Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Elveda...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Elveda...

......edit....

UYARI: Sayın üye alaycı üslubunuzu devam ettirdiğiniz için uyarı aldınız bilginize.

Yorum

[quote author=Alirezza link=topic=22419.msg138407#msg138407 date=1325266824]
      Her insan farklıdır, hiç bir insan hiç bir insanın boşluğunu dolduramaz,

Hakkın savunucuları hep az olmuştur ve çoğunluk karşısında hep eziyet ve işkencelerden geçirilmişlerdir.

Çünkü hakk olanlar, savunucuları ve takipcileri hep bu çoğunluğun menfaatlerine hep ters ve acı olmuştur.

İslamın öz ve öz kendisi olan Ehlibeyt Mektebi başta o önderleri; o 14 Masumlar,

ve takipçileri hakkı, adaleti, izzeti, dini savundukları için çeşitli çeşitli işkençe ve zulümlere maruz kalmışlardır

ve Ehlibeyt Mektebi bugünlere hiç mi hiç kolay gelmedi ve çoook mu çoook bedeller ödendi.

İzninizle kısa bir olay anlatmak istiyorum.

Ehlibeyt sevdalısı bir genç Pakistan da mı başka bir yer de mi- emin değilim- birisi Ehlibeyt AleyhisSelamın

üzerini kapatmak ve Ehlibeyt AleyhisSelamı bu mektebi karalamak için kitaplar yazar

ve bu kitapları sadece belli bir melelere verip halkı bu direktifler yönünde yanlış yönlendirirmiş

bunu duyan ve öğrenen Ehlibeyt Sevdalısı bu genç yerinde duramaz ve ülkesini değiştirir buraya yerleşir

ve bu kimseye yalvarır ayaklarına kapanır kendisinin kölesi olmasını ona bildirir.

Bu aziz insan gençliğinden taa yaşlanana kadar ahırın kenarında bir yerde kalmak şartıyla her sabah ve her

akşam o bedbahtın hayvanlarının bakıcısı olup hayvanları yemini verir ve ahırda hayvanların altını temizler

ve hergün de belli kısa süreliğine bu kimsenin çalışma odasına gider ve o odayı temizleme bahanesiyle orada kalır

ve o Ehlibeytin aleyhine yazılan o nüsnaları okur hafızasına alır ve aldığı her nüsnaya karşılık

sayfalarca yazar ve Ehlibeyt AleyhisSelamı böylelikle karalamaya çalışan bu kimseye karşı bunu çürütmek için

böyle yazılar, karşılıklar yazarmış, bu aziz insan yaşlılığına kadar bunu yapar ve

sonunda yanlış hatırlamıyorsam bu ömür sürecinde tam 14 cildlik bir Külliyat yazar ve ülkesine döner.

Şimdi bu mektep gerçekten hiç mi hiçç kolay gelmedi ve bedeller öndendi, ödeniyor ve ödenmeye de devam edecek

hep bu emeklerin ürünü sayesinde bu mektep buralara kadar geldi.

Sizler kendinizde biliyorsunuz, sizi tanıyan tanımayan buradan faydalanan insanlarda biliyor ki

önemi hiç mi hiç yadsınmayacak derecede büyük bir hizmet yapıyorsunuz.

Yaş geregi sanırım büyügüm ve Yaş gereği bir abiniz olarak ama ilim kimdeyse kesinlikle ona tabi olunur ve

saygı gösterilir , sizlerden isteğim ve isteğimiz - eğer elinizdeyse eğer yapabilme gücü... kendinizde var ise -

Hakkı Ehlibeyt için Allah rızası için

olabildiğince devam etmenizi ve temelli bırakıp gitmemenizi sizlerden rica ediyor ve ediyoruz.
      [/quote]

Elmeddin çok çok üzüldüm. Bu forumun size ihtiyacı var. Allah (cc) size yardım etsin sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin kardeşim.

Yorum

arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun, inşaAllah irelide işler yoluna girerse tekrar dönerim, hepiniz Allaha emanet olun.

