Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

HATAY´DA BÜYÜK SOK

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

HATAY´DA BÜYÜK SOK

[img alt=Hatay'da Esad'a destek sloganları! height=385 width=580]http://cdn.internethaber.com/news/580x385/18895.jpg[/img]Hatay'da gerçekleşen 'Suriye Emperyalist Müdahaleye Hayır Platformu' yürüyüşünde 'Kanımız canımız Esed’e feda' sloganları atıldı

Hatay’da, kendilerini ”Suriye Emperyalist Müdahaleye Hayır Platformu” üyeleri olarak tanıtan kişilerin öncülüğünde bir araya gelen yaklaşık 1000 kişi yürüyüş yapıyor.
    Valilik önünde toplanan ve aralarında Emek Partisi, Eğitim-Sen, DİSK, KESK, ÖDP ve TMMOB üyelerinin de bulunduğu gruptakiler, geniş güvenlik önlemleri altında İnönü Caddesi’nden Ulus Meydanı’na doğru yürüyüşe geçtiler. Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç’ın takip ettiği yürüyüşte emniyet yetkilileri, platform yetkililerini, ”yürüyüşün izinsiz olduğu” yönünde uyardı. Gruptakilerin Ulus Meydanı’nda basın açıklaması yapıp dağılacağını söylemesi üzerine grubun yürüyüşe devam etmesine izin verildi.
    Yürüyüş sırasında, Arapça, ”Kanımız canımız Esed’e feda”, ”Suriye halkı yalnız değildir” şeklinde slogan atan gruptakiler, ”Faşizme karşı omuz omuza”, ”Suriye’de savaşı istemiyoruz” yazılı dövizler taşıdı.
    Grubun yürüyüşüne, geniş güvenlik önlemleri altında devam ediyor.
    [color=rgb(0, 0, 0)]
    Kaynak : [/color]http://www.internethaber.com/hatay-s...#ixzz25F04BwRW

Ynt: HATAY´DA BÜYÜK SOK

ne bin kişisi ya

Yorum

Qom u aşk hocam nasil yani sayi abatilmismi?

Yorum

hayır bence burada binden çok fazla insan var...

Yorum

http://www.facebook.com/photo.php?fb...=1&theater

Yorum

Dogru hocam facebook daki haberi görünce bende fark ettim sayini az göstermisler.

Yorum

iki rakamı topluyoruz 1000+50.000=51bin. ikiye bölüyoruz 25bin500

evet bence bu kadar adam toplanmıştır.

yukardaki haber çok taraflı. yani ayıp bir şey. 25bin kişilik bir mitingte 1000 kişi vardı demek düpedüz ahlaksızlıktır... bu siteleri de takip edenler var. yazıklar olsun...

Yorum

arkadaşlar sayı 40-50 bin civarıymış ve esad'ın posterleri yanı sıra hizbullah bayrağı da açılmış

Yorum

İslamla alakalı tek bir slogan yok gavurların yaptıgı mitingde anca boyle olurdu sanırsam. Zaten katılan derneklerinde 28 şubat surecinde ne halt yedikleri oratada.

Faşizme karşı omuz omuza, esad sana canım feda
                  http://www.youtube.com/watch?feature...;v=JSmUw3OzKq0

NUSAYRİ YALANI

Yorum

israil ABD ve yardakçılarına karşı slogan atmaktan daha dini hangi slogan olabilir?

28 şubattan bizi kurtaran ABD'yse onu da iteriz elimizin tersiyle, istemeyiz!

ABD türkiye'de başörtüsü zulmü devam ediyor hürriyet daha gelmedi diye rapor yayınladı. Yani bu ABD de ne kadar Hürriyetçiymiş!!!. ve bu hürriyet din hürriyeti inancı yaşama hürriyeti. Hatta İslamcı! Tayyipten daha saygılıymış!

