Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BENDEN DE ELVEDA

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BENDEN DE ELVEDA

Bu forum insanları hakka yoneltmiyor. Tevhid konusunda hassasiyet yok. Şirk düşüncelerini savunanlara kızan kopuren yok ama tevhıd ehline var...gordugum kadarıyla şiilerin bazı kısmında tevhıd konusunda aşırı eksıklık var...bu akşam forumu bırakacagım inşaallah.

forumdakı mumınlere selam olsun gulatlara lanet olsun.

Ynt: BENDEN DE ELVEDA

Musavi kardeş, İslami İrana gidişinle birlikte İnkılabi anlamda bir çizgiyi sizde görebilmek bizleri ziyadesiyle sevindirmiştir. Elmeddin kardeşim elinde olmayan nedenlerle buna ecbur olmuş, biz de bundan dolayı çok üzülmüştük. Ama seni bu forumdan ayrılmaya mecbur eden bir şey yok sanırım. Gitmeni istemiyoruz lütfen.

Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Vallahi Allah cümlemize yardım etsin
      Ey Eba Abdullah... Gözler yaşlı kalmaya, kalpler zulmu sevmemeye söz verdi...

Yorum

Mehmet abi konuları okudunuz mu ? adamlar neyi savunuyor. ve ınsanlar onlara tepki duymuyor. ali as allah olamaz konusunu bir okuyun.

Yorum

Musavi kardeşim ben bu vedadan kendime pay çıkarıyorum,malum nusayri inançları başlığında sizinle belli konularda karşı karşıya geldik,ama beni asla tevhidi manada yumuşak karınlı olarak algılamayın,ama o bölümde ben kendimi doğru ifade ettiğimi düşünüyorum.Biz ne dersek diyelim üye kendisini zahirde nasıl ifade ediyorsa öyle kabullenmek zorundayız.Buyur mekzun adlı üyenin yazdıkları ortada şia iman esasları neyse adam onları yazmış ve benim inancım budur demiş böyle birine nasıl kalkıp sen aslında bu değilsin şusun diyebiliriz.
          Musavi can seni gerek bu forumdan gerekse facebooktaki paylaşımlarından takip ediyor ve Allah için kardeşim gibide seviyorum ve ayrılmana gözlüm razı değildir
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

yok dostum sana kızgın değilim ama bu kadar aşırı iddialara insanların tepkisiz kalması tersine bana köpürmeleri beni şaşırtıyor.

Yorum

Kaçıyormusun...
              Haktır Allahım Muhammed mahım
              Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

Etme eyleme Musavi kardeş. Sizde bu sitenin demirbaşlarındansınız nereye gidiyorsunuz lütfen iyi düşünün. Yapmayın.

Yorum

Musavi Kardeşim! Kaç zamandır uyarmayı düşünüyordum ama nasip olmuyordu. Önceden de beyan etmiştim. Kardeş Kum gibi bir yerdesin, buralara vakit ayırma, Derslerine odaklan, belli bir seviyeye geldikten sonra bu alemde hizmet etmeye başla. Şu an kendini ne kadar iyi bilsen bile her insanda olduğu gibi eksiklerin var. Bizi burada ciddi derecede Tevhide önem vermemekle suçlamışsın. Canın sağolsun. Olabilir. Ama benim ricam mümkünse Foruma hatta İnternete takılma kardeş. Derslerine odaklan. Gulat'a lanet okumana AMİN diyorum. Ama KUM'un ve okuduğun Medresenin gizli düşüncelerini gizleyen Ahbari zihniyetlerinden UZAK dur kardeş. Ağayı Turabi var tanırsın İSTİFADE et kendisinden. Üstadlarından istifade et. Manevi atmosferden istifade et kardeş. Buna emin ol hem VALLAHİ hem BİLLAHİ benim ileriye yönelik senden Mektebi anlamda UMUDUM ÇOK'tur. Sebebini inşaallah bir gün görüşünce sana anlatırım.

Yorum

Musavi acaba ben mi yanılıyorum diye diğer arkadaşlarla da görüştüm benimle aynı düşüncedeler.

senden msn de bana, suçladığın insanla ilgili bir mesajını göster hangisinde Ali Allah demiş dedim. kısıtlı zamanımda cevap bekledim ama mesaj numarası vermedin.. gösterdiğin başlıkta dediğini gösteren bir mesaj göremedim...

beni hiç anlamadın. anlaşamadık. örneğin 5 kelimelik cümlemden iki kelimeyi okuyor anlamlandırıyor diğerlerini görmeden onu esas alıyorsun. ve ondan sonra yüklen de yüklen.. bunda hiperaktifliğinin etkisi var diye düşünüyorum.

ilimde bu tabiatın sana zarar verir diye korkuyorum. çünkü ilim sabır ister. tamamını okumadan metnin bir kısmıyla karar verilemez.. çünkü ifade tarzlarında şu özellik çokça kullanılır:

önce bir genel kural ya da düşünce verilir. sonra konunun istisnaları dile getirilir. böylece genel kuraldan doğacak bozuk ya da kötü kullanıma neden olan zararlı unsurlar engellenmiş olur.

sen genel kural cümlesini alıyorsun sonra istisnayı dinlemeden hükmünü basıyorsun: "müşrik". ya da lanetlik.

böyle olmaz. sanmıyorum siteden uzak kalacağını ama eğer olursa böyle bir şey, kendine iyi bak. Allah'a emanet ol. derslerine eğil. evlen. Hüseyn mecislerine katıl sine vur, deşarz ol. bizim için de bol bol dua et.. Kum Cennetinde olmanın manevi hazzını yaşa..

