Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1 Milyar Dolarlık Katliam Anlaşması

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

1 Milyar Dolarlık Katliam Anlaşması

Eli kanlı Esed yönetimi ile en büyük destekçilerinden biri olan İran arasında dayanışma amacıyla imzalanan ekonomik yardım anlaşmasının onaylandığı bildirildi.

Suriye resmi haber ajansı SANA, Suriye Başbakanı Vail el-Halaki başkanlığında olağan oturumunu düzenleyen kabinenin, Suriye Ticaret Bankası ile İran İhracatı Kalkındırma Bankası arasında 16 Ocak’ta Tahran’da imzalanan Kredi Kolaylık Hattı Anlaşmasını onayladığını duyurdu.

Bir milyar ABD doları veya muadili döviz miktarının Esed yönetimine gönderilmesini öngören anlaşma; iki ülke arasında mal alışverişini ve silah sanayinin geliştirilmesini finanse etmeyi amaçlıyor.

Ynt: 1 Milyar Dolarlık Katliam Anlaşması

ALLAH SİZLERE AKIL FİKİR VERSİN. GÖZLERİNİZİN AÇILMASINI, OLAYLARI İYİ GÖRMENİZİ, TAHLİL ETMENİZİ, DÜNLER İLE BU GÜNLERİ VE YARINLARI KARŞILAŞTIRMANIZ ÜMİDİ İLE...ALLAH PİŞMALIK VERMESİN SİZLERE...

ESADI ALLAH İÇİN SEVİYORUM. FİLİSTİN, HAMAS, HİZBULLAH, LÜBNAN İÇİN SEVİYORUM. BİLMEDİĞİM BU HAKİKATLERİ SEYYİDİMİZ HASAN NASRALLAHIN DİLİNDEN ÖĞRENMEM AYRICA MUTLU ETTİ BENİ. KİM NE DERSE DESİN BENİ İLGİLENDİRMEZ. İSTERSE MEDYA OLAYLARI ÇARPITMAK İÇİN 1 MİLYAR DOLARLIK HARCAMA YAPSIN...UMRUMDA DEĞİL. UMRUMDA OLAN SEYYİDİM HASAN NASRALLAH VE ONUN REHBERİ SEYYİD ALİ HAMANEİNİN DİLLERİNDEN DÖKÜLENLERDİR.

Yorum

YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X