Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uluslararası Sempozyum Kur’an, Sünnet ve İslam Geleneğinde Ehl-i Beyt

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

inşaAllah. bu durumda katılabilecekler ellerini kaldırsın da sayımızı bilelim işlerimizi ona göre ayarlayalım inşaAllah. tüm üyelerimiz görüş bildirirse memnun oluruz.. sükut/susmak ikrardan/kabuldendir çıkarımı gereğince saat iki uygun sanırsam. pazar saat 2 üsküdar sahilinde adresi ayrıntılı olarak yarın verelim inşaAllah..

bu arada yeni bir gelişme olarak mavi marmara gemisi de istanbulda. buluşmadan sonra da üsküdardan karşıya geçip sarayburnunda onu da gezelim diyoruz? uygunsa..

Yorum

ben katılamayacağım arkadaşlar.
      size hayırlı toplantılar.
      Düştü Deşt-i Kerbela’ya Ol Can
      Matem tuttu, ins-ü cin ve canan
      Ruhlarda hep o, hicrandır yanan
      Şahadetiyle destan yaratan

Mazlum Hüseyn Canım, Mazlum Hüseyn Canım...

Yorum

Mufazzal burdayken sorayım,

Sempozyumda Velayet.com'u tanıtmak amacıyla bir tebliğ de siz sunacakmışsınız öyle mi? gelemezseniz bu görevi Elmeddine mi veriyorsunuz?

Velayet.com'un türk insanına Ehlibeyti tanıtmadaki rolü konulu bir tebliğ..

hayali bile güzel

bu olmadığına göre sempozyumda sitemizin reklamını nasıl yapabiliriz?
        En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 22:16.

Yorum

tezahurat yapalım...velayet velayet lay lay lay lay

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=17684.msg112992#msg112992 date=1292925453]
            Mufazzal burdayken sorayım,

Sempozyumda Velayet.com'u tanıtmak amacıyla bir tebliğ de siz sunacakmışsınız öyle mi? gelemezseniz bu görevi Elmeddine mi veriyorsunuz?

Velayet.com'un türk insanına Ehlibeyti tanıtmadaki rolü konulu bir tebliğ..

hayali bile güzel

bu olmadığına göre sempozyumda sitemizin reklamını nasıl yapabiliriz?
            [/quote]

Benim gelişim Yarın akşama netlik kazanacak. Şu an kesin bir şey diyemiyorum. Eğer gelemezsem Tebliğ Sunumunu sen ve Elmeddin Profösyönelce yaparsınız abi...İnş...
            En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 22:17.

Yorum

bir kardeşe, yasadışı bildiri dağıtma görevi verelim sempozyumda.. Yasadışı yani programda planlanmayan.. tüm konuklara velayeti tanıtıcı buroşür dağıtsın..

Iğdırda bir gönüllü Velayet.com tanıtım büroşürü mü ilanı mı ne bastırmış sağa sola dağıtmış diye duymuştum..

Yorum

tebliğ işi şakaydı tabi. Çünkü sempozyumda tebliğler aylar öncesinden iletildi ve değerlendirilerek programa kondu. şimdi her oturumda bir kaç tebliğci önceden hazırladıkları bu yazıları okuyacaklar sunacaklar. sonrasında eleştirmenler tebliğlerdeki ilmi eleştirileri yapacaklar açıkları yakalayacaklar, sorular soracaklar.. hatta eleştirmenlere tebliğler önceden veriliyor ve bunlar da eleştirilerini de sempozyum öncesinde hazırlamış oluyorlar.

biz de artık sempozyum sonrasınd bu eleştirileri değerlendiririz sitede inşaAllah..