Yorum

birazdan şifremi bloke edeceğim ve girmeyeceğim...SELAM OLSUN HIDAYETE TABI OLANLARA...

gördüğüm çok yanlış var paylaşmak istemiyorum.geçen sefer paylaştığımda neler olduğunu gördüm.

fetullahçılara çok benzeyen mantık var eleştiremezsin.eleştirdin mi işin biter ve sonradan şii olmanda her zaman yuzune vurulur.

her neyse fi emanillah... adam yazısında ali allah olamaz diyemem diyor daha ne diyecek hutbetul beyanı savunuyor...

evlenmeye gelince..................................

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=22426.msg138672#msg138672 date=1325426847]
                        Musavi acaba ben mi yanılıyorum diye diğer arkadaşlarla da görüştüm benimle aynı düşüncedeler.

senden msn de bana, suçladığın insanla ilgili bir mesajını göster hangisinde Ali Allah demiş dedim. kısıtlı zamanımda cevap bekledim ama mesaj numarası vermedin.. gösterdiğin başlıkta dediğini gösteren bir mesaj göremedim...

beni hiç anlamadın. anlaşamadık. örneğin 5 kelimelik cümlemden iki kelimeyi okuyor anlamlandırıyor diğerlerini görmeden onu esas alıyorsun. ve ondan sonra yüklen de yüklen.. bunda hiperaktifliğinin etkisi var diye düşünüyorum.

ilimde bu tabiatın sana zarar verir diye korkuyorum. çünkü ilim sabır ister. tamamını okumadan metnin bir kısmıyla karar verilemez.. çünkü ifade tarzlarında şu özellik çokça kullanılır:

önce bir genel kural ya da düşünce verilir. sonra konunun istisnaları dile getirilir. böylece genel kuraldan doğacak bozuk ya da kötü kullanıma neden olan zararlı unsurlar engellenmiş olur.

sen genel kural cümlesini alıyorsun sonra istisnayı dinlemeden hükmünü basıyorsun: "müşrik". ya da lanetlik.

böyle olmaz. sanmıyorum siteden uzak kalacağını ama eğer olursa böyle bir şey, kendine iyi bak. Allah'a emanet ol. derslerine eğil. evlen. Hüseyn mecislerine katıl sine vur, deşarz ol. bizim için de bol bol dua et.. Kum Cennetinde olmanın manevi hazzını yaşa..
                        [/quote]

bu metodu en çok uygulayan sensin tevessul edin ama allahın izniyle deyin dedim ya tek cumlemı alıp vahhabı yaptın alakasız sayfalarca yazı yazdın.bir kelime alıp adama ıtıkat diziyorsun.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=22426.msg138675#msg138675 date=1325427317]
                          birazdan şifremi bloke edeceğim ve girmeyeceğim...SELAM OLSUN HIDAYETE TABI OLANLARA...

gördüğüm çok yanlış var paylaşmak istemiyorum.geçen sefer paylaştığımda neler olduğunu gördüm.

fetullahçılara çok benzeyen mantık var eleştiremezsin.eleştirdin mi işin biter ve sonradan şii olmanda her zaman yuzune vurulur.

her neyse fi emanillah... adam yazısında ali allah olamaz diyemem diyor daha ne diyecek hutbetul beyanı savunuyor...

evlenmeye gelince..................................
                          [/quote]

Şia kimsenin babasının mülkü değil i sonradan şii olmak insanın yüzüne vurulsun. Şii olmayan bir toplumda bir ailede bir çevrede sonradan şii olmak olsa olsa kahramanlık olur, insanın yüzüne vurulacak bir şey olmaz ki.

Sonradan şii olanlar şii olmalarını akıl ve kalplerine borçlu iken, sadece şii ailede doğup, şia ile alakası olmayan bir sürü saçmalığa inananlar, o şia zannettikleri durumlarını neye borçlular acaba? Allaha peygambere inanmayıp üstelik Allah ve peygambere savaş açan bir düzen kuranlara kutsal kahraman gözüyle bakanlarda kendilerini şii zannetmektedirler. Faceboookta bizzat böyle böyle bir ahmak bile vardı. Zavallı adam tutmuş Rasulullahın pak neslinden olan İmam Humeyni ve İmam Hamanei, batılıların taşeronu olan m.kemalle kıyaslıyor, m. kemali onlara takdim ediyordu.

Bu gün İslam inkılabına sadakatı olmayan değil şii taklit mercii bile olsa değeri yoktur.
                          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

ben de sonradan şii oldum, doğştan şii olan kardeşlerimden takdir, imrenme ve saygıdan başka bir şey görmedim. ola ki yanlış düşünüp de sünnilikten kalan düşüncelerim olmuşsa o zaman eleştirdiler ki bu da benim iyiliğim içindir.

bence sen tam şii olup olamadığın konusunda kendini suçlarsan karşıdaki insanların yaptıklarını buna diyorlar sanabilirsin.. şiiler sonradan şii olanlara müstebsir yani basireti açılmış diye isim veriyorlar. ki basireti bir çok şiinin kapalıdır. bu anlamda doğma büyüme şii olup da şianın farkında olmayanlarla kıyaslanma bile mümkün değildir müstebsirlerin..

Rabbim son halimizi hayırlı eylesin. önemli olan o. ne oldum dememeli, ne olacağım demeli..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=22426.msg138693#msg138693 date=1325435252]

Rabbim son halimizi hayırlı eylesin. önemli olan o. ne oldum dememeli, ne olacağım demeli..
                              [/quote]
                              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                              İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X