Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Suud'dan Suriye Garantisi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Suud'dan Suriye Garantisi

Suud Kralı'ndan Obama'ya mektup iddiası: Suriye 'ye askeri müdahale çağrısı... 02 Eylül 2012 / 12:43
    Filistin basınından haftalık Elmenar dergisi dün Suudi Arabistan kralı Abdullah bin Abdülaziz'in Amerika başkanı Obama'ya yazdığı mektubu ifşa ederek, söz konusu mektupta Amerika'nın Suriye'ye askeri müdahalede bulunarak tüm kamu kuruluş merkezlerin tahrip edilip ordusunun parçalanması durumunda bütün saldırı masraflarını karşılamanın yanısıra dünya piyasalarında petrol fiyatlarının yükselmesini engelleyeceği garantisi verdiğini belirtti. (vahdethaber)

Ynt: Suud'dan Suriye Garantisi

Elbette Allah'ın takdirinden sual olmaz ve O'nun yaptığında bir hikmet vardır.

Rabbim bu Suud Ailesine bu kadar para çok geliyor. Müslümanları uyandır ve Suuda bu kadar para kazandırmalarına engel ol!

Ben Suudilerin bu ihanetlerinden dolayı Onlara para kazandırmamak adına bütün umre ve ikinci hac ziyaretlerinin askıya alınması taraftarıyım!

Yorum

Ynt: Suud'dan Suriye Garantisi

Nemrut İbrahim peygamberi atese atacagı zaman herkesten atese odun tasımalarını istemis. Bundan maksadı da Hazreti İbrahim'e düsman olanlarla O'na taraftar olanları tespit etmekmis.

Herkes olanca gücüyle atese odun tası
      rken, kücük bir karınca agzına aldığı bir damla suyla yola koyulmus
      Karıncayı görenler, nereye gittigini sorduklarında, "İbrahim'in atesini söndürmeye gidiyorum." demis.
      Etrafındakiler karıncaya alaycı gözlerle bakmıslar ve "Senin gücün o atese kadar yürümeye yetmez. Hem atese ulassan da alevleri gözleri bulan bu atesi senin bir damla suyun mu söndürecek?" diye sormuslar.
      Karınca hepimize ders olacak su cevabı vermis:
      "Bu suyun atesi söndüremeyecegini ben de biliyorum. Ama bir Allah dostuna yardım etmenin, böyle bir zamanda safını belli etmenin serefi bana yeter...
      Ne yaziki yeri geldiyinde bir karinca kadar safimizi belli edemiyoruz,sudu rejimi olmasa Amerika diye celat bir ülke olmazdi, bugün bütün müslüman ülkelerinde müslümanlarin basina boba yagdiriliyorsa bu sudu rejiminin desteyi ile yapiliyor.

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X