Onceki konuda kumi ask tum siileri tekfir ettigimi soylemistir oysa yazimda tum siiler anlasilmadigi gibi ben kendimde siiyim ve sistaninin fetvasinida yazmisim. Bana iftira atan kumi askin cezalandirilmasini istiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Duyuru
Daraltma
X
-
MusaviEtiketler: Yok
-
Ynt: Duyuru
[quote author=Musavi link=topic=22412.msg138217#msg138217 date=1325106699]
Onceki konuda kumi ask tum siileri tekfir ettigimi soylemistir oysa yazimda tum siiler anlasilmadigi gibi ben kendimde siiyim ve sistaninin fetvasinida yazmisim. Bana iftira atan kumi askin cezalandirilmasini istiyorum
[/quote]
Bizlerin kavgası bir ev halkı çocuklarının kavgası gibidir. Qumu aşk kardeşin senin için kullandığı ifadeleri ağır bulsam da, ceza almasını ben şahsen istemiyorum.Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.
Yorum
-
edep, eğer bir adam hakkında bir iddiada bulunuyorsan onun sözünü tam olarak alıntılayıp anladığını sonra yazmandır.
burda bir iddia var ve miletin ulaşamyacağı yerdeki bir iddia.. o zaman yazımı tam olarak alıntıla ki iddianı peşinden getir..
tevhid eksikliği var. şii cemaat, aliye Allah diyeni tekfir etmiyor edemiyor demek ne demek?
Yorum
-
[quote author=Qom_u_aşk link=topic=22412.msg138228#msg138228 date=1325107930]
edep, eğer bir adam hakkında bir iddiada bulunuyorsan onun sözünü tam olarak alıntılayıp anladığını sonra yazmandır.
burda bir iddia var ve miletin ulaşamyacağı yerdeki bir iddia.. o zaman yazımı tam olarak alıntıla ki iddianı peşinden getir..
tevhid eksikliği var. şii cemaat, aliye Allah diyeni tekfir etmiyor edemiyor demek ne demek?
[/quote]
diyorsun ki tüm şiileri kastetmedim cemaatten böyle bir şey anlaşılmaz. o halde şii cemaatleri say da biz de bilmediğimiz şiilerde cemaatleşme! olayını öğrenelim. ve tevhid eksikliği olan şii cemaatin adını da yaz!
Yorum
-
Musavi
Duyuru
Telefonda alinti yapilamiyor.
Cemaat ne demek topluluk tum siileri nasil kapsasin . Siiyim deyip nusayrileri savunanlar hutbetul beyana inananlar yok mu bunlarin tevhidi eksik degil mi.
Bu arada imam hamaney soru ve cevaplar kitabinda imam aliye ilah diyenlerin kafir oldugunu yazar
Yorum
-
Musavi
-
musavi kardes siz bir konu oldugun da hic dusunmeden cok aceleci davraniyorsunuz, dusunmeden alinan kararlarda zaman zaman karsidakinin tepkisini almaniza neden oluyor, hic kimse hatasizdir diyemeyiz, bir insan cahil oldumu bunuda tum topluluk adina maledersek bizimde o insandan hic bir farkimiz kalmaz, siz elhamdullilah iranda okuyorsunuz ALLAH herkese nasip etmez ins Alim olarak turkiyeye donersiniz, size bir tafsiyem sakin alinip kirilmayin her zaman yapacaginiz isin sonunu dusunerek davranin.
Qom_u_aşk hocamiz dan ALLAH razi olsun, forumda en cok emeyi gecen kendisidir yanlis gördüyü yazilarada müdahale etmek dogal olarak hakidir buna da saygili olmamiz gerekir.
Yorum
Yorum