Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esed’in başbakanı Ürdün’e kaçtı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Esed’in başbakanı Ürdün’e kaçtı

[quote author=salim link=topic=23756.msg157923#msg157923 date=1344344751]
    Ayıptır ama bu yaptıgınız..
    Benim karnımı Alemlerin Rabbi doyuruyor..
    [/quote]

Nedense Suriyede islami direniş müttefiki meşru Beşşar Esad yönetimine isyan ederken Rabbi Tealadan değilde amerikadan, israilden suuddan ve diğer benzeri uşak rejimlerden destek alıyorsunuz. Niye Rabbi Tealadan destek istemiyorsunuz. Silah göndermiyor değil mi?
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23756.msg157927#msg157927 date=1344344981]
      Nedense Suriyede islami direniş müttefiki meşru Beşşar Esad yönetimine isyan ederken Rabbi Tealadan değilde amerikadan, israilden suuddan ve diğer benzeri uşak rejimlerden destek alıyorsunuz. Niye Rabbi Tealadan destek istemiyorsunuz. Silah göndermiyor değil mi?
      [/quote]

Seviyeniz gittikçe dusuyor, oruc başa vurmuş herhalde..

Ben orucluyum.. bana musade..

Selam Hidayete Tabi olanların uzerine olsun..
      http://www.youtube.com/watch?feature...;v=JSmUw3OzKq0

NUSAYRİ YALANI

Yorum

Ben de tam şöyle düşünüyordum ama hayal kırıklığına uğrattınız. Salim kardeş hicive dayanıklı, üslubunu bozmadan tartışabiliyoruz diye.

Oruç başıma vurmuş değil kardeş. Ama gerçekler acıdır. SİZE HAKİKATİ GÖRMENİZ İÇİN DUA EDİYORUM KÖTÜ MÜ?

Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X