Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uluslararası Sempozyum Kur’an, Sünnet ve İslam Geleneğinde Ehl-i Beyt

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote author=BEYZA link=topic=17684.msg110336#msg110336 date=1289768571]
    çok güzel yaa MaşAllah bayaa bir katılm olacak sanırım o günün gelmesini iple çekiyorum inşAllah bir aksilik çıkmaz
    [/quote][quote author=özdemir link=topic=17684.msg110356#msg110356 date=1289810602]
    Allah'ın izni ile bende katılacağım.
    [/quote]
    inşaAllah

şu an itibariyle pazar günü olması uygun görülmekte, tabi bu gün teklifi istanbulda oturanlarca yapıldı. Biz esas dışardan gelenlerin görüşlerini merak ediyoruz.. İstanbul dışından gelen kardeşlerimiz için hangi gün müsait acaba?

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=17684.msg110357#msg110357 date=1289813182]
      inşaAllah

şu an itibariyle pazar günü olması uygun görülmekte, tabi bu gün teklifi istanbulda oturanlarca yapıldı. Biz esas dışardan gelenlerin görüşlerini merak ediyoruz.. İstanbul dışından gelen kardeşlerimiz için hangi gün müsait acaba?
      [/quote]

Abi ben İnşAllah cumartesi aksamı istanbula geleceğim gece kalacak bir otel bulacağım yeri kararlastırsak. Ama Avrupa Yakası olmasını istemem dışandan otobüsle gelecek kişilere uzak düşer kanaatindeyim Avrupa Yakasını öneriyorum.

Ayrıca Canlı Yayın Yapmamız Mümkün Değilde Camerası Olan Bir Kardeşimiz Getirirse Videoyu Siteye Ekleriz.

Yorum

[quote author=Mevlüt link=topic=17684.msg110375#msg110375 date=1289829584]
        Abi ben İnşAllah cumartesi aksamı istanbula geleceğim gece kalacak bir otel bulacağım yeri kararlastırsak. Ama Avrupa Yakası olmasını istemem dışandan otobüsle gelecek kişilere uzak düşer kanaatindeyim Avrupa Yakasını öneriyorum.

Ayrıca Canlı Yayın Yapmamız Mümkün Değilde Camerası Olan Bir Kardeşimiz Getirirse Videoyu Siteye Ekleriz.
        [/quote]

Sen bu cümleyi bir daha düşün )

Avrupa yakasını istemem ama avrupa yakasını öneriyorum da ne mevlüt
        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=Kumeyl link=topic=17684.msg110377#msg110377 date=1289831279]
          Sen bu cümleyi bir daha düşün )

Avrupa yakasını istemem ama avrupa yakasını öneriyorum da ne mevlüt
          [/quote]

Sen istanbuldasın istediğin yere gidersin ama dışardan gelenler ne yapacak ? Hele benim gibi bir garibanı düşün

Yorum

Gelecek arkadaşlara tarif ederiz, olmadı ehlibeytin_izinde abi gelecek kardeşleri bir noktada toplar (bilinen bir yerde, kaybolmayacakları şekilde ) önderlik eder diye düşünüyorum... Siz günü kararlaştırında mekan işi bulunur inşaAllah.
            "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

can güvenliği sağlanacaksa ben de katılıcam inş.

şaka bir yana, cumartesi olması ve avrupa yakası olması şahsi tercihimdir.

Yorum

Bilakis, Bundan memnuniyet duyarız. Biz üyelerimizi hiç birini ayırt etmeksizin davet ediyoruz. Hepimiz hepimizi merak ediyoruz. burda bir hukukumuz oluştu. İnşaAllah bunu daha somutlaştırmak kardeşlik hukukumuzu ilerletmek istiyoruz.. İnşaAllah..

Şu bayram telaşını bir atlatalım ben iki gün siteden uzak kalacağım babamın yanına bayrama gidiyorum..

Dışarıdan gelen kardeşlerimiz yer sorunlarını özelime yazabilirler. ya da gelmek isteyip de gelemeyecek olanlar da özelime nedenlerini yazabilirlerse yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.. Katılımı mümkün olduğunca yüksek tutmak istiyoruz.

Güzel, ilginç bir buluşma olacak inşaAllah...

Yorum

Programın olduğu gün tam netleşirse o gün inşallah bir aksilik olmazsa gelirim. İstanbula yakın olduğum için gelme sıkıntım olacağını zannetmiyorum.İnşallah gelebilirim.
                  “Hüseyin her müminin göz yaşıdır.”

Doğrusu ben Hür’üm
                  Sizleri kılıçtan geçiririm.
                  Ve bu toprakta inen en üstün kimseye yardım ederim.
                  Sizleri öyle öldürürüm ve bu yolda asla şüphe etmem.

Yorum

Herkese hayırlı bayramlar,

şu an itibariyle geleceğini beyan edenleri topluca belirtecek olursak:

1-Qom_u_aşk ve ailesi
                    2- Murtazaali
                    3- Mikdat bin Esved
                    4- Mirzehan
                    5- Zülfikar Darbesi
                    6- Elmeddin
                    7- Beyza
                    8- Kumeyl
                    9- Musavi
                    10- Mehmet UFUKALP
                    11- Çamran
                    12- Cafer Bendiderya
                    13- Hudeyfe
                    14- Özdemir
                    15- Mevlüt
                    16- Zeydiyyel
                    17- Hürr
                    18- barış87

bazı üyelerimizle görüştüğümde başlıı görmediklerinden dolayı haberleri olmamış ve biz bahsedince katılacaklarını söylediler.. İnşaAllah bu sayının üzerinde katılım ve ayrıca sürprizler de bekliyoruz..

bu günlerde ana sayfadan duyuru da yapalım inş.

Yorum

Bu sempozyum nasıl bir sempozyum olacak. Kimlerin tebliğ sunacağı ve konular bile belli değil.
                      Uygun olursa gelmeye çalışacağım inş.
                      Düştü Deşt-i Kerbela’ya Ol Can
                      Matem tuttu, ins-ü cin ve canan
                      Ruhlarda hep o, hicrandır yanan
                      Şahadetiyle destan yaratan

Mazlum Hüseyn Canım, Mazlum Hüseyn Canım...

Yorum

Son durumla ilgili bir açıklama yapılabilir mi? Ona göre program ayarlamaya çalışacağım.
                        Düştü Deşt-i Kerbela’ya Ol Can
                        Matem tuttu, ins-ü cin ve canan
                        Ruhlarda hep o, hicrandır yanan
                        Şahadetiyle destan yaratan

Mazlum Hüseyn Canım, Mazlum Hüseyn Canım...

Yorum

s.a
                          çamran kardeşim;sayfanın en başında sempozyumla ilgili genel hatlar verilmiştir.
                          daha detaylı bilgiler yakın zamanda paylaşılacaktır inş.
                          sizinde katılmanızı bekliyoruz inş.

Yorum

Selamun aleykum,

Buluşmaya gelemeyeceğimi arz ederim, sempozyum ise belirsiz şuan itibariyle...
                            İnşaAllah gelebilirim diyeyim.
                            wesselam.

Yorum

Selamunaleykum,

Mevlüt de gelemeyeceğini bildirdi. Hastane işlemleri varmış o tarihlerde.
                              Allah'tan şifa diliyoruz. Ehl-i Beyt hürmetine tez zamanda iyileşir inşaAllah.

wesselam...

Yorum

Allahın izniyle bende geleceğim inşallah

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X