Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

GİDİYORUM .... Dua edin lütfen

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: GİDİYORUM .... Dua edin lütfen

ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN SELAMIMIZI ILETIN VE BIZE ORADAN DUA EDIN.

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=17606.msg106875#msg106875 date=1286450992]
      Allah yolunu açık etsin ve ziyaretini kabul buyursun kardeşim. bizimde selamlarımızı imamımıza a.s götür. bizler için dua et.
      [/quote]
      De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
      (Tevbe Suresi 105)

Yorum

Aleykum selam ve rahmetullah

Rabbim hepinizden razı olsun selamlarınızı ve hacetlerinizi Mevlalarıma ileteceğim İnşAlah onlarda (a.s) Rabbimize iletir ve kabul olur hacetlerinizive hacetlerimi inşAlah kabul olur

benim de sizlerden iltiması duam var lüfen dualarınız eksik etmeyin....
        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Ynt: Seni and verirem...

Seni and verirem getdiyin ziyarete, qildigin namaza, etdiyin ibadete... Seni and verirem o bashsiz bedene, o ahu zar edene... Seni and verirem o kesilmish qollara, Agama hesret sulara... Seni and verirem Kerbela torpagina, O PAYIZ YARPAGI(a.s.)na... Seni and verirem o aglayan gözlere, agit deyen dillere... Seni and verirem, yetish o Serverime, agla menim yerime... Dua eyle, qoyma qalim nalan qefes qeydine... Dua eyle, hacetliler yetsin öz hacetine... Dua eyle, ey o sheref yolcusu, dua eyle, çox qalmasin Aganin hesretine...

Içimden shu an dökülenlerdi bunlar... :C
          [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

Dua edeceğim çok çok edeceğim İnşAllah Rabbim kabul buyur

İnşAllah İnşAllah arzularınız gerçekleşir ve yetim kalan ümmetin yüzü Zamanın İmamı (a.f) nın zuhuru ile aydınlanır Dualarınız kabul olur inşAllah
            sizin yerinizede akıtacağım göz yaşlarımı Huseyn a.s kanı ile buluşan yollara sizin yerinize de soluyacağım asgerin soluduğu havayı sizin yerinizededökeceğim başıma Zeynebin döktüğü toprağı....

N eolur sizde seher vakitlerinde unutmayın bu biçare bacınızı

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=17606.msg106836#msg106836 date=1286394900]
              Allah yolunu açık etsin
              Ziyaretini kabul etsin
              arzu eden herkesede nasib etsin ..

[/quote]

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

amiin inşAllah
                Allah razı olsun

Yorum

tüh ki ablacım ne tüh
                  daha yeni okuyorum yazınızı ve siz şuan yoldasınız
                  rabbim kazasız belasız gidip gelmenizi nasip etsin ziyaretiniz kabul olsun inşaallah
                  inşaallah bizim selamımızıda iletirsiniz imama...
                  "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

Bende yeni okuyorum
                    sag salim gidin gelin inş
                    Kerbelayı görüp heycandan bizleride unutmazsınız umarım
                    ALLAH arzu eden herkese nasip etsin inş
                    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                    YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                    AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                    MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

forumda yeniyim. sağı solu kolaçan ediyorum. bu başlığı gördüm. inşallah kazasız belasız gelmişsinizdir. kerbela gözlemlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
                      HER GÜN AŞURA
                      HER YER KERBELA

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=17606.msg106875#msg106875 date=1286450992]
                        Allah yolunu açık etsin ve ziyaretini kabul buyursun kardeşim. bizimde selamlarımızı imamımıza a.s götür. bizler için dua et.
                        [/quote]

Eğer mümkünse biz de özel dua istiyoruz.
                        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

isteğinizi biraz geç dile getirdiniz

(( ne yazıkki adınız ile zikredemedim sizi orda bağışlayın, ama sitedeki tüm kardeşlerimizi diyerek sizide dualarıma kattım inş Allah Rabbim kabul buyurmuştur dua edin gideyim size özel namazda kılarım orda

Yorum

YUKARI ÇIK
                          Çalışıyor...
                          X