Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz. Fatıma Çemberlitaş'ta Anılıyor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hz. Fatıma Çemberlitaş'ta Anılıyor

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Hz. Fatıma'yı Anma Programı, 3 Ekim Pazar günü 14.00'da Çemberlitaş FKM'de gerçekleştirilecek.

Hz. Fatıma Platformu tarafından düzenlenen programda panelistler Cennet Kadınlarının Hanımefendisi Hz. Fatıma'yı anlatacaklar.

Kur'an-ı Kerim ile başlayacak ve Zahide Ülkü Bakiler'in sunumuyla gerçekleşek programda konuşmacılar Çağlayan Ömerustaoğlu'nun moderatörlüğünde şu konuları katılımcılarla paylaşacaklar:

Demet Tezcan : Günümüz Kadınları Hz. Fatıma'ya Ne Kadar Dokunuyor

Ali Bulaç : Hz. Fatıma'nın Yoldaşı İki Erkek

Hülya Şekerci : Anne Olarak Hz. Fatıma

Katılımcılara "Kadın Yazarların Kaleminden Hz. Fatıma" kitapçığının hediye edileceği programa erkek-kadın herkes davetli.

3 Ekim Pazar günü 14.00'da başlayacak program 17.00'a kadar devam edecek.

Fırat Kültür Merkezi açık adresi: Yeniçeri Cad. (Tramvay yolu) Şafak Sinemaları üstü Çemberlitaş tramvay durağı / Fatih

İrtibat: 0212 517 46 97

Ynt: Hz. Fatıma Çemberlitaş'ta Anılıyor

ne de güzel bir program orda olmayı ne de çok isterdim imkanı olan herkes katılır inş
    Bilgilendirdiğiniz için Allah razı olsun kardeşim
    "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Bundan önceki programların güzel geçtiğini söylemeliyim inş bu da layıkıyla ve güzel geçecektir.İstanbul'da olan kardeşlerimizi bekleriz ulaşımda kolay.
      Amin..
      Cümlemizden..

Yorum

İnşaAllah katılacağız... Ben burada 30 Eylül - 3 Ekim pankartlarını görmüştüm. Hemen şurası benim için ama işten çıkamıyoruzki...
        Allah yardımcımız olsun.
        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X