Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

sms mesajı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

sms mesajı

arkadaslar gadir hum bayramiyla ilgili bir mesaja ihtiyacim var guzel bi mesaj bulabilirmisiniz cok cok aradim bulamadim şimdiden teşekkürler.bayramınız kutlu olsun.

sms mesajı

En güzel mesaj insanin kendisinin icinden gelerek yazdigi mesajdir.
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

sms mesajı

yok en iyi mesajı ben yazarım bi iznillah:

Hum Günü iki gönül bir oldu. kurdu biri dini devretti yılmaz bekçiye ve risalet dönüştü imamete.. Din kemale erdi ve uzandı kıyamete.. bundan büyük bayram mı olur? inkar eden kerbelada yezidi, unutan dalalette olur... Bayramınız mübarek yolunuz velayet olsun...

Yorum

sms mesajı

gerçektende güzel SMS yazarmışsın Qum u aşk abi

sms yazma yeteneeğini şiir yazma yeteneğine döndürsen şair olursun bak demedi deme

yüreğine sağlık
        Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

sms mesajı

[quote author=mirzehan link=topic=18456.msg110788#msg110788 date=1290465913]
          gerçektende güzel SMS yazarmışsın Qum u aşk abi

sms yazma yeteneeğini şiir yazma yeteneğine döndürsen şair olursun bak demedi deme

yüreğine sağlık
          [/quote]

Allah razı olsun... istisnalar hariç insanlar ölümlerinden sonra şair oluyorlar genelde...

Tüm güzellikler Rabbimizden çirkinlikler ise kendimizdendir.. insan günahlarla şu engel bedenini ilahi vergilere engel etmese o güzellikler ne kadar net görünür.. ama malesef günahlardan kaçmıyoruz oradan kaybediyoruz...

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X