Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kerbelalar yetmedimi??Ağıtlar acılar yetmedimi? Yeter artık düşmanlık

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kerbelalar yetmedimi??Ağıtlar acılar yetmedimi? Yeter artık düşmanlık

Kimse dokunmasın benim Ehl-i Beyt itikatlı müslüman Suriye'li kardeşlerime.Ey Ehl-i Sünnet itikadında kardeşlerim, Hanefiler, Şafiler, Amleliler, Malikiler bilmezmisiniz Hz. Ali 'yi sevmemek Ehl-i Beyt'i sevmemek Hz. Muhammed s.a.v efendimizi de sevmemektir.Ben Sünniyim, elimde olsa seve seve gidip Suriye'de mücadele ederdim bu kürtçü ve selefi vahabist guruplarla.Bilmezmisiniz Hz. Mehdi A.s beklenen o kurtarıcı gelmiştir.onun zamanındayız. Bilmezmisiniz o mübarek beklenen kurtarıcıda Ehl-i Beyt'ten dir. Seyittir kendisi.Lütfen Türkiye'de bir çok lekeli kökleri belli olmayan kurum var. bunlara inanmayalım Allah aşkına birbirimizin kanını döküp en ufak kin nefret barındırmayalım.Bunlar israilin amerikanın oyunlarıdır kardeşlerim.Suriyeye girmek istemediler ve bizi bize düşman ettiler.Sünniyim evet ama biz kardeşiz Şii kardeşlerimizle. Onlarda Hz. Muhammed Efendimize PEygambere itikat ve iman etmekteler.Bu nedir içimizdeki düşmanlık.Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin o cennet ehlinin sultanlarına yapılan zulm ve islam tarihindeki bu kan yetmedimi???????????????????????Allah 'ın laneti ve gazabı selefilerin vahabistlerin ve müslüman kanı akıtanların üzerlerine olsun inşAllah!!!!

Ynt: Kerbelalar yetmedimi??Ağıtlar acılar yetmedimi? Yeter artık düşmanlık

Siper olayım Selefilerin Vahabistlerin zarar vermek istedikleri o mübarek Ehl-i Beyt kabirlerine.Bunlar açıkçası Allah'ın c.c ve Hz. Muhammed s.a.v efendimizin Ehl-i Beytinin Seyitlerin düşmanıdır.

Amerika dan israilden açıkça destek alan ve bunları görüyoruz bu guruplar hak ve adil olabilirmi?????

Amerika ve israil hangi doğru islam anlayışına destek verecek?? Allah aşkına akıllı olun müslümanlar. Ey Allah'a ve ahiret gününe İman edenler ey Müslümanlar ey Allah a koşulsuz itikadla teslim olanlar,bu yol yanlıştır ve Allah korusun cehenneme götürür!!!!!

Ehl-i Beyt 'e düşman olmak cennetten uzaklaştırır bizi , üzerlerimize lanetleri getirir.

Hz. Hasan Hz. Hüseyin a.s o cennet ehli cennetin sultanları Peygamber Efendimizin göz bebekleri torunları o şehitlerin sultanları üzerlerimize lanet etmeyecekmi bu yanlış yoldan gidersek eğer????????????

Suriye'de Esad gidecekse gitsin buna Suriye halkı karar versin vahabistler kürtçü guruplar değil!!!!

Vahabistler oradayız derken halen anlamıyormusunuz? Ehl-i Sünnet ve sahabe mezarlarına zarar veren yıkan bu zihniyetin arkasınmı yürüyeceksiniz????

Allah aşkına yeter artık göz pınarları ağlamaktan insanın kuruyor!!!!Ne derdimiz var Ehl-i Beyt ile!!!!!Allah korusun ne demektir Ehl-i Beyt kabirlerine camilerine zarar vermek veya vermek istemek??????????????????????????????

Allah ın gazabı üzerimize olur!!!!

