Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kitap çevirileri için yardım yapmak isteyenler buyursun.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kitap çevirileri için yardım yapmak isteyenler buyursun.

BİSMİLLAHİR RAHMANİR RAHİM
    HAMD OLSUN ALEMLERİN RABBİNE
    VE SELAM OLSUN MEVLAMIZ MUHAMMEDE VE TERTEMİZ EHLİ BEYTİNE
    bundan sonra... değerli velayet.com üyeleri, Ehli Beyt a.s mektebi takipçileri, bugün Azerbeycan forumlarında yazan kardeşlerimizle telefon aracılığı ile görüştüm ve Ehli Beyt a.s mektebi alimleri tarafından yazılmış olan bir kaç kitap hakkında konuştuk. malumunuzdur ki, muhalifler tarafından her gün yeni yeni şüpheler ortaya atılmaktadır. konular ise çoğu zaman Aşura, imam Hüseyin a.s'ın kıyamı, Abdullah b. Sebe, Kuranın tahrifi ve benzeri konulardır. bu konulara alimlerimiz çoük güzel şekilde cevaplar vermiştirler.

Azerbeycan forumlarındaki Ehli Beyt a.s mektebi izleyicileri ile konuştum, onlarla kitapları çevirttirmek için aramızda para toplamayı karar aldık. ben Türkiyedeki Ehli Beyt a.s mektebi takipçilerine de bu teklifi yapıyorum. şuan için çevirilerini düşünüdüğümüz kitaplar şunlar:

1. Şeyh Ali el-Muhsin, "Abdullah b. Sebe"
    2. Seyyid Ali el-Milani, "imam Hüseyin a.s'ı kim öldürdü? Kufe Şiileri mi?"
    3. Şeyh Cafer es-Subhani, "Aşura günün orucu"
    4. Seyyid Ali el-Milani, "Kuran-ı Şerifte Tahrifin nehyi hakkında tahkikat"

maksadımız önce bir çeviriciye bu kitapları Türkçeye çevirttirmek, ondan sonra da ben kendim bu kitapları Azerbeycan türkçesine çevireceğim. çeviriye yardımı olan kardeşlerimize bu yardımlarına karşılık olarak kitapların PDF formatında bir nüshasını (kimseye vermemek şartı ile) hediye edeceğiz.

Ynt: Kitap çevirileri için yardım yapmak isteyenler buyursun.

Yardımlarınızı Sitemizin Özel Hesap Numarası olan Garanti Bankası Şubesi:
    İBAN NO: tr96 0006 2000 0030 0006 651917 nolu iban hesabına yatırabilirsiniz. Hesap Sahibi : K....T....

Yorum

inşAllah elimizden geldiği kadar

Allah (c.c.) muvaffak etsin
      Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=22491.msg139912#msg139912 date=1326366657]

[/quote]
        Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
        İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=22491.msg139912#msg139912 date=1326366657]

[/quote]

Yorum

farsçayı tam bilse idi bu hizmette az veya çok bulunmak isterdim ama ne yazıkki daha acemi boyuttayız inş. ileride bu hizmette katılmak isterim.
            Rabbim bu hizmetinizi kabul etsin. Bu yola engel olmak isteyenlere imkan vermesin.
            De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
            (Tevbe Suresi 105)

Yorum

Kardeş ben Gaybet-i Numani isimli Eserin tekrar basılabilmesi için bir maaşımı ayırmıştım. Bunun için yayın evine ve Çeviricisine beyanda bulunmuştum. Fakat bu eserler içinde inşaallah İstanbul dönüşü 250 Tl. Hesaba yatıracağım. Allah faydasını gösterir inş.

Yorum

MaşAllah kardeşim Allah seni herzaman böyle hayırlı işlerde muvaffak eylesin... Senin vesilen ile bizde azda olsa hayra bulaşıyoruz...İnş. bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım
                "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

hay hay kardesim
                  insaAllah bizde elimizden geleni yapacagiz
                  Allah muvaffak eylesin ins.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

güncel.

Yorum

kitap cevirileri

guncel

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=22491.msg139900#msg139900 date=1326354082]
                        Yardımlarınızı Sitemizin Özel Hesap Numarası olan Garanti Bankası Şubesi:
                        İBAN NO: tr96 0006 2000 0030 0006 651917 nolu iban hesabına yatırabilirsiniz. Hesap Sahibi : K....T....
                        [/quote]

başlığı yeni görüyorum.

Ehlibeyt mektebinin sesinin daha geniş yerlere ulaşması için ben de varım inşaAllah. en kısa zamanda oldukça yüksek miktarda bağış yapacağım inşaAllah. bu iban no olunca ad gerekmiyor sanırım?

Yorum

abi iban sahibi arkadaşımızın adını size özel olarak yolluyorum normalde gerekmiyor evet
                          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                          İmam Ali (a.s)

Yorum

tamam hocam

Yorum

İnşaAllah biz de varız. Allah bu işde emeği geçen her kesden razı olsun.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X