Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özel Mesaj

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Özel Mesaj

Selamün Aleyküm
    Mehmet Ufukalp abimiz ''Nasıl Şii Oldum''başlıklı yazıma mesaj göndermişti.Ben de kendisine bir cevap vermek için özel mesaj göndermeye çalıştım ama ona özel mesaj gönderemedim.Başka kardeşlerime de özel mesaj göndermeyi denedim ama gönderemedim.Çünkü ''Bir hata meydana geldi '' ve ''Bu profili görüntüleyebilme yetkiniz yok''gibi bir yazı çıkmıştı.Özel mesajımda;''O mübarek insan için en azından ''İmam''sıfatını eklemem lazımdı.Dikkatimden kaçmış kusura bakmayın Mehmet Ufukalp abi diyecektim.Mümkünse bu mesajımı Mehmet Abiye gönderirmisiniz?Ve özel mesaj sorununu düzeltebilirmisiniz?
    vesselam

Ynt: Özel Mesaj

Duyarlı davranışınız için teşekkür ederim Bacı.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

bende teşekkür ederim

Yorum

özel mesajlar kullanılabiliyor sadece profil görüntüleme yetkisi yönetime verildik özel sebeplerden dolayı. Özel mesajı aşağıdaki resimde gördüklerinizi yaparak gönderebilirsiniz.

Herhangi bir konuda üyenin nickini kopyalıyoruz ve özel mesajlarıma tıklıyoruz.

sol taraf yeni mesajı tıklayın

en son olarak gönder demeniz yeterlidir.

Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
        İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X