Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Animasyon Film – 3 dakikada Suriye Gerçekleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Animasyon Film – 3 dakikada Suriye Gerçekleri

BİSMİHİ TEALA
    HAMD ALEMLERİN RABB’İ ALLAH’A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S) OLSUN
    RABB’İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Aziz Canlar;

Video – Animasyon Film – 3 dakikada Suriye Gerçekleri

Allah'ın hidayet ile olun...

Ynt: Animasyon Film – 3 dakikada Suriye Gerçekleri

Kimse dokunmasın benim Ehl-i Beyt itikatlı müslüman Suriye'li kardeşlerime.
    Ey Ehl-i Sünnet itikadında kardeşlerim, Hanefiler, Şafiler, Amleliler, Malikiler bilmezmisiniz Hz. Ali 'yi sevmemek Ehl-i Beyt'i sevmemek Hz. Muhammed s.a.v efendimizi de sevmemektir.

Ben Sünniyim, elimde olsa seve seve gidip Suriye'de mücadele ederdim bu kürtçü ve selefi vahabist guruplarla.

Bilmezmisiniz Hz. Mehdi A.s beklenen o kurtarıcı gelmiştir.onun zamanındayız. Bilmezmisiniz o mübarek beklenen kurtarıcıda Ehl-i Beyt'ten dir. Seyittir kendisi.

Lütfen Türkiye'de bir çok lekeli kökleri belli olmayan kurum var. bunlara inanmayalım Allah aşkına birbirimizin kanını döküp en ufak kin nefret barındırmayalım.
    Bunlar israilin amerikanın oyunlarıdır kardeşlerim.Suriyeye girmek istemediler ve bizi bize düşman ettiler.

Sünniyim evet ama biz kardeşiz Şii kardeşlerimizle. Onlarda Hz. Muhammed Efendimize PEygambere itikat ve iman etmekteler.Bu nedir içimizdeki düşmanlık.
    Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin o cennet ehlinin sultanlarına yapılan zulm ve islam tarihindeki bu kan yetmedimi???????????????????????

Allah 'ın laneti ve gazabı selefilerin vahabistlerin ve müslüman kanı akıtanların üzerlerine olsun inşAllah!!!!

Yorum

YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X