Sempozyuma katılacak olan izleyici ve bilim adamları din öğretimi ve eğitiminde etkin şahsiyetler olacaklar. bu açıdan bu sempozyumda velayet.com'un tanıtımını yapabilseydik çok iyi olacaktı.. ama yapamıyoruz..

sempozyum geçici iki günlük bir etkinlik. oysa bizim sitemiz olsun diğer Ehlibeyt siteleri olsun kalıcı ve daha etkili dönüşüm yapmaktalar. Bu açıdan sempozyumu düzenleyen Ehlibeyt dernekleri İlahiyata bu konuyu önemsediklerini bildirerek tanıtım yapacaklarını bildirselerdi iyi olurdu..

yani en azından bir çiçek yapıp velayet.com adına sempozyumda ilim adamlarına başarılar dilemek çok iyi olurdu.. şu durumda onu bile yapamıyoruz.

Yorum

HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Eğer tüm tv kanallarında ve basında sitenin reklamının çıkmasını istiyorsanız. Bir kaç kişi orda konuşma yapanlara yumurta atar sonrasında velayet sitesine bekleriz sloganları atar. :d :d

Malum yumurta atma eylemleri son dönemin en etkin eylemidir. Bu eylemleri destekleyen biri olarak sizede tavsiye ederim çok iyi reklamınız olur. :d
                  EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

bu görevi musaviye verelim

ben atamam...

Yorum

selamün aleyküm kardeşlerim;
                      Allahın izniyle bende sempozyuma geleceğim inşallah.Muhtemelen cuma günkü oturumlara katılabileceğim.Velayet üyeleri olarak birrbirimizi nasıl tanıyacağız.İnşallah yeterince bayan gelir.vesselam

Yorum

[quote author=özayas235 link=topic=17684.msg113098#msg113098 date=1293002291]
                        selamün aleyküm kardeşlerim;
                        Allahın izniyle bende sempozyuma geleceğim inşallah.Muhtemelen cuma günkü oturumlara katılabileceğim.Velayet üyeleri olarak birrbirimizi nasıl tanıyacağız.İnşallah yeterince bayan gelir.vesselam
                        [/quote]

a.s verahmetullah benim bildiğim kadarı ile buluşma hafta sonu olacak öyle idi kesin olarak yazılsa netlik kazanacak inş ben bayan arkadaşlarımızın numarasını alıp orda irtibatı sağlamak istiyorum çünkü nerdeyse hiçbirimiz biribiimizi görmedik tanımıyoruz teefonla bu problem hallolunur heralde eğer size uygunsa ben msnnizi ekleyip numaranızı alayım sizden buluşma önce bir ön tanışma olur inş
                        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

genel isteğe göre pazar günü saat 11de üsküdarda buluşacağız inşaAllah. iki saat bir toplantıdan sonra saat 1de sarayburnunda MaviMarmara gemisini ziyarete gidelim diyoruz.

buluşma yerini ayrıntılı olarak bu akşam yazalım inşaAllah.. herkes kendisini ona göre ayarlasın..

bayanlarla organizeyi Beyza kardeşimiz ayarlıyor. Erkekler olarak zaten herkes adresi bulur belirlenen saatte oraya gelir diyoruz..

Bu arada sempozyumda olacağız inşaAllah yarın ve öteki gün. orada da tanışmak isteyenler burdan özelden tel nosunu alarak görüşebilirler..

Örneğin biz gemide buluşup yarın birlikte geçeceğiz bir arkadaşla.. böyle plan yapabilrisniz ve siteminizin özel mesajlaşma yolu buna uygundur...

Yorum

Pazar günü saat 11'de gerçekleşecek olan Velayet.com Buluşması:

üsküdar iskelesini harem tarafına doğru biraz geçince KIZ KULESİNİN ÇAPRAZINDA""KORCAN AİLE ÇAY BAHÇESİ"""isimli müessesede gerçekleşecektir inşaAllah

Tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz.

Program: Tanışma ve konuşmalar
                            İkram
                            Mavi Marmara'yı Ziyaret Gezisi

Yorum

Bol resim ve video kaydı isteriz inşaallah. Gelemeyenler için biraz teselli olur...

Yorum

inş

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X