Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İltiması Dua İstiyorum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İltiması Dua İstiyorum

Selamun Aleykum
    Çarşamba günü İran'a gidiyorum, Allah'ın izniyle.
    Duaya çok ama çok ihtiyacım var ve olacak...
    Allah rızası için dua edin. İnşaallah Rabbim sabır ve başarı verir de hakkıyla okuyabilirim.
    Ne olur kardeşlerim dualarınızda beni de hatırlayın.
    Allah'a emanetsiniz.
    -Müddessir-
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Ynt: İltiması Dua İstiyorum

Rabbim yolunu açık etsin İmam Zaman a.f. ile arandaki engelleri hep kaldırsın..

bize o mükaddes mekanlarda dua et.. unutma..

Yorum

Allah(CC) yolunu açık etsin....
      Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

nihayet o cok diledigin gün geldi demek bacican
        Rabbim yolunu, bahtini, zihnini acik etsin
        insaAllah etrafina nur sacan bir alime hanim olarak döneceksin
        seninle gurur duyuyorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Rabbim yardımcınız olsun inş.
          bu zamanlarda Nadi Aliyyen du'asını okuyun ve yanınızda taşıyın inş.
          De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
          (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=Fuzuli link=topic=21693.msg131317#msg131317 date=1315866640]
            Selamun Aleykum
            Çarşamba günü İran'a gidiyorum, Allah'ın izniyle.
            Duaya çok ama çok ihtiyacım var ve olacak...
            Allah rızası için dua edin. İnşaallah Rabbim sabır ve başarı verir de hakkıyla okuyabilirim.
            Ne olur kardeşlerim dualarınızda beni de hatırlayın.
            Allah'a emanetsiniz.
            -Müddessir-
            [/quote]

Aleykum selam güzelim,
            Allah yardımcın olsun,sonunda oldu çok mutlu oldum ehyalarda telefonlarına ulaşmadığımız için gittin sandık.
            Çok sevindim canım dularında beni de unutma sizin dualarınızı geri çevrilmez çünkü siz İmam a.s misafiri olacaksınız...
            Tekrar gözün aydın ...(MUHADDESE)
            Ey ateş!
            Seninle ululuk tasladı şeytan.
            Ve ey insan!
            Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin Müddesir kardeşim. İnşaallah Başarılı olursunuz ve olacağınıza ben kalben inanıyorum. Çünkü siz çalışkan ve başarılı bir insansınız. Rabbim derslerinizde zihin açıklığı nasip etsin. Hareme her gittiğinizde bizleride dualarınızda yad etmeniz ümidi ile...

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=21693.msg131582#msg131582 date=1316176063]
                Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin Müddesir kardeşim. İnşaallah Başarılı olursunuz ve olacağınıza ben kalben inanıyorum. Çünkü siz çalışkan ve başarılı bir insansınız. Rabbim derslerinizde zihin açıklığı nasip etsin. Hareme her gittiğinizde bizleride dualarınızda yad etmeniz ümidi ile...
                [/quote]
                Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Rabbimiz kalbinizi ve aklınızı kamil etsin inşaAllah... Rabbimiz Hakk'ın yanında, mazlumun yanında; Allah'ın Düşmanlarının ve Zalimlerin karşısında Elinizle, Dilinizle ve Kalbinizle olursunuz inşaAllah...
                  Rabbimiz içinize eşyanın gerçekliğini sizle birlikte buradakilerle, buradakilerle birlikte cümlemize bunu! salsın...
                  İlim yolunda gidilen, Allah için atılan her adım her katre Allah-ü Teala'yı hoşnut ve razı edecektir inşaAllah...
                  Bu yol zorlu yoldur, meşagatlidir ama bu zorluk tatlı, istenilerek yapılan ve ne kadar tezkiyeye muhtaç nefsimize zor gelse de.. -
                  Bu zorluk başka zorluktur Bu tat başka tattır.Bunları demem sizleri bir adımda olsa ne geriye ne de durdumaya değil de....Bunları demem inşaAllah sizleri, amacı hizmet edinenleri, bu hayattaki amacı yaratılış amacı doğrultusunda olanlar için... yollarda karşılaşılan zorluklara sabır, sebat gösterilmesi içindir...Sabır evet zordur ama Sabır Güzeldir, Güzel olan Sabırdır...diyor
                  Rabbimiz sizleri ve cümlemizi Muaffak Etsin inşaAllah ...
                  Allah Razı Olsun Siz ve Sizin Gibilerden inşaAllah
                  Ey Eba Abdullah... Gözler yaşlı kalmaya, kalpler zulmu sevmemeye söz verdi...

