Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

GADİRU HUMM OLAYI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: GADİRU HUMM OLAYI

[quote author=CEPNİ61 link=topic=9911.msg63527#msg63527 date=1259855079]
    [quote author=serdarcan link=topic=9911.msg63500#msg63500 date=1259835670]
    [quote author=CEPNİ61 link=topic=9911.msg62813#msg62813 date=1259427751]
    Birinci yazı akademik bir çalışma;İkinci yazı da kime ait olduğu açık........Yani şia düşüncesinin bugün için en yetkin otoritesi.........
    Şu noktaya dikkatinizi çekmek isterim;her iki yazıda da birbirini dışlamadan ziyade,aynı inanç sistemi içerisinde farklı yorumların birbirlerini gönüllü kabulü vardır.....Halbuki yakın bir zamana kadar böyle bir anlayış yoktu.......Her iki anlayış da birbirlerini tekfirlikle suçlar,birbirlerini kabullenmezlerdi........
    Acaba diyorum ki;reel siyaset bugün böyle bir takiyyenin yapılmasını gerekli kıldığı için mi,bu kabulleniş........
    [/quote]

Yukarıdaki yazımı akademik bir çalışma..sen akademik çalışma görmemişsin herhalde kardeş..yarım yamalak cümleler eksik kelimeler..bari ekleyeceğin yazıyı baştan sona okuyup eksik harfleri düzeltseydin.buda senin bu yazıyı okumadan eklediğini gösterir.
    [/quote]
    Her iki yazının da tamamını okudum;alıntı yaptığım kaynağı buraya aktarırken,herhalde bu sitenin formatı gereği olsa gerek,o şekilde çıktı....Her ne ise şekil eksikliklerini bırakalım bir tarafa da;siz işin özü ile ilgili bir iki kelam edin....Sorum açık......O soruya verecek bir cevabınız var mı.........Varsa söyleyin....
    Hem neyin akademik çalışma,neyin de nutuk olduğunu iyice araştırırsanız sizler için çok daha iyi olur;diye düşünüyorum...
    [/quote]

Sitenin formatıyla ne alakası var..bu sitede yazılan e harfi t olarakmı çıkıyor.

bak mesela " ben kimin mevlası isem, Ali de onun mt-vlasıdır
    buda format hatasımı.??
    ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

Ynt: GADİRU HUMM OLAYI

ehlibeytin izinde;
      Evet arkadaşım,benzer şeyleri biz de yaşıyoruz işte.....Aynen dediğin gibi bir takım psikolojik sorunları yaşayan insanlar,bir süre sonra bakıyoruz ki;ya ermiş,ya evliya,ya müçtehid,ya da imam bilmem ne diye çıkıyorlar önümüze.....
      Tahrik edici ifadeler zaman zaman kullanıyorum,bundan sonra da kullanacağım....Hedefim ne biliyormusun;aklınızı işletin;yani;''Litübeyyineküm'&#039 ;....İşletilmeyen aklın ne imanı işe yarar,ne de söyledikleri............
      Müslümanların ve İslam dünyasının duçar olduğu şu zillet ve de sefalet;aklını işletmemesindendir.....Hep kendisi yerine başkalarının düşünmesini istemiş müslümanlar....İmamları ne derse doğru diye aldatmışlar kendilerini,veya şeyh ve seyyidleri için aynı şeyleri düşünmüşler.....
      Bakın çok somut bir örnek vereceğim;tüm islam dünyasında yayımlanan kitapların,eserlerin sayısı;(ki pekçoğu da birbirlerinin tekrarıdır),tek başına ne Almanya kadardır ve de Hollanda kadardır...............
      Varın bundan sonra nedenlerini sizler düşünün.....Ne yapabiliriz........ Elbette ki tahrik edeceğim;Kendisini bana cevap vermek zorunda hissedenler ne yapacak;en azından benim kadar okuyacak,araştıracak,birşeyler söyleyecek....Ha,o arada o okuyup araştıran arkadaşımızdan da ben birşeyler öğreneceğim;yeni birşeyler.....
      Evet ben bu amaç doğrultusunda tahriklerime,sinir uçlarına dokunmalara devam edeceğim.....Sizler de eninde sonunda yeni birşeyler öğrenmek,dünyayı anlamak ve de kendinizi geliştirmek zorunda kalacaksınız.....Olay budur....

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X