Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

yönetici kardeşler:

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yönetici kardeşler:

....yönetici kardeşler, bir yorum yazıp gönderdiğimizde , daha sonra o yoruma dair bir fazlalık yada noksanlık gördüğümüzde ''DEĞİŞTİR'' butonunu görememekteyiz...varsa görebilmemiz için yardımcı olurmusunuz? yoksada bir buton yerleştirimisiniz..? Allah razı olsun...

yönetici kardeşler:

Forumumuzda yazıyı gönderdikten sonra ancak 20 saniye içinde değişiklik yapabilirsiniz.

Yorum

yönetici kardeşler:

ben bunu iki dakika diye biliyordum Mufazzal kardeş acaba nasıl? eğer 20 saniye ise bu çok kısa bir süre..

bence bu değiştirme süresinin üyenin mesajı sayfaya gönderildikten sonra okuyup gözden geçirip yeniden düzeltebileceği kadar olmalı. ki bu da en az bir beş dk falan olmalı diye düşünüyorum.. sizce de uygunsa bu artırılabilir mi?

yazının değiştirilmesi çok uzadığında sorun oluşabiliyor. üyelerimiz ondan alıntı yapıp ona cevap veriyor bu yüzden değiştirme süresini çok uzun tutamıyoruz.. ama makul bir süre olmalı..
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 22:18.

Yorum

yönetici kardeşler:

İlk mesaj yollandıkdan sonra 20 sn sonra değistirme hakları var ve 20 saniye geçtikden sonrada 20 dakika daha bu süre kendiliğinden uzuyor 20 dakika bitince üyeler mesajlarını değistiremezler. Ayrıca bu zamanlamalar yönetimce kabul görmüs uygun zaman dilimleridir.

Yorum

yönetici kardeşler:

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18558.msg111855#msg111855 date=1291635402]
          ben bunu iki dakika diye biliyordum Mufazzal kardeş acaba nasıl? eğer 20 saniye ise bu çok kısa bir süre..

bence bu değiştirme süresinin üyenin mesajı sayfaya gönderildikten sonra okuyup gözden geçirip yeniden düzeltebileceği kadar olmalı. ki bu da en az bir beş dk falan olmalı diye düşünüyorum.. sizce de uygunsa bu artırılabilir mi?

yazının değiştirilmesi çok uzadığında sorun oluşabiliyor. üyelerimiz ondan alıntı yapıp ona cevap veriyor bu yüzden değiştirme süresini çok uzun tutamıyoruz.. ama makul bir süre olmalı..
          [/quote]

Katılıyorum. Hata 10 dakika bile olmalı.
          En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 22:18.
          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

yönetici kardeşler:

[quote author=Mevlüt link=topic=18558.msg111877#msg111877 date=1291642872]
            İlk mesaj yollandıkdan sonra 20 sn sonra değistirme hakları var ve 20 saniye geçtikden sonrada 20 dakika daha bu süre kendiliğinden uzuyor 20 dakika bitince üyeler mesajlarını değistiremezler. Ayrıca bu zamanlamalar yönetimce kabul görmüs uygun zaman dilimleridir.
            [/quote]

İyiymiş.
            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

yönetici kardeşler:

bence bir süresi olmamalı değiştir butonu her zaman olmalı bu konunun yönetimce ne zaman kabul gördüğünü bilmiyorum ama bence değiştir butonu sabit olmalı herkes istediği zaman mesajını değiştirmeli
              "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
              "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

yönetici kardeşler:

[quote author=BEYZA link=topic=18558.msg111887#msg111887 date=1291647788]
                bence bir süresi olmamalı değiştir butonu her zaman olmalı bu konunun yönetimce ne zaman kabul gördüğünü bilmiyorum ama bence değiştir butonu sabit olmalı herkes istediği zaman mesajını değiştirmeli
                [/quote]

beyza bunu yönetimde zamanında tartışıldı ve sakıncaları göz önüne alarak uygulama kararı aldığımız bir sistemdir. Sitede yapılan tüm uygulamaların bir nedeni, bir geçerliği vardır.

Yorum

yönetici kardeşler:

sanırım bu kararı alırken kardeşimiz burada değil Mübarek mekanları ziyarette idi..

süresiz değişme hakkı verilse bu kez alıntı yapan kardeşin ona eskisiyle cevap vermesi söz konusu bu da sorun oluşturuyor..

Yorum

yönetici kardeşler:

[quote author=Mevlüt link=topic=18558.msg111877#msg111877 date=1291642872]
                    [/quote][quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18558.msg111881#msg111881 date=1291644289]
                    İyiymiş.
                    [/quote]

Yorum

yönetici kardeşler:

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18558.msg111904#msg111904 date=1291655032]
                      sanırım bu kararı alırken kardeşimiz burada değil Mübarek mekanları ziyarette idi..

süresiz değişme hakkı verilse bu kez alıntı yapan kardeşin ona eskisiyle cevap vermesi söz konusu bu da sorun oluşturuyor..
                      [/quote]

tamm ozaman
                      "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                      "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

yönetici kardeşler:

:d

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X