Yorum

Selamun Aleykum
                    Salı günü vizemi almak için Erzurum'a gitmiştim.
                    Konsoloslukta işlemler uzayınca çarşamba sabaha ancak dönebildim.
                    O yüzden çarşamba gidemedim yani. Allah'ın izniyle yarın gidiyorum.
                    Allah sizlerden razı olsun. Ne olur dualarınızda bu günahkarı unutmayın....
                    İnşaallah haremde sizler için namaz kılacağım, ben günahkarım ama Hz. Masume'nin hürmetine inşaallah ki sizler için olan dualarım kabul olur...
                    Yeni üyeler beni tanımaz ama eski üyelerin hakkı vardır bende. Siteye ilk girdiğim zamanlar 16 yaşlarındaydım. Çocukça hareketlerde bulunduğum çok oldu. Bazen eski sayfalara baktığımda mesajlarımı görünce utanıyorum ve çocukluğuma gülüyorum. İnternette çok şey öğrendim ama bazı hatalarım da oldu. Hakkınızı helal edin inşaallah.

**
                    Gülistan ve Muhaddese ablam. Allah sizlerden razı olsun. Sizlerden çok şey öğrendim.
                    Mutluluğumu paylaşan nadir kişilerdensiniz... Çevremdekiler boşuna(!) gittiğimi düşündükleri için moralimi bozuyorlar.
                    Sizlerin mutluluğumu paylaşmanız bana büyük bir destektir. Sağ olun..

**

İltiması dua... Allah'a emanetsiniz...
                    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[quote author=Fuzuli link=topic=21693.msg131649#msg131649 date=1316248718]
                      Çevremdekiler boşuna(!) gittiğimi düşündükleri için moralimi bozuyorlar.[/quote]

Bu moral bozmalar, bizim bölgelerde de okumaya giden her gencin başından mutlaka geçiyor. Sakın kafanıza takıp da dert etmeyin. Şu an sadece o maneviyata o güzelliğe hazırlayın. Gideceksiniz, Okuyacaksınız, ilim ehli olup ilim öğreneceksiniz. Bundan daha güzel bir şey olur mu? Siz bu konuda her şeyin en güzelini düşünün ve arzu edin. Bu yolda burada ve orada göreceğiniz sıkıntılarıda dert etmeyin. Sabredin ki güzellikler size koşsun. Kınayıcıların, aşağılayıcıların kınaması ve aşağılaması sizi yolunuzdan asla alı koymasın ve sizi asla boşuna düşündürmesin. Allah yardımcınız olsun.

Yorum

sen ne istedigini ve neden istedigini cok iyi biliyorsun
                        ben seni tanidigimdan bu yana sen hep ayni seyi istedin ve bunun icin yasinin üzerinde bir olgunlukla mücadele ettin, site icerisinde de herhangi bir abartinla karsilasmadim
                        bugüne kadar niyetinle alakali cok daha olumsuz sözler isittin, hicbiri seni vazgecirmedi, simdi niyetine ramak kala ufak tefek sözlere anlam yüklemene gerek yok, sen basaracaksin, bundan hic süphem yok

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

sizi yolunuzdan çevirmek isteyenler bilerek ya da bilmeyerek hak ve hayırdan çevirmek isteyen şeytanın konumundadırlar.. Çünkü Ehlibeytin ilimlerini öğrenmekten başka, şeytana ne ağır gelebilir?

bizim iran izlenimlerimizi okuyun bu size olumsuz telkinleri, gülistan_2 kardeşimizin dediği gibi yenilmez bir azme dönüştürecektir..

Yorum

Allah (cc) yolunuzu ve bahtınızı açık eylesin, ilminizi artırsın ve sizi salihlerden kılsın.

Yorum

YUKARI ÇIK
                            Çalışıyor...
                            X