T*'le ABD arasında konuşma muhtemelen şöyle idi: diyor T*: efendim bu başörtüsü daha bize çok seçim kazandırır bir anda serbert bırakıp niye bu kozu yitirelim ki!
                    ABD: ama şu an suriye olayı o kadar büyük bir olay ki onda tam güven sağlaman lazım. Başörtüsünü hala serbest bırakamadın ülkende her yerde! insanlar sonra sana güvenmezler
                    T*: Olsun efendim suriyede işler şimdilik yolunda. Başörtüsünde daha fazla serbestliğe gerek yok
                    ABD: hayır suriyede daha hiç bir şey yapmadınız. daha çok adam göndermeli daha fazla silah sevketmeli hatta askerini bile sokmalısın. Ne pahasına olursa olsun suriyeyi halletmeliyiz. Hatta sen bunun karşılığında türkiyede değil başörtüsü serbestliği şeriatı bile ilan edebilirsin.
                    T*: Evet efendim suriyede biraz yavaş ilerliyoruz ama emin yürüyoruz. Size bi şey diyeyim mi! islamcılar bizden yana suriyede, ve koministler de Suriyeden ve Rusyadan yana. Dolayısıyla İran arada kaynıyor bi şey yapamıyor. İrancılar ne yapsalar ne deseler suriye konusunda inandırıcı olamıyorlar. Çünkü islamcılar suriyede bizden yana muhaliflerden yana, dinsizlerse Rusya ve Esaddan yana. Şimdilik her şey yolunda
                    ABD: hayır bu bizim için güvence değil! sen elini çabuk tut. Her ne kadar süreç uzadıkça biz daha çok silah satsak da zulüm ve döktüğümüz kanlar çok uzarsa tahammül sınırı dolabilir ve geri tepebilir. Daha başka ülkelerde de işimiz var.
                    T*: ba.. bab.. başka derken efendim? Türkiyeyi mi kastediyorsunuz
                    ABD: Hayır tabi ki. İranı diyoruz Türkiyeyi niye diyelim. İran kürdistanını da bu üçlüye kattıktan ve İranda devrim yaptıktan sonra sizin şeriatı İrana salacağız. Siz Osmanlının yapamadığını yapacaksınız. Ve bu iş için sen biraz daha acele etmelisin
                    T*: Evet efendim. O yüzden yeni emir ve düzenlemeler nelerdir diye tam ve sağlam öğrenmek için size Davidoğlunu göndermiştim ya..
                    ABD: Evet gelmişti, ama bunun kafası fazla almıyor. Bazılarını unutuyor. biz telefonla irtibatı koparmayalım.
                    Ha bak bu gün Hatayda baya adam toplanmış. Oraları karıştırmasınlar sonra, biliyorsun bi sürü askerimiz var Adanada Hatayda falan.
                    T*, hayır efendim her şey kontrol altında dert etmeyin siz. Biz bir tehlike gördüğümüzde Alevilerin arasına bir kibrit çakarız iş olur biter. Sonra da ele başlarının kafasını ezeriz. Nasıl olsa zulme alışmış ve beklenti içinde bir kesim. Alt yapısını baya oluşturduk, aylardır bu konuda da çalışıyoruz.

... konuşma sürer gider...

Yorum

kusra bakmayın ama elinizi vicdanınıza koyun boyle salakça bir konuşmayı tayyip bile yapamaz..

NUSAYRİ YALANI

Yorum

muhtemel konuşmadaki salakça olan yerleri gerekçeleriyle bildirir misiniz? biz zaten muhtemel dedik.Kesin demedik. bir nevi senaryolaştırdık. siz de buna rağmen salakça olan yerleri nedenleriyle açıklayın. ufkumuz açılsın...

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23916.msg160163#msg160163 date=1346654448]
                          muhtemel konuşmadaki salakça olan yerleri gerekçeleriyle bildirir misiniz? biz zaten muhtemel dedik.Kesin demedik. bir nevi senaryolaştırdık. siz de buna rağmen salakça olan yerleri nedenleriyle açıklayın. ufkumuz açılsın...
                          [/quote]

pardon ben boyle bır gorusme gectigini soylediginizi zannettim, zira boyle sacma goruşme olmayacagı için..

NUSAYRİ YALANI

Yorum

olsun, benim saçma gördüğün yerlerin gerekçesini merakım sürüyor!

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23916.msg160169#msg160169 date=1346658246]
                              olsun, benim saçma gördüğün yerlerin gerekçesini merakım sürüyor!
                              [/quote]

2 devlet baskanının konusma biciminin boyle olmayacagı..

NUSAYRİ YALANI

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X