Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BEYZA nın doğum günü...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BEYZA nın doğum günü...

Bugün Rabbim bana büyük bir hediye bahşetti öyle büyük ki hayatımın her anı onunla başka anlamlarla doldu Hayatım onunla daha yaşanır hale geldi tadım tuzum biricik kızım oldu...

Bugün biricik kızım BEYZA nın doğum günü
    Dualarınızda Beyzam'a da yer ayırı mısınız
    ?
    "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

BEYZA nın doğum günü...

ALLAH KIZINA MERHAMET ETSİN

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

Rabbim o şeker kızınıza Zeynebi olmayı nasip etsin inş.
      Bu küçük Beyzaya sanalda olsa hediyemiz olsun
      De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
      (Tevbe Suresi 105)

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

Allah ömrünü uzun ve bereketli etsin. Hz. Zehranın s.a şiilerinden olmayı nasip etsin. Allah yolunu ve bahtını açık etsin. benim için yanağından güzel, doyasıya bir öpücük

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

Beyza yeğenimizin doğum günü kutlu olsun. Maşaallah. Allah Annesinden ayırmasın inş. Allah doğru yoldan ayırmasın inş. Ve her zaman insanlara yaşantısı ile doğru yolu gösteren olsun inş.

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

Bizim cadı bugün mü doğmuş ))

Ablasının minik kurabiyesi.

Benim yerime de öp canımcan, nasıl olsa bize öptürmüyor ancak seni vesile kılacağız :d

Nice güzel günler yıllar sizlerin olsun, kızının yeni yaşı sana ve ona güzellikler getirsin.

Ehlibeyt sevgisi üzerinizde olsun...

"Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

amiin Allah razı olsun hepinizde inş Elmeddin kardeşim isteğin baş göz üste

[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=18952.msg114494#msg114494 date=1294769226]
              Rabbim o şeker kızınıza Zeynebi olmayı nasip etsin inş.
              Bu küçük Beyzaya sanalda olsa hediyemiz olsun [img]http://www.gulresmi.com/wp-
              [/quote]

amin kardeşim Allah razı olsun teşekkürederim seni sitede görmek ne güzel hoşgeldin..

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

[quote author=Kumeyl link=topic=18952.msg114503#msg114503 date=1294770560]
                Bizim cadı bugün mü doğmuş ))

Ablasının minik kurabiyesi.

Benim yerime de öp canımcan, nasıl olsa bize öptürmüyor ancak seni vesile kılacağız :d

Nice güzel günler yıllar sizlerin olsun, kızının yeni yaşı sana ve ona güzellikler getirsin.

Ehlibeyt sevgisi üzerinizde olsun...

oyy can can saol teyzesi ogündegelecekinş abisini ablasını yanklarından kocaman kocaman öpecek

canım yaa pastalarda çok güzel görünüyor muharremlik diye almadım zavallı Beyzayı 1 liralık çikolata ile kandırdım Allah beni affetsin

[/quote]

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

Yakın olsaydık keşke, çok güzel bir sürpriz yapabilirdim ...
                  Bir de arabam olsaydı süper olurdu

Allah nasip etsin inşaAllah.

Neyse canımcan başka zaman telafi ederiz, Allah nasip ederse.
                  "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

canım dua et zengin olayım sanada araba alayım ozaman git gel derdi kalamaz

ama biliyorsun bizim için en büyük hediye sensin artık bi süpriz yaparda bizi kendinden mahrum etmnezsin inş bacımcan :S

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

Hoşbuldum inş.
                      De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                      (Tevbe Suresi 105)

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

[quote author=BEYZA link=topic=18952.msg114515#msg114515 date=1294771668]
                        canım dua et zengin olayım sanada araba alayım ozaman git gel derdi kalamaz

ama biliyorsun bizim için en büyük hediye sensin artık bi süpriz yaparda bizi kendinden mahrum etmnezsin inş bacımcan :S

[/quote]

Allah razı olsun, sizlerde benim kıymetlimsiniz çok kıymetlimsiniz...

Allah eksikliğinizi göstermesin.

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

selamün aleyküm
                          Kızın Beyza'nın doğum gününü kutlarım Allah'ın rahmeti Beyza'nın üzerinde ömür boyu eksik olmasın inşallah.Beyzayı benim için doya odya öp.vesselam

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

[quote author=Murtazaali link=topic=18952.msg114498#msg114498 date=1294769865]
                            Beyza yeğenimizin doğum günü kutlu olsun. Maşaallah. Allah Annesinden ayırmasın inş. Allah doğru yoldan ayırmasın inş. Ve her zaman insanlara yaşantısı ile doğru yolu gösteren olsun inş.
                            [/quote]
                            Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

BEYZA nın doğum günü...

[quote author=özayas235 link=topic=18952.msg114519#msg114519 date=1294772975]
                              selamün aleyküm
                              Kızın Beyza'nın doğum gününü kutlarım Allah'ın rahmeti Beyza'nın üzerinde ömür boyu eksik olmasın inşallah.Beyzayı benim için doya odya öp.vesselam
                              [/quote]

[quote author=mirzehan link=topic=18952.msg114520#msg114520 date=1294773112]
                              [quote author=Murtazaali link=topic=18952.msg114498#msg114498 date=1294769865]
                              [/quote]
                              [/quote]

amiin Allah razı olsun dualarınız için Rabbim siiznde yavrularınızı bağışlasın haktan ve hakikatten ayırmasın inş

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X