Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nusra Cephesi Yine Bir Kişinin Başını Kesti, İki Kadını Kurşuna Dizdi (Video)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Nusra Cephesi Yine Bir Kişinin Başını Kesti, İki Kadını Kurşuna Dizdi (Video)

http://abna.ir/data.asp?lang=10&id=431562

Maide Suresi 3. ayette Allah Azze ve Celle buyuruyorki : "Bugün sizin üzerinize nimetimi tamamladım ve size din olarak islam'ı seçtim."

İnsan hayretler içerisinde kalıyor, kemale erdirilen din bu mu diye? Birbirimizin başını kesmemizmi? Mümin veya münafık olsun, müslümanları bırakıp kafirlerle dost olmak, daha mı hoşuna gidecek Rabbimizin?

Allah'ın laneti, dini kendi kafalarına göre yorumlayıp kendilerine zulmedenlerin üzerine olsun.

Allah'ın Hizbine,
    Allah'ın Ordusuna,
    Allah'ın Askerlerine Selam Olsun!

[img width=902 height=600]http://www.kabobfest.com/wp-content/uploads/2010/12/nasrallah.jpg[/img]

"Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir."

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Ynt: Nusra Cephesi Yine Bir Kişinin Başını Kesti, İki Kadını Kurşuna Dizdi (Video)

ALLAH'IN LANETİ ÜZERLERİNE OLSUN.

Yorum

Ynt: Nusra Cephesi Yine Bir Kişinin Başını Kesti, İki Kadını Kurşuna Dizdi (Video)

Allah zalimlerden hesap soracaktır mutlaka.
      Aynı zihniyetler amerikaya israile hizmet etmiyorlarmı bu Selefi Vahabi zihniyetleri!!!!!!!

Irak'ta İmam-ı Azam Ebu Hanefi Hz. kabrini tahrip eden amerikan zihniyeti değilmdiir?Biz Sünniler de Ehl-i Sünnet itikadında olan kardeşlerimizde bakalım Selefilere ve kürtlere destek mi verelim???

Bu videodaki görüntüleri bile insan izleyemiyor bakamıyor!!!nasıl bir zalimliktir bu!!!Allah belalarını versin bu insanların!!!Kim olduklarını sanıyorlar bu Vahabi Selefi zihniyeti!!! Suudi rejimi birde bunları destekliyor!!!

İnsan olan bunu yaparmı ne olursa olsun bu tür bir katliam yapılırmı???????????????

Esad gidecekse gitsin buna Suriye halkı kendisi karar versin.Ama kimse benim Ehl-i Beyt büyüklerimin kabirlerine emanetlerine dokunmasın!!!!!

Bunlar cennetten uzak insanlardır katliamları ile.bunlar elbette Deccalın ordusudur ve bizlerede bunlarla bu sapıklarla mücadele edip İslam dinini bu insanlardan temizlemek lazım!!!!

Allahu Akbar!!!Allahu Akbar!!! Allahu Akbar!!! Zafer İslam'ındır zalimler istemesede. Suriye'de bu kafirler mutlaka hak ettikleri cezaları bulacaktır.

Vallahi Billahi eğer imkan verilse bir Sünni Ehl-i Sünnet itikadında olan bir insan olarak seve seve Suriye'de kardeşlerimle bu Selefi ve Kürtlere israil amerikan uşaklarına İslam Düşmanlarına karşı savaşırdım!!!!

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim
        "Onlar, Allah'ın nurunu ağızlarıyla söndürmek istiyorlar. Oysa Allah, kendi nurunu tamamlayıcıdır; kâfirler hoş görmese bile."
        "Peygamberlerini hidayet ve hak din üzere gönderen O'dur. Öyle ki onu (hak din olan İslâm'ı) bütün dinlere karşı üstün kılacaktır; müşrikler hoş görmese bile. "

Saff Suresi 8-9. ayetler

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحٖيمِ

Kim Allah’ı, O‘nun peygamberini ve inananları dost edinirse, bilsin ki şüphesiz Hizbullah galiplerin ta kendileridir.

Selam Olsun Korkmadan Ben De Varım Diyebilenlere!!

Yorum

Allah din adına terör saldırılarında bulunanlara lanet etsin. Rabbim tüm Müslüman ve mustaz'afları bunların şerrinden muhafaza buyursun.

Allah'ın dinimi tamamladım demesi, Risaletin İmamete dönüşmesinin inananlara ulaştırılması anlamındadır. Artık Kıyamete kadar biten Peygamberliğin yerini İmamet almış ve din İmamet sistemiyle korumaya alınmıştır. bu dini kimse yok edemeyecektir. Peygamberin vefatı ve Peygamberliğin bitişiyle dinin sona erip hevalarının hakim olacağını sananlara bir mesajdır bu: din tamamlandı. Peygamber s.a.a ile son kez dimdik ayağa kaldırılan Tevhid Dini, İmam Ali a.s'ın atanması ve ona biat edilmesiyle kıyamete kadar koruyucu zırh ve yıkılmaz kale biçimine dönüştürülmüştür.

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X