Yorum

Sayın Musluman-ol-yeter,
          Konulara, sorulara ilminizle, belgelerle karşı vereceğinize, sürekli alaycı, küçümseyen tavırlar sergiliyorsunuz.
          Tepki veren şahısları da agresif olmakla itham ediyorsunuz. Elmeddin Kardeşime hayran olduğumu gizlemiyorum.
          Aynı özellikler Siz de olsaydı Size de imrenirdim. Ama maalesef Kardeşimdeki Asalet ve İlmi Sizde göremiyorum.
          Bu nedenle haset ve kıskançlık tavrı içine girmenizi anlayışla karşılıyorum.

Müslüman olmuşsunuz, NASİBiliği savunuyorsunuz, bunu anladık.
          Ancak keşke Münazara, Hitap ve Nezaket yönünden de biraz Nasib alsaydınız.
          Burada Müslüman bir şahıs sıkıntılarını dile getiriyor, Kafir ve Koministlerin baskısından sitem ediyor, Siz adı Müslüman olan bir kişi olarak alaycı bir uslubla gülücükler gönderiyor ve zafer kazanmış gibi seviniyorsunuz. Ne de olsa ilimle başa çıkamayorsunuz ya...

Müslüman Kardeşim bakın, Siz dahil alnı Secdeye giden herhangi bir şahıs İslam düşmanlarının saldırısına uğrarsa,
          Biz buna sevinmez, hoşlanmaz ve en önemlisi de zor durumda kalan Müslüman ile alay etmeyiz.
          Allah'ın Selamı hakedenlerin üzerine olsun...
          http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

İstihza, alaycılık münafıkların en belirgin özellikleridir.
            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=22419.msg138433#msg138433 date=1325318859]
              arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun, inşaAllah irelide işler yoluna girerse tekrar dönerim, hepiniz Allaha emanet olun.
              [/quote]

İnşaAllah sevindirici bir haber, inşaAllah işlerinin yoluna girdiği haberini de alırız ,

Allah işini gücünü rast getirsin, Allah kolaylaştırsın Elmeddin Kardeşimiz...
              Ey Eba Abdullah... Gözler yaşlı kalmaya, kalpler zulmu sevmemeye söz verdi...

Yorum

Allah yar ve yardımcınız olsun elmeddin kardeşim
                selametle kalın....
                QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
                WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

Tanımıyorum ama seni yazılarını çok okudum,Şiiler hakıındaki görüşlerim deyişdi senin sayende ALLAH yardımcın olsun.İstanbulda bana yakın yerde oturuyorsan yardım ederim.
                  Haktır Allahım Muhammed mahım
                  Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

elmeddin can mesajın beni rahatlattı inşallah tez zamanda işlerini yoluna koy ve yuvana dön.
                    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                    İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=22419.msg138324#msg138324 date=1325173226]
                      Haklarinizi helal edin.

[/quote]

helal olsun

ALLAHu tealaya emanet ol

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=22419.msg138590#msg138590 date=1325363740]
                        elmeddin can mesajın beni rahatlattı inşallah tez zamanda işlerini yoluna koy ve yuvana dön.
                        [/quote]

Yorum

senin yoklugun kabullenilir sey degil kardesim
                          ama senin gücüne inaniyorum, basaracagina da inaniyorum, elbette diger kardeslerin gibi bende duacinim
                          burada seni sevmeyen cok az nasipsiz vardir, lutfen sorun her ne ise savasmaktan vazgecme ve tekrar o güzel ilminle insanlara faydali olmaya dön, senin yerin asla dolmaz :'(

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=Cihandar link=topic=22419.msg138542#msg138542 date=1325358141]
                            Tanımıyorum ama seni yazılarını çok okudum,Şiiler hakıındaki görüşlerim deyişdi senin sayende ALLAH yardımcın olsun.İstanbulda bana yakın yerde oturuyorsan yardım ederim.
                            [/quote]

cihandar kardeşim
                            elmeddin aramıza azerbaycandan katılıyor
                            Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

YUKARI ÇIK
                            Çalışıyor...
                            X