silinmez
Yorum
-
Ynt: İletilerimi kim okunmaz hale soktu
12.02.2012 - 13.02.2012 tarihlerindeki tüm iletiler özel mesajlar v.s. silinmiş bulunmaktadır. Bunun dışındada silinen bir ileti benim gördüğüm kadarı ile yoktur. Sitede saldırı sonucu oluşan hatalar mevcuttur. Adminler olarak eliminden geldiği kadarı ile bu hataları düzeltmeye çalışıyoruz.
En büyük sorunumuzun teki Site durduk yere Utf-8 ( Uluslararası Dil Kodu ) dil kodlamasını algılıyor ama sitemizin dili ISO-8859-9 ( Türkiye Tr Dili ) bu nedenle Türkçe dil hatası veriyor. Saldırıda ne yapıldı nasıl saldırı oldu bilmediğim için bunu çözmek biraz zaman alacaktır. Bizi Anlayışla Karşıladığınızı Ümit Ediyorum.
Yorum
-
[quote author=Serkan A. link=topic=22727.msg142965#msg142965 date=1329460601]
12.02.2012 - 13.02.2012 tarihlerindeki tüm iletiler özel mesajlar v.s. silinmiş bulunmaktadır. Bunun dışındada silinen bir ileti benim gördüğüm kadarı ile yoktur. Sitede saldırı sonucu oluşan hatalar mevcuttur. Adminler olarak eliminden geldiği kadarı ile bu hataları düzeltmeye çalışıyoruz.
En büyük sorunumuzun teki Site durduk yere Utf-8 ( Uluslararası Dil Kodu ) dil kodlamasını algılıyor ama sitemizin dili ISO-8859-9 ( Türkiye Tr Dili ) bu nedenle Türkçe dil hatası veriyor. Saldırıda ne yapıldı nasıl saldırı oldu bilmediğim için bunu çözmek biraz zaman alacaktır. Bizi Anlayışla Karşıladığınızı Ümit Ediyorum.
[/quote]
benimde bir kaç mesajım öyle görününordu yani türkçe karakterler görünmyordu.
sonra ki gün sitenin kapalı olduğu günden sonra böyle sorun yaşamadım[center]..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین[center]
Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)
Yorum
-
[quote author=meşedi ali enis link=topic=22727.msg142977#msg142977 date=1329468371]
benimde bir kaç mesajım öyle görününordu yani türkçe karakterler görünmyordu.
sonra ki gün sitenin kapalı olduğu günden sonra böyle sorun yaşamadım
[/quote]
ufak tefek problem var hala onlarıda en kısa zamanda düzeltecegiz İnşAllah Elimizden geleni yapıyoruz adminler olarak
Yorum
-
[quote author=Qom u aşk link=topic=22727.msg143016#msg143016 date=1329511233]
bu saldırı, tübitakın yaptığı siber saldırılara karşı güvenlik kontrolü bünyesindeki bir saldırı olmasın? bir çok devlet kurumunun siteleri bile güvenlk açıklarına sahip olduğu açığa çıkmıştı.. bizim sitenin bozulması da aynı zamana denk geldi
?
[/quote]
Bilmem hiç düşünmedim onu açıkcası aksam bakarım
Yorum
Yorum