Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mirzehan Kardeşimizin Eşi İçin Dua isteği

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Dua isteği Mirzehan Kardeşimizin Eşi İçin Dua isteği

Allah razı olsun kardeşim

Eşim Allahın izni ile 2 gün önce ameliyat oldu.
    Şu an yoğun bakımda
    Siz ehlibeyt dostlarınında duaları sayesinde iyeleşecek inşAllah
    Rabbim bu musibeti bedenimize ve gönlümüze şifa ile neticelendirsin inşAllah.

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Ynt: Mirzehan Kardeşimizin Eşi İçin Dua isteği

[quote author=mirzehan link=topic=17205.msg107650#msg107650 date=1287177476]
      Allah razı olsun kardeşim

Eşim Allahın izni ile 2 gün önce ameliyat oldu.
      Şu an yoğun bakımda
      Siz ehlibeyt dostlarınında duaları sayesinde iyeleşecek inşAllah
      Rabbim bu musibeti bedenimize ve gönlümüze şifa ile neticelendirsin inşAllah.

[/quote]

ALLAH HICBIR HASTALIK BIRAKMAYAN BİR ŞİFA VERSİN

Yorum

Rabbim acil şifalar versin.. inşaAllah her geçen gün daha iyi olacak..

İmam Zaman a.f. eliyle şifa versin Allahım...

Yorum

Rabbim, tertemiz olan Ehlibeyt a.s. velayeti hürmetine,
          Imam Zaman a.s.a.f. efendimizin mubarek eli ile acil, hayirli sifalar ihsan eylesin,
          iyilesmesini bagislanma ve derecesinin artmasina vesile kilsin insaAllah.

Ya Safii, Ya Kafi, Ya Tabib, Ya Erhamerrahimin, isimlerin hürmeti hakkina, Ilahi aminn!
          Dini ne sanirsin ki ona kir bulastirilmasina sessiz kalabiliyorsun, kendi nefsinin elbisesini kirden temizlerken...Imam Ali a.s...

Yorum

[quote author=Zahra link=topic=17205.msg107655#msg107655 date=1287191577]
            Rabbim, tertemiz olan Ehlibeyt a.s. velayeti hürmetine,
            Imam Zaman a.s.a.f. efendimizin mubarek eli ile acil, hayirli sifalar ihsan eylesin,
            iyilesmesini bagislanma ve derecesinin artmasina vesile kilsin insaAllah.

Ya Safii, Ya Kafi, Ya Tabib, Ya Erhamerrahimin, isimlerin hürmeti hakkina, Ilahi aminn!
            [/quote]

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=17205.msg105131#msg105131 date=1285097063]
              Rabbim Ehlibeytin Ebul Fazl Abbas'ın eliyle ve özellikle İmam Zaman a.f. eliyle Mirzehan kardeşimizin eşine şifanı ver...

İlahi sen sevdiğin kullarını musibet ve sıkıntılarla dener ve onların sabredenleri müjdelememizi emredersin. Mirzehan nickli kardeşimizin eşinin ağır hastalığından dolayı kardeşimizin karşılaştığı sıkıntıları gider onlara sabır ve rahmetini indir. Onlara tahammül gücü ver.

İlahi ya Mevlayiii

Onları bu sınavlarından başarı ile çıkar ve bu sıkıntılarını günahlarını silme vesilesi kıl...
              [/quote]

Rabbim Hz.Muhammed(saa) ve Ehli Beyt(as) hürmetine en kısa zamanda şifasını versin ve eski sağlığına kavuştursun.

Amin
              “Hüseyin her müminin göz yaşıdır.”

Doğrusu ben Hür’üm
              Sizleri kılıçtan geçiririm.
              Ve bu toprakta inen en üstün kimseye yardım ederim.
              Sizleri öyle öldürürüm ve bu yolda asla şüphe etmem.

Yorum

Ynt: Dua isteği Mirzehan Kardeşimizin Eşi İçin

Bismillahirrahmanirrahim

Sevgili kardeşlerim
                Allah(c.c.) sizlerden razı olsun ve dualaırnızı hem kendi nezdinizde hem benim hastam için hemde bütün hastası olan müminler için kabul etsin.

Sizlerin ve reel çevremdeki dostlarımın duaları sayesein inşAllah bu musibeti atlattık gibi duduyor
                bugun eşimin durumunu çok iyi gördüm hala yoğun bakımdao lmasıan rağmen artık iyi, morali düzelmiş ve kendine güveni gelmiş.
                Rabbim dilerse oluyor , vermek onun yüce ve sonsuz kereminden bişey eksiltmez
                Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun
                imam zaman (a.f) ağamın zuhuruna şahit olasınız inşAllah

Allahumme salli Ala Muhammed ve Al'i Muhammed ve Accil ferecuhum

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Rabbul alemin pak Ehlibeytinin hürmetine ailenize acil şifalar inayet etsin. Amin

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=17205.msg107682#msg107682 date=1287233417]
                    Bismillahirrahmanirrahim

Sevgili kardeşlerim
                    Allah(c.c.) sizlerden razı olsun ve dualaırnızı hem kendi nezdinizde hem benim hastam için hemde bütün hastası olan müminler için kabul etsin.

Sizlerin ve reel çevremdeki dostlarımın duaları sayesein inşAllah bu musibeti atlattık gibi duduyor
                    bugun eşimin durumunu çok iyi gördüm hala yoğun bakımdao lmasıan rağmen artık iyi, morali düzelmiş ve kendine güveni gelmiş.
                    Rabbim dilerse oluyor , vermek onun yüce ve sonsuz kereminden bişey eksiltmez
                    Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun
                    imam zaman (a.f) ağamın zuhuruna şahit olasınız inşAllah

Allahumme salli Ala Muhammed ve Al'i Muhammed ve Accil ferecuhum

[/quote]

Mirzehan ardeş eşinin iyleşmeye başlamasına çok sevindim.İnşallah en kısa sürede eskisinden daha sağlıklı olur.

Rabbim çok değerli kardeşim Özdemir'e de acil şifa versin. O(cc) istedimi herşey olur. Özdemir kardeşime ve şifa bekleyen herkese Rabbim şifasını versin.

Amin
                    “Hüseyin her müminin göz yaşıdır.”

Doğrusu ben Hür’üm
                    Sizleri kılıçtan geçiririm.
                    Ve bu toprakta inen en üstün kimseye yardım ederim.
                    Sizleri öyle öldürürüm ve bu yolda asla şüphe etmem.

Yorum

konuyu yeni görüyorum mirzehan kardesimiz hakkini helal etsin ins.
                      kardeslerim o kadar samimi ve güzel dualarda bulunmuslarki, hepsine candan gönülden amin amin amin diyorum
                      Allah yüzünüzü güldürsün insaAllah kardesim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=17205.msg105109#msg105109 date=1285085024]
                        Rabbim acil şifalar versin...

ALLAHUMME SALLİ ALA MUHAMMED VE ALİ MUHAMMED VE ACCİL FERECEHUM...

[/quote]
                        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=17205.msg107741#msg107741 date=1287320136]
                          konuyu yeni görüyorum mirzehan kardesimiz hakkini helal etsin ins.
                          kardeslerim o kadar samimi ve güzel dualarda bulunmuslarki, hepsine candan gönülden amin amin amin diyorum
                          Allah yüzünüzü güldürsün insaAllah kardesim
                          [/quote]

Errahmanirrahim; şafı sıfatı ile şifasını versin ve bizleri korktuğumuza uğratmasın... Amin, amin, amin.

Yorum

YUKARI ÇIK
                          Çalışıyor...
                          X