Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

forum niye durgunlaştı ???

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

forum çok durgunlaştı sıkılıyorum be yaw...

ben yetişemiyorum bile

ama madem sen durağanlıktan şikayetçiysen

paylaşacağın faydalı konularla forumu canlandıra bilirsin musavi
    "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Musavi kardeş durgunluğun sebebi şimdilik tartışacak bir konu olmaması. bur aralar paylaşılan konular ya hepimizin vakıf olduğu konular ya da ihtilaflı olmayan (bizler için) konular. o yüzden ben kendi adıma sadece faydalanıyorum. yorum yapma ihtiyacı hissetmiyorum pek fazla. izlemek daha doğru gibi geliyor.

ama mesala "ne olacak bu memlektin hali" diye bir konu açarsan bak o zaman hareketliliğe.
      KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

ben ortalığı karıştırmıyorum ya ondandır
        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=Kumeyl link=topic=19184.msg115822#msg115822 date=1295728657]
          [/quote]

karıştr o zaman

Yorum

bence intihar eden öğretmen başlığı üzerinde durulmaya değer..

bu ülkede üniversite mezunlarının işsizliğinin suçlusu kim? bir adam yıllarca okuyacak ama ekmek parası kazanacak bir işi olmayacak..

ama diğer yandan başbakan ve cumhurbaşkanı denilenlerin bir yemeğinde bir köşkünde milyarlar harcanacak... ve sonra bu partinin adı adalet olacak bunun adı muhafazakar yönetim olacak, eşleri kapalı olacak..

bu başlıklara yorum yapın bence...

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=19184.msg115832#msg115832 date=1295734451]
              [quote author=Kumeyl link=topic=19184.msg115822#msg115822 date=1295728657]
              [/quote]

karıştr o zaman
              [/quote]

yok ya karıştırdıklarıma sayın işte
              "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=19184.msg115837#msg115837 date=1295736168]
                bence intihar eden öğretmen başlığı üzerinde durulmaya değer..

bu ülkede üniversite mezunlarının işsizliğinin suçlusu kim? bir adam yıllarca okuyacak ama ekmek parası kazanacak bir işi olmayacak..

ama diğer yandan başbakan ve cumhurbaşkanı denilenlerin bir yemeğinde bir köşkünde milyarlar harcanacak... ve sonra bu partinin adı adalet olacak bunun adı muhafazakar yönetim olacak, eşleri kapalı olacak..

bu başlıklara yorum yapın bence...
                [/quote]

Ülkemiz; " Kontrol edilebilir fakirliğin olması gerekir " zihniyeti ile hareket eden, evrensel emperyalizmin hizmetinde olan bir rejim tarafından yönetilmektedir.

Halkın bütün mahrumiyeti, mazlumiyeti, mağduriyeti rejime bir tehdit teşkil etmedikçe, nice canlar yanacak, nice öğretmenlerimiz maazallah intiharın eşiğine gelecektir. Onlar için insanların acıları dertleri değil, sürdürdükleri saltanat önemlidir.

Kapitalist emperyalizmde insanlara, kaynaklar yetmediği için bir şey verilmez değil, sermaye sermayecilerde kalsın diye, insanlar alabildiğine fakirleştirilmeye çalışılır. İnsanların fakirleştirilmeye çalışılması, hükümetlerin beceriksizliğinden değil, böyle bir politika ile, malı zenginlerin ellerinde tutmalarını sağlamak içindir.

Geri kalanı ise yalan dolanla, olmayacak vaatlerle kandırmak yeterlidir onlar için.
                Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

çünkü bu beceriksizlikler zengini mağdur etme şeklinde ortaya çıkmıyor hiç bir zaman. madem hükumetler beceriksizliğinden yoksullar yoksul ve gelir dağılımında adaletsizlik var neden hiç bir zaman bu beceriksizlik fakirlerin lehine, zenginlerin aleyhine olmuyor?

zenginlerin mağdur olduğu hiç bir zaman görülmüyor.. hep fakirler mağdur...

çünkü bu kula kullağa dayalı tağuti düzenlerin vazgeçilmez özelliğidir. malları talan edip fakirleri sömürüp zenginleri kollamak...

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X