Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

yeni sitemiz açıldı, hepinizi bekleriz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote author=Murtazaali link=topic=19287.msg117396#msg117396 date=1296920774]
    [quote author=gulistan_2 link=topic=19287.msg117394#msg117394 date=1296920690]
    Allah muvaffak eylesin kardesim
    ilmin bereketli ve zihnin nurlu olsun[/quote][/quote]
    [quote author=ruqeyye link=topic=19287.msg117484#msg117484 date=1297015819]
    allah razi olsun.[/quote]
    Allah razı olsun, teşekkür ederim

Yorum

[quote author=islam-devleti link=topic=19287.msg117503#msg117503 date=1297038520]
      Değerli kardeşim Elmeddin. Biliyorsun ki seni çok severim. Ehl-i beyt mektebine , İmam Mehdi a.s yoluna bu yolla çok katkıda bulunuyorsun. Elhamdulillah ki araştırma yapıp iftira atmadan delilleriyle konuşuyorsun. Allah azze ve celle senin bu gayretini Ehl-i beyt a.s'ın elinden versin inşALLAH.[/quote]
      Allah razı olsun kardeşim. Allah Şahid ki, bende seni seviyorum

Siteyi inceledim. Özellikle de Amr bin as ile ilgili yazı gerçektende göremeyen gözleri aydınlatır inşALLAH.
      inşaAllah kardeşim

Yorum

güncel

Yorum

güncel

Yorum

Ynt: yeni sitemiz açıldı, hepinizi bekleriz

[quote author=Elmeddin link=topic=19287.msg116860#msg116860 date=1296628348]
            güncel[/quote]

Yorum

hayırlı olsun çok açıklayıcı ve güzel bir site olmuş..

Yorum

velayet wordpress bir çok konu aratıldığında googlede hep üstlerde çıkıyor şuan bence çok önemli bir misyonu var.
                Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=19287.msg138702#msg138702 date=1325436335]
                  velayet wordpress bir çok konu aratıldığında googlede hep üstlerde çıkıyor şuan bence çok önemli bir misyonu var.
                  [/quote]

Yorum

Muhterem Kardeşlerim,
                    Söylediğiniz Blog Sitedeki tüm yazı, fotoğraf ve videoları bilgisayarıma kopyaladım.
                    Hatta Elmeddin Can'ın sadece linkini verdiği yerleri tıklayarak açılan görüntüleri de aldım.
                    Yalnız bir sorunum var. Arapça Harfleri kopyala yapıştır yaparken cümle ve kelimeler karışıyor.
                    Zannedersem bu sorun da Arapçanın Sağdan sola yazılması nedeniyle oluyor.
                    Acaba blogdaki gibi Arapça metinleri Word sayfasına nasıl kopyalayabilirim ?
                    Saygılar, Teşekkür ederim...
                    http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=19287.msg138710#msg138710 date=1325445529]
                      Muhterem Kardeşlerim,
                      Söylediğiniz Blog Sitedeki tüm yazı, fotoğraf ve videoları bilgisayarıma kopyaladım.
                      Hatta Elmeddin Can'ın sadece linkini verdiği yerleri tıklayarak açılan görüntüleri de aldım.
                      Yalnız bir sorunum var. Arapça Harfleri kopyala yapıştır yaparken cümle ve kelimeler karışıyor.
                      Zannedersem bu sorun da Arapçanın Sağdan sola yazılması nedeniyle oluyor.
                      Acaba blogdaki gibi Arapça metinleri Word sayfasına nasıl kopyalayabilirim ?
                      Saygılar, Teşekkür ederim...
                      [/quote]

Muhterem kardeşim, konu ile pek ilgisi yok ancak hatırlarsınız ki, ''Benim yıllardır araştırdığım ve kısa ve öz bilgilerle derlediğim Tarihi notlarım var, bunları da İslam Tarihi bölümünde Mumin Kardeşlerimle paylaşmak istiyorum.'' demiştiniz.

Kanaatimce, bu arşiv çalışmanızı vakanüvis kimliğiniz ile derleyerek; YouTube'daki kanalınız aracılığıyla, mektebi dayanağı bulunan tarihsel olgulardan müteşekkil hakikatleri gün yüzüne çıkartmalısınız.

Vesselamu aleykum ve ala ibadallahissalihin ve rahmetullah ve berakatuh
                      Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

Değerli Behesht-e Mahdi,
                        Kısa, kronolojik ve net bilgilerle İslam Tarihi ve Sahabeler hakkında arşiv tutmaktayım. Bunları inşallah forumda da paylaşacağım.
                        Ancak http://http://velayet.wordpress.com/ blog sitesini inceledikten sonra burdaki bilgilerden de istifede edip ondan sonra İnşAllah.
                        Mervan bin Hakem ve Seçkin Sahabe Tablosu gibi paylaştığım ve paylaşacağım çalışmalarım var.

Kanaatimce, bu arşiv çalışmanızı vakanüvis kimliğiniz ile derleyerek; YouTube'daki kanalınız aracılığıyla,
                        mektebi dayanağı bulunan tarihsel olgulardan müteşekkil hakikatleri gün yüzüne çıkartmalısınız.
                        Forumlarda ve Youtube'de daha yeniyim. 2 ayı henüz doldurmadım. Tecrübe kazanma uğraşındayım.
                        İnşallah Youtube'deki Kanalımı da daha aktif kullanacağım.
                        Özellikle Ehli Sünnet Alim, Düşünür ve Yazarlarının Tarihsel gerçekler ve Ehli Beyt hakkında geç de olsa İtirafları var.
                        Şu anda bunları da toplayıp derlemeye çalışıyorum.

Saygılar, Allah'a emanet olun...
                        http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

velayet blogu hakkinda görüslerinizi blogun ziyaretciler icin olan bölümünde bildire bilirsiniz:

http://velayet.wordpress.com/ziyaretci-defteri

Yorum

İnşaAllah ecrini Masumların(AS) elinden alırsın. Çok faydalandım çalışmalarından kardeşim. Allah(CC) Razı olsun
                            Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

suan bazi arkadaslar her iki blogumuzu bir blog halinde azericeye cevirmektedirler. bloglarimizin azerice cevirisi su linkte: http://saqaleyn.wordpress.com

Yorum

Tebrik ederim, Allah yardimciniz olsun. Hayirli ve ugurlu olsun
                                Menfaetlerin basladigi yerde, dostlukar biter...
                                Bizler Hepimiz kardesiz

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X