Allah'ın arslanı Velilerin Babası Peygamber Efendimizin s.a.v damadı amcasının oğlu Hz. Ali r.a 'nın soyuna saygı sevgi hoşgörü yardım bizimde görevimizdir!!!!

Beklenen Hz. Mehdi a.s da bu soydan değilmidir???????????????????????

Lütfen Allah aşkına durun artık!! Bu islam düşmanı Ehl-i Sünne ve Ehl-i Beyt düşmanı Vahabistleri Selefileri yok edelim ve durduralım!

Yorum

BİSMİHİ TEALA
      HAMD ALEMLERİN RABB’İ ALLAH’A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S) OLSUN
      RABB’İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Aziz Can canbolat95;

Çekmiş olduğunuz acı ve tedirginlikler bizlerde çekiyor ve anlıyoruz. Allah'ın yardımı ve rahmetini diliyoruz. Zalim ve azgın bir kavme hele ki İslam değerlerini ayaklar altına atarak bu mukaddes islam ümmetini gecelerine karanlığa çevirmesine asla izin verilmeyecektir. İnsanların inandıkları da ancak kendisini bağlayacak bir durumdur. Eğer gayri Müslüm'de olasa da malı ve canı MÜSLÜMAN'ın yanında ehemniyette ve değerlidir. Zaten Ayetullah Seyyid Ali HAMENEİ (r.a) dilinden VAHDET VE İSLAMİ BİRLİK ve yine Ehl-i Sünnet Alimlerin yapmış oldukları çağrılar bizim karar merceğimizde öncelik esaslıdır. Allah'u Teala (c.c.) Saff suresinde buyuruyor ki ;

7- İslâm'a davet olunduğu halde Allah üzerine yalan uydurandan daha zalim kim olabilir? Allah zalim toplumu doğru yola iletmez.
      8- Ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler hoş görmese de Allah nurunu tamamlayacaktır.
      9- O, Resulünü hidayet ve hak dinle gönderdi ki, müşrikler istemese de onu, bütün dinlerin üstüne çıkarsın.

Allah'ın rahmeti, mağfireti ve hidayeti üzerinize olsun...

Yorum

Aziz kardeşim çok güzel özetlemişsiniz.
        Ben içimdeki acıyı uzun uzun kelimelere dökmüştüm ve tabiki anlatmak yetersiz bunları...

Alevisi,Cafersi,Şiisi, Sünnisi bir tek Allah a c.c secdeye varmıyormuyuz.hepimiz Peygamberimizi s.a.v 'i kabul etmiyormuyuz iman etmiyormuyuz.
        Hz. Ali r.a 'nı bana bir tek müslüman sünni söylesin sevmediğini ve imandan çıktığının garantisidir.
        Her müslüman ister bunu keşke kerbelada olabilseydik yezidin ordusuna karşı durabilseydik Hz. Hasan'ın Hz. Hüseyi'nin şehadetine vesile olan o kılıç darbesine başımızı koyabilseydik.
        şimdi bir yezid ordusu var yine bunun adı vahabizm selefilik ve kürtçü akımlar amerikan ve israil destekli.Gelin müslümanlar birlik olalım bunların başlarını ezelim.

Esad'ı sevmek sevmemek konu değil. gitsin gidecekse defolsun isterse. ama buna Suriye halkı karar versin.kimse karışmasın.

ama Esad şimdi ülkesini bu durumda terk mi etsin? bu yezid münafıklaramı bıraksın ülkesini ve halkının kaderini.. vallahi anlıyorum ben onuda.
        istese gidebileceği çok yer var ve parası gücüde var.ama duruyor halkının yanında.
        Gelin müslümanlar birlik olalım akın akın gidelim Suriye'ye Mekke'ye giren Peygamberimizin s.a.v 'in fetih orduları ahlakı ve gücü ile. bu vahabistleri selefileri kürtçü gurupları kim varsa fitneci yok edelim.bırakalım Suriyeli kardeşlerimizi ülkelerinde selam edelim.

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X