BİSMİLLAHİR RAHMANİR RAHİM
HAMD OLSUN ALEMLERİN RABBİNE
VE SELAM OLSUN MEVLAMIZ MUHAMMEDE VE TERTEMİZ EHLİ BEYTİNE
bundan sonra... değerli velayet.com üyeleri, Ehli Beyt a.s mektebi takipçileri, bugün Azerbeycan forumlarında yazan kardeşlerimizle telefon aracılığı ile görüştüm ve Ehli Beyt a.s mektebi alimleri tarafından yazılmış olan bir kaç kitap hakkında konuştuk. malumunuzdur ki, muhalifler tarafından her gün yeni yeni şüpheler ortaya atılmaktadır. konular ise çoğu zaman Aşura, imam Hüseyin a.s'ın kıyamı, Abdullah b. Sebe, Kuranın tahrifi ve benzeri konulardır. bu konulara alimlerimiz çoük güzel şekilde cevaplar vermiştirler.HAMD OLSUN ALEMLERİN RABBİNE
VE SELAM OLSUN MEVLAMIZ MUHAMMEDE VE TERTEMİZ EHLİ BEYTİNE
Azerbeycan forumlarındaki Ehli Beyt a.s mektebi izleyicileri ile konuştum, onlarla kitapları çevirttirmek için aramızda para toplamayı karar aldık. ben Türkiyedeki Ehli Beyt a.s mektebi takipçilerine de bu teklifi yapıyorum. şuan için çevirilerini düşünüdüğümüz kitaplar şunlar:
1. Şeyh Ali el-Muhsin, "Abdullah b. Sebe"
2. Seyyid Ali el-Milani, "imam Hüseyin a.s'ı kim öldürdü? Kufe Şiileri mi?"
3. Şeyh Cafer es-Subhani, "Aşura günün orucu"
4. Seyyid Ali el-Milani, "Kuran-ı Şerifte Tahrifin nehyi hakkında tahkikat"
maksadımız önce bir çeviriciye bu kitapları Türkçeye çevirttirmek, ondan sonra da ben kendim bu kitapları Azerbeycan türkçesine çevireceğim. çeviriye yardımı olan kardeşlerimize bu yardımlarına karşılık olarak kitapların PDF formatında bir nüshasını (kimseye vermemek şartı ile) hediye edeceğiz.